Annonse

Kjendisstudio

Risikerer 24 års fengsel
TILTALT: Rakim Mayers, kjent som Asap Rocky, er tiltalt for å ha skutt en bekjent i 2021. Her fra et rettsmøte mandag. Foto: Allison Dinner / AP / NTB

Risikerer 24 års fengsel

Den amerikanske rapperen Asap Rocky skal stilles for retten i saken der han er tiltalt for å ha skutt en bekjent, fastslår en domstol i Los Angeles.

Domstolen har funnet at det er nok bevis i saken for å stille ham for retten. Asap Rocky, som egentlig heter Rakim Mayers, er tiltalt for å ha skutt en bekjent i 2021. Personen som ble skutt, ble lettere skadd.

Rapperen har tidligere nektet straffskyld. Han risikerer opptil 24 års fengsel hvis han blir dømt. Advokaten hans sier at avgjørelsen var ventet.

– Vi er ikke skuffet, ikke overrasket. Vi regnet med at den skulle opp for retten, og det har vi planlagt for hele tiden, sier advokat Joe Tacopina.

Han mener det ikke er nok bevis for domfellelse.

– Rocky blir renvasket når det hele er overstått. Det er det ingen tvil om, legger han til.

Den 35-år gamle hiphop-artisten er kjæreste med superstjernen Rihanna, og de har to sønner sammen.

(NTB)

Annonse
Har gått bort
Foto: NTB

Har gått bort

Den amerikanske skuespilleren Ryan O'Neal har gått bort i en alder av 82, melder TMZ.

- Dette er det tøffeste jeg noen gang har måttet si, men her kommer det. Min far gikk bort på fredelig vis i dag, skriver stjernas sønn Patrick O'Neal på Instagram.

Skuespilleren etterlater seg barna Tatum (60), Redmond (38), Griffin (59) og Patrick (56).

O'Neal har medvirket i en rekke kjente filmer og TV-serier, deriblant «The Driver», «Paper Moon» og «Barry Lyndon».

Mistet barn tidligere i år
Foto: Andreas Fadum/Se og Hør

Mistet barn tidligere i år

Det melder Sophie Elise Isachsen på Instagram.

Hun er for tida gravid i uke 20.

«Tidligere i år var jeg også gravid- det var det beste som hadde skjedd meg», skriver influenseren på Instagram.

Videre forteller Isachsen at det var som at en brikke falt på plass, og at hun og kjæresten gledet seg til å bli foreldre. De fortalte nyheten til familie og venner.

«Men på min andre ultralyd viste det seg at hjertet hadde sluttet å slå, det var ikke lenger noe liv i magen- selv om alt hadde vært fint forrige gang».

«Da hadde jeg allerede vært gravid såpass lenge, og gledet meg så mye, at det kom som et enormt sjokk».

Influenseren fikk med et skriv fra sykehuset som forklarte hva som hadde skjedd.

«Fordi jeg hadde så panikk og nektet for at det var sant».

Isachsen forklarer det hele som traumatisk.

«Jeg var ikke lengre gravid, men i hodet mitt var jeg ikke klar for å gi slipp», skriver hun, og forklarer at hun var sint på seg selv og sin egen kropp.

«Utad kunne man se at jeg trakk meg fra podkasten, for eksempel. Dette var generelt en mørk periode, hvor jeg også merket hvem som virkelig er der for deg når du trenger det, men ikke kan gi noe tilbake akkurat da».

Influenseren forteller at det er viktig for henne å være åpen, fordi hun selv følte seg så alene, til tross for at mange går gjennom spontanaborter. Opplevelsen har også gjort henne ekstra takknemlig for graviditeten hun går gjennom i dag.

Dagbladet har vært i kontakt med Isachsen, som ikke ønsker å kommentere saken.

Annonse
Ble nektet
Foto: NTB

Ble nektet

Den svenske popstjerna Charlotte Perrelli (49) fikk ikke lov til å medvirke på Nyhetsmorgon. Det melder Expressen.

Årsaken er at hun blir å se i et annet TV4-program «Hellenius hörna» denne helga, og ettersom det er konkurranse mellom de to programmene, lot det seg ikke gjøre.

Tidligere denne uka spilte Perrelli inn «Hellenius hörna», og har i den anledning delt flere bilder bak kulissene. På Instagram forteller hun også at hun ble nektet å være med på Nyhetsmorgon.

«Jeg skulle spilt inn «Nyhetsmorgen» i morgen tidlig, men TV4 konkurrerer visstnok med seg selv da, så etter å ha blitt minnet på klausulen i avtalen, må jeg avlyse deltakelsen i morgen. Dessverre», skriver artisten.

TV4 forklarer overfor Expressen hvorfor Perrelli ikke kunne være med i begge programmene.

- I noen programmer har vi avtaler med våre deltakere. De kan se annerledes ut og i dette tilfellet ble Perrelli booket eksklusivt for å vises i «Hellenius hörna», sier Anika Beclijevski, produsent for programmet.

Slutter i TV 2
Foto: Goran Jorganovich/TV 2

Slutter i TV 2

Programlederen Marte Lundgaard slutter i TV 2 etter 16 år i kanalen. Det melder TV 2.

Lundgaard har jobbet både som reporter, live-reporter og nyhetsanker. Hun har vært med på å bygge opp TV 2 Nyheter siden starten av TV 2 Nyhetskanalen i 2007.

- Det gjør vondt. De siste ukene har vært lange og jeg har gått mange runder med meg selv. Til slutt har jeg kommet frem til at det er riktig for meg å gå videre nå og søke nye utfordringer i arbeidslivet. Det er store omveltninger for TV 2 nå. Det er tøft. Men jeg er sikker på at de fantastisk dyktige kollegaene mine kommer til å sørge for et hardtslående TV 2 også etter dette. Satsing på nyheter er spesielt viktig i den urolige verden vi lever i, sier hun til kanalen.

Videre beskriver hun det å være journalist og nyhetsanker for TV 2 som en drømmejobb, og er takknemlig for alle mulighetene jobben har gitt henne.

Bare denna uka har Robert Henriksen, Elin Ludvigsen og Asbjørn Øyhovden takket ja til sluttpakke. Profiler som Linn Wiik, Øyvind Mund og Kjersti Bergesen slutter også i TV 2.

Tidligere i år varslet TV 2 nedbemanning, samtidig som de tilbød alle sine ansatte over 60 år en gavepensjon.

Kanalen skal også kutte totalt 120 årsverk, og nedjusterer satsing på både nyheter og innhold for å nå målet om å spare inn drøyt 400 millioner.

Annonse