Annonse

Kjendisstudio

Begraves i hjembyen
Foto: Se og Hør

Begraves i hjembyen

Denne uka kom nyheten om at ishockey-stjerna Espen «Shampo» Knutsen (51) hadde mistet kona, Fanny Jahre.

Dødsfallet ble kjent gjennom en dødsannonse fra familien. Jahre gikk bort tirsdag 28. november, 45 år gammel.

Nå skriver Korsvik Begravelsesbyrå på Jahres minnesider at begravelsen vil finne sted 14. desember kl 12.00 i Sandar kirke.

Annonse
Nå er dødsårsaken klar
Foto: NTB

Nå er dødsårsaken klar

For en drøy måned siden ble det kjent at såpeopera-stjerna David Gail hadde gått bort. Gail ble bare 58 år.

Nå er nye detaljer rundt dødsårsaken gjort kjent. Det skriver People.

Ifølge en uttalelse på vegne av familien, gitt av Gails talsperson, kommer det fram at han døde av hypoksisk-iskemisk hjerneskade.

Det er en hjerneskade som kommer som følge av mangel på blodtilførsel til hjernevevet, som oftest etter forgiftning - som for eksempel overdose. Gail hadde blitt gitt hjerte-lunge-redning etter å ha tatt overdose av flere stoffer, deriblant amfetamin, kokain, etanol og fentanyl.

I uttalelsen delte Gails mor, Mary Painter, noen ord om sorgen etter sønnens bortgang.

«Det knuser hjertet mitt å høre at sønnen min døde på denne måten. David ble avhengig av medikamenter for mange år siden, etter flere operasjoner i hendene og håndleddene. Han levde med smerter som hindret ham fra å jobbe i nesten et tiår, med lindring kun oppnådd gjennom full funksjonshemming, fysioterapi og smertemedisin».

Mora forteller videre at sønnen slet med å venne seg av legemidlene, og at hennes håp nå er at sønnens dødsfall vil bidra til bevisstgjøring rundt farene ved farmasøytisk avhengighet og fentanylepidemien.

Dødsfallet ble først varslet på Instagram av Gails søster.

«Det har knapt vært en dag i livet mitt der du ikke var med meg ved min side. Alltid min wingman. Alltid min bestevenn», var blant det Katie Colmenares skrev.

Bryter tausheten
Foto: TV 2

Bryter tausheten

- Jeg var fullstendig fortvilet og gråt.

Det uttaler Gunilla Persson (65) overfor svenske Expressen, etter kronofogden, tilsvarende namsmannen i Norge, slo til mot realitystjerna på et hotellrom i Stockholm.

- Jeg fikk mitt livs største sjokk.

- Jeg føler meg ført bak lyset. Ingen i teamet rundt meg, som skulle vært klar over at dette kunne skje, har informert meg.

Persson har en gjeld på 630 000 svenske kroner hos kronofogden, den svenske statlige myndigheten som arbeider med å se til at ubetalt gjeld blir betalt.

Verdien av de beslaglagte gjenstandene skal være 79 500 svenske kroner.

Det ble tatt beslag i flere eiendeler, noe Persson har anket. Hun hevder gjenstandene tilhører dattera Erika (21).

Annonse
Lanserer ny podkast
Foto: Andreas Fadum/Se og Hør

Lanserer ny podkast

Sophie Elise Isachsen lanserer ny podkast, Sophie Elise - snart mamma. Podkasten har premiere torsdag 29. fenruar. Det framkommer i en pressemelding fra Podme.

«'Norges farligste forbilde' skal bli mamma. Hvordan kommer det til å gå? I sin nye podkast skal Sophie Elise utforske utfordrende, morsomme og alvorlige temaer gjennom øynene til en ung kvinne som snart skal bli mor».

Slik beskrives nylanseringen.

Isachsen har tidligere hatt flere podkaster med Fetisha Williams, sist for ett år siden i NRK. I juni i fjor ble det derimot kjent at Isachsen hadde forlatt podkasten, og at Williams skulle fortsette alene.

Georg Riedel er død
Foto: NTB

Georg Riedel er død

Komponist og jazzmusiker Georg Riedel er død. Han ble 90 år gammel.

Dødsfallet bekreftes av familien overfor det svenske nyhetsbyrået TT.

- Familien meddeler av komponisten og jazzmusikeren Georg Riedel døde sødag etter en tids sykdom. Han sovnet inn med familien rundt seg.

Riedel står blant annet bak musikken til «Emil i Lønneberga» og «Pippi Langstrømpe».

Annonse