Annonse

Kjendisstudio

Forlovet etter seks måneder
Foto: Skjermdump/Instagram

Forlovet etter seks måneder

I april 2021 kom nyheten om at «One Tree Hill»-stjerna Jana Kramer (39) og ektemannen Mike Caussin (35) skulle skilles etter seks års ekteskap.

«Jeg har kjempet. Jeg har elsket høyt. Jeg har tilgitt. Jeg har lagt ned arbeid. Jeg har gitt alt jeg har hatt, og nå har jeg ikke noe mer å gi», var blant det hun valgte å skrive da hun delte nyheten på sosiale medier.

Kramer og Caussin, som er en kjent profil i amerikansk fotball, giftet seg i 2015, men utroskap fra hans side førte til brudd.

Duoen har barna Jolie (7) og Jace (4) sammen.

Etter skilsmissen har tobarnsmoren gått offentlig med et par nye romanser og i november i fjor avslørte hun at Allan Russell (42) var hennes nye kjæreste.

Nå har duoen tatt forholdet ett skritt videre og forlovet seg. Det annonserer skuespilleren i sin egen podkast «Whine Down» torsdag.

- Det var en veldig vakker kveld. Ungene og jeg satt sammen på verandaen og kikket på utsikten. Så sa Allan navnet mitt og da jeg reiste meg gikk han ned på ett kne, deler hun, ifølge People.

- Vi begynte begge å gråte og det føltes veldig sentimentalt ettersom vi satt på verandaen til vårt nye hus. En ny begynnelse. Det føltes bare så riktig, forteller hun også.

Dette blir Kramers fjerde ekteskap.

Annonse
Skuespiller (76) døde
Foto: NTB

Skuespiller (76) døde

Den østerrikske skuespilleren Peter Simonischek er død. Han ble 76 år gammel. Det melder Krone.

Dødsfallet ble bekreftet tirsdag morgen av en talsperson ved navn Peter Gillmayr.

- I løpet av natta så mottok jeg den triste nyheten fra kona Birgitte om at Peter Simonischek døde klokka 23.45 i går kveld.

76-åringen hadde siden 1989 vært gift med Birgitte Karner.

Simonischek var en svært kjent sceneskuespiller og har vært fast ensemblemedlem i Burgtheater siden 1992. Han dukket flere ganger opp i festspillene i Salzburg, og spilte tittelrollen i Jedermann-stykket utallige ganger.

Siden 1980 har skuespilleren også medvirket i over 60 filmer. Internasjonalt er han kanskje best kjent for sin hovedrolle i det kritikerroste komediedramaet «Toni Erdmann» fra 2016.

Annonse
Utsetter turné: - Er knust
Foto: JIM WATSON / POOL / AFP / NTB

Utsetter turné: - Er knust

Johnny Depp (52) utsetter USA-turneen med rockegruppa Hollywood Vampires.

Det melder TMZ.

Depp, som er gitarist i bandet, har nemlig skadet ankelen sin, det avslører bandet i en uttalelse.

«Vi er triste for å dele at Hollywood Vampires må utsette tre turnédatoer denne kommende uka» , skriver de og legger til:

«Johnny har pådratt seg en smertefull skade i ankelen etter hans nylige opptredener, og har blitt rådet av legen sin til å ikke reise. Han er knust over denne hendelsen, men ser frem til å lade batteriene slik at alle fire vampyrene kan ta med seg sitt absolutte beste på turneen i Europa».

USA-turneen er utsatt til slutten av juli.

Annonse
Kronprinsesse Victoria besøker Svalbard
Foto: Lise Åserud / NTB

Kronprinsesse Victoria besøker Svalbard

Kronprinsesse Victoria skal sammen med Sveriges utdanningsminister Mats Persson besøke Svalbard 15. juni.

Kronprinsessen skal på en omvisning på isbryteren Oden som befinner seg i Adventfjorden ved Longyearbyen, opplyser den svenske regjeringen.

I tillegg vil kronprinsessen få en presentasjon fra flere forskere om blant annet hvordan polarforskningen bidrar til forståelsen av klimaendringene og konsekvensene av dem.

(NTB)

Annonse