Annonse

Kjendisstudio

Kevin Costner er skilt
Foto: Danny Moloshok/Reuters

Kevin Costner er skilt

Kevin Costner og Christine Baumgartner har inngått forlik. Det melder TMZ.

Det var i mai nyheten kom om at Costner og kona hadde gått fra hverandre etter 18 år som mann og kone.

- Det er med stor sorg at omstendigheter utenfor hans kontroll fører til at Costner må være delaktig i oppløsningen av dette ekteskapet, sa en talsperson for Kevin Costner den gang.

Baumgartner skal tidligere ha krevd hele 248 000 dollar i måneden fra Costner, tilsvarende over 2 600 000 kroner. Nå har hun heller gått med på 63 000 dollar i måneden, rundt 676 000 kroner.

Annonse

Gjør NRK-comeback

Emil Gukild gjør NRK-comeback, melder M24.

Gukild har tidligere vært en profilert programleder og journalist i NRK Sport, men sa opp sin faste stilling i fjor sommer for å bli frilanser. Nå gjør han frilans-comeback i NRK.

Røper brudd
Foto: Evan Agostini/Invision/AP

Røper brudd

Jodie Turner-Smith har søkt om skilsmisse fra ektemannen Joshua Jackson. Det melder TMZ.

Turner-Smith skal ha oppgitt «uforenelige forskjeller» som årsak til bruddet. Hun ber om delt foreldrerett over deres tre år gamle datter, Janie.

Paret skal ha vært separert siden 13. september i år.

Jackson og kona møttees under bursdagen hans i 2018. Året etter giftet de seg.

Annonse

Deltar i kongelig bursdag

15. oktober fyller den kommende kongen av Danmark, prins Christian (17), 18 år.

I den anledning har dronning Margrethe (83) invitert til festmiddag på Christianborg slott. Dit vil det komme 200 ungdommer, hvor hver kommune har fått velge ut to 18-åringer som får delta.

I tillegg vil det komme gjester fra utenlandske kongehus, og i Kongehusets offisielle program kommer det fram at prinsesse Ingrid Alexandra (19) reiser fra Norge for å delta på feiringen.

Også svenske prinsesse Estelle (11) deltar på markeringen, ifølge Billed Bladet.

Døde: - Et tap for oss
Jake Abraham først til venstre. Foto: Rex/Shutterstock/NTB

Døde: - Et tap for oss

Skuespiller Jake Abraham er død, melder BBC. Han ble 56 år gammel.

Han var blant annet kjent fra filmene «Mean Machine» og «Formula 51». Abraham har også spilt i gangsterfilmen «Lock, Stock and Two Smoking Barrels» som er regissert av Guy Ritchie.

- Et tap for oss, familien og byen, sier regissør Kevin Fearon ved Royal Court Theatre i Liverpool, hvor Abraham ble ansatt tidligere i år.

Abraham ble diagnostisert med prostatakreft tidligere i år, og i juli uttalte skuespilleren at han fikk lindrende behandling, skriver nyhetsnettstedet.

Han mente den gang at de fleste menn tok for lett på tegn på kreft.

- Vel, jeg får lindrende behandling nå, jeg fant ut av det veldig seint og det er ikke noe de kan gjøre for meg, sa stjerna den gang.

Annonse