Annonse

Kjendisstudio

- Ville drepe henne
Foto: Ben Stansall/AP

- Ville drepe henne

Nylig utgitte FBI-dokumenter viser at den avdøde dronning Elizabeth sto overfor en potensiell drapstrussel under et besøk i USA i 1983. Det melder BBC.

Etter den tidligere dronningens død har FBI frigitt en rekke dokumenter i forbindelse med hennes reiser til USA.

FBI bidro med å sikre monarkens sikkerhet under besøket i 1983, da det hadde kommet drapstrusler fra den irske republikanske armé.

Attentatstrusselen skal ha blitt gjort overfor en politibetjent i San Franciso.

Ifølge betjenten skal en mann ha søkt hevn etter at dattera hans ble drept i Nord-Irland.

Mannen skal ha hatt som mål å drepe dronningen da hun en måned seinere skulle besøke en nasjonalpark i California.

Det er uklart hvilke tiltak som ble gjort, men besøket gikk som planlagt. Det er ikke kjent om det ble gjort noen pågripelser i forbindelse med truslene.

Annonse
Kjent skyldig - pågrepet på stedet
SKYLDIG: Skuespiller Danny Masterson. Foto: NTB

Kjent skyldig - pågrepet på stedet

«That 70's show»-stjerna Danny Masterson, kjent i serien som Hyde, er funnet skyldig i voldtekt og risikerer 30 års fengsel, skriver Deadline onsdag kveld. Han ble funnet skyldig i to av tre voldtektsanklager.

Ifølge nettstedet ble han satt i håndjern og pågrepet på stedet.

Rettssaken var først oppe i fjor høst, men gikk til ny rettssak da juryen der ikke kom til enighet.

Les hele saken

Voldtektstiltalt: Juryen ga opp

Annonse
Dropper tiltale
Foto: snapshot-photography / T Seeliger / Shutterstock / NTB

Dropper tiltale

3. februar 2021 åpnet politiet i Los Angeles en etterforskning mot skuespiller Armie Hammer (36), for å avdekke en angivelig voldtekt begått av ham.

Nå droppes tiltalen mot Hammer.

Det melder Variety.

I en uttalelse sier Los Angeles distriktsadvokat at volteksanklagene ikke kunne bevises utover rimelig tvil, delvis på grunn av «kompleksiteten i forholdet mellom Hammer og anklageren».

Skuespilleren har de seineste åra blitt anklaget for en rekke urovekkende forhold, blant annet voldtekt, overgrep og kannibalistiske tendenser.

En da 24 år gammel kvinne, som kalte seg Effie, uttalte på en pressekonferanse at hun i 2017 ble misbrukt av skuespilleren.

Da anklagene først kom, beskrev skuespilleren dem som «opprørende» og uttalte at hans forhold til kvinnen og andre partnere har vært «fullstendig samtykkende, diskutert og avtalt på forhånd».

36-åringen har tidligere blitt anklaget for å være kannibal, og flere kvinner har delt historier fra stjernens verifiserte sosiale medier-kontoer om kapping av tær, grilling og spising av ribbein - samt en rekke andre oppsiktsvekkende seksuelle fantasier.

Annonse
Røk ut: - Utrolig kjip følelse
Foto: Viaplay

Røk ut: - Utrolig kjip følelse

Finaleuka er godt i gang på «Camp Kulinaris», og tirsdag ble realityprofilen Ola-Conny Wallgren (59) den første til å ryke ut av matkonkurransen i finalen.

Onsdag skal kjendisene utfordre smakssansen med en «mystery soup», der de på kortest mulig tid skal skal smake seg fram til ingrediensene. De to som bruker lengst tid, må møtes i duell og står dermed i fare for å reise hjem.

Til slutt er det Bård Hoksrud (50) og Trude Drevland (76) som må møtes i en nervepirrende smaksduell. Drevland har flest rett, og må Hoksrud reise hjem.

- Jeg tror jeg har samme følelse nå som alle andre som har vært i en kamp og vært veldig, veldig nære, nesten vunnet, og vært så close. Så taper man, og det er en utrolig kjip følelse, sier Hoksrud i episoden.

- Det er ikke noe gøy å ryke ut av «Camp Kulinaris» nå i finaleuka, bare noen få dager før finalen. Men sånn er det, en må ut, og det er en utrolig fin firkløver som er igjen. Jeg unner dem alle sammen å vinne.

Annonse