Annonse

Kjendisstudio

Tone Damli er forlovet

Artist Tone Damli er forlovet. Det melder hun på Instagram.

«Selvfølgelig sa jeg JA!», skriver hun til videoen - hvor man ser kjæresten Markus Foss gå ned på kne.

«Eg sveva», skriver Damli videre med Sogndal-dialekt.

Artisten og Foss har vært et par siden 2013, og har to barn sammen; Billie og Marlon.

Seinest i september uttalte Damli at hun snart håper på å få en ring fra kjæresten.

- Jeg har lyst til å gifte meg, mest som en bekreftelse på at det vi har er så fint at vi burde feire det. Det er jo oss. Så har jeg lyst til å være brud, men ikke en grå brud. Jeg skal ikke være en gammel brud, og da begynner det å haste litt, spøkte Damli i podkasten «Ida med hjertet i hånda».

Tone Damli er forlovet
Foto: Se og Hør
Annonse
Prins Sverre Magnus besøker kong Harald
Foto: Magnus Paus / Dagbladet

Prins Sverre Magnus besøker kong Harald

Kong Haralds (87) barnebarn, prins Sverre Magnus (18), er på besøk hos kongen på Rikshospitalet. Det viser bilder tatt av Dagbladet tirsdag ettermiddag.

Kongen ble innlagt på Rikshospitalet søndag kveld, etter han ble syk i Malaysia. Der ble han behandlet for en infeksjon, og fikk så lagt inn en midlertidig pacemaker. Seinere har det blitt kjent at kongens hjertefrekvens er lav, og at det vil være behov for en permanent pacemaker.

Tidligere i dag ble også kongens søster, prinsesse Astrid (92), sett utenfor Rikshopsitalet.

Prinsesse Astrid er på besøk hos kong Harald
Foto: Magnus Paus

Prinsesse Astrid er på besøk hos kong Harald

Kong Haralds (87) søster, prinsesse Astrid (92), er på besøk hos kongen på Rikshospitalet.

Kongen ble innlagt på Rikshospitalet søndag kveld, etter han ble syk i Malaysia. Der ble han behandlet for en infeksjon, og fikk så lagt inn en midlertidig pacemaker.

Seinere har det blitt kjent at kongens hjertefrekvens er lav, og at det vil være behov for en permanent pacemaker. Kongen vil fortsatt være på sykehuset en stund, og er for tida sykmeldt. I hans fravær stepper kronprins Haakon (50) inn som kronprinsregent. Kongen skal etter planen være tilbake 18. mars.

Annonse
Da er hun tilbake
Foto: NTB

Da er hun tilbake

Prinsesse Kates første offisielle oppdrag etter hun i januar ble innlagt på sykehus er bekreftet. Hun vil være til stede under Trooping the Colour, som foregår 8. juni.

Det melder Sky News.

I januar ble prinsessen innlagt på sykehus på grunn av en planlagt mageoperasjon. Der ble hun værende i nesten to uker, før hun ble skrevet ut. Likevel meldte det britiske kongehuset at Kate ikke ville være tilbake på jobb før etter påske.

Trooping the Colour er en militær seremoni og en offisiell markering av monarkens fødselsdag. Tradisjonelt har seremonien derfor blitt forbundet med avdøde dronning Elizabeths bursdag. I år, som i fjor, er det derimot kong Charles (75) som skal feires, til tross for at kongen fylte år i november.

Blackberry Smoke-trommis (57) død
Brandon Still, Paul Jackson, Charlie Starr, Brit Turner og Richard Turner. Foto: NTB

Blackberry Smoke-trommis (57) død

Blackberry Smoke-trommeslageren Brit Turner er død. Han ble bare 57 år. Det skriver Fox News.

Dødsfallet bekreftes i en uttalelse fra bandet.

«Det er med den dypeste sorg vi må informere alle om at vår bror Brit Turner har gått videre fra dette livet. Hvis du hadde gleden av å kjenne Brit på et hvilket som helst nivå, vet du at han var den mest omsorgsfulle, empatiske, drevne og kjærlige personen en noen gang kunne håpe å møte», er blant det bandet skriver.

Videre beskriver de trommeslageren som bandets kompass, som innstiftet ideologien som bandet vil fortsette å leve etter.

«Brit har kjempet mot en hjernesvulst siden han fikk diagnosen høsten 2022, og kjempet hver dag. Vi ber om at dere ber for familien hans og hans bandbrødre», la de videre til.

Også Turners bror er en del av bandet. Han er bandets bassist og back-up vokalist.

Annonse