Annonse

Kjendisstudio

Inrømmer affære
Foto: Ken McKay/ITV/Shutterstock/NTB

Inrømmer affære

Siste: Phillip Schofield har blitt droppet av talentbyrået YMU etter 25 år, som følge av affæren med en yngre kollega. Det bekrefter Mary Bekhait, konsernsjef i YMU, til Variety.

Det var i 2020 at den britiske «This Morning»-programlederen Phillip Schofield (61) først sto fram som homofil.

«Med styrke og støtte fra kona mi og døtrene mine, har jeg nå godtatt at jeg er homofil», skrev han på Instagram den gang.

Da hadde han vært gift med kona, Stephanie Lowe (59), i 27 år.

Nå innrømmer Schofield at han hadde en affære med en «mye yngre» mannlig ITV-kollega, mens han forstatt var gift. Det gjør han i en uttalelse publisert i Daily Mail.

- Jeg er bevisst på at jeg har løyet til arbeidsgiverne mine på ITV, til mine kolleger og venner, til agentene mine, til media og derfor offentligheten og vikigst av alt til familien min, sier han i uttalelsen og understreker at han er «veldig lei seg».

- Jeg har derfor bestemt meg for å trekke meg fra British Soap Awards, min siste offentlige forpliktelse. Jeg trekker meg også fra ITV med umiddelbar virkning, og uttrykker min enorme takknemlighet til alle de mulighetene de har gitt meg, avslører han.

Forrige uke kom nyheten om at Schofield var ferdig som programleder i «This Morning», som sendes på ITV, etter over 20 år.

Annonse
Helle Nordby røper brudd
Foto: Privat

Helle Nordby røper brudd

Beautyinfluenser og podkaster Helle Nordby røper brudd. Det gjør hun på Beautybloggernes Snapchat-konto.

- Det er en grunn til at jeg har vært så stresset og for at jeg ikke bor hjemme, jeg bor jo i leiligheten til mormoren min, og det er fordi jeg har blitt singel, forteller hun.

- Og jeg bare ser at ting står steder og vil ikke at folk skal spekulere, så jeg tenkte jeg kunne adressere det her - så sånn er det.

Overfor Dagbladet utdyper hun:

- Livet blir ikke alltid slik man har sett for seg. Ser fram mot en sommer med venner og familie, og gleder meg til å flytte inn i ny leilighet 1 juli.

Bruddnyheten kommer kort tid etter hun på samme Snapchat-konto kunne røpe at hun var forlovet og at hun og kjæresten hadde kjøpt leilighet sammen.

Annonse
Sergio Calderón døde
Foto: Skjermdump

Sergio Calderón døde

«Pirates Of The Caribbean»- og «Men In Black»-stjerna Sergio Calderón er død. Han ble 77 år gammel. Det melder Deadline.

Calderón gikk bort onsdag morgen, omringet av familien- Dødsfallet bekreftes av en talsperson for familien.

I piratfilmen spilte 77-åringen kaptein Eduardo Villanueva fra Adriaterhavet, og i «Men In Black» portretterte han karakteren José, hvis hode vises på enden av sverdet til Tommy Lee Jones.

Annonse
Sophie Elise trekker seg
Foto: Andreas Fadum/Se og Hør

Sophie Elise trekker seg

Sophie Elise trekker seg fra podkasten med Fetisha Williams.

- Rat girl era er over, og Sophie Fetisha er historie. Men Fetisha fortsetter, heter det i episodebeskrivelsen av dagens episode.

Podkastens nye navn er Fetisha +1. Williams' første gjest i den nye podkasten er venninna Caroline Nitter.

Annonse