Annonse

Kjendisstudio

Ny jobb

Simon Nitsche har fått ny jobb. Han blir programleder i kjendisprogrammet «I fyr og flamme» på TV 2, melder kanalen selv.

Nitsche sluttet som sportsanker i samme kanal i 2018 og vant i fjor «Skal vi danse».

– Vi er veldig glade for å kunne ønske Simon hjertelig velkommen tilbake – nå som programleder. Simon skal lede det nye humorprogrammet «I fyr og flamme», og vi gleder oss til å se ham blomstre i programlederrollen, sier programredaktør i TV 2, Kathrine Haldorsen.

Annonse

Radioprofil død i Karibien

Røverradion-reporteren Thore er død. Det bekrefter radiokanalen på sine Facebook-sider.

«Det er med uendelig stor sorg vi mottok beskjeden om at vår kjære Røverkollega Thore ikke lenger er med oss», er blant det de skriver.

I innlegget kommer det fram at det er opprettet en Spleis som samler inn penger for å dekke begravelse og kostnader rundt Thores bortgang.

I Spleisen kommer det fram at Thore omkom i en trafikkulykke mens han var på ferie i Karibien med kona si.

Røper ny jobb
Foto: Lise Åserud / NTB

Røper ny jobb

Programleder Henriette Bruusgaard har vært et kjent fjes for TV-seere i en årrekke, deriblant som leder for TVNorge-programmene «Alt for Norge» og «Biggest Loser».

De seineste åra har hun jobbet som både reporter i «God morgen Norge» og i flere podkaster.

Nå kan hun imidlertid avsløre at hun tar steget ut av programlederrollen, og kaster seg inn i en annen del av mediebransjen.

Hun skal nemlig begynne i PR-bransjen, nærmere bestemt som kommunikasjonsrådgiver i PR-byrået Apriil Oslo. Det skriver Kampanje.

- Jeg gleder meg masse til å starte i et så spennende byrå som Apriil. De virker veldig sultne på å få til ting og er i stadig vekst, og jeg er happy for å bli en del av dem, sier Bruusgaard.

I Apriil skal hun blant annet gi kommunikasjonsråd til ledere og næringslivet generelt, samt bidra på eksisterende byråportefølje.

Annonse
Bianca Ingrosso er singel

Bianca Ingrosso er singel

Bianca Ingrosso (27) er singel igjen, det melder hun selv på Instagram i en spørsmålsrunde.

Ingrosso fikk spørsmål på Instagram om hun er singel, og bekrefter med et «JA».

I den samme spørsmålrunden får hun spørsmål om hvordan hun har det.

- Så fine dere er som spør. Jeg skal faktisk være helt ærlig og si at jeg ikke har vært så lykkelig på veldig mange år.

Ingrosso og Phillipe Cohen har gjort det slutt flere ganger, men deretter funnet tilbake til hverandre igjen, men nå er det altså over på nytt.

Av og på-forholdet har vart gjennom åtte år.

Herman Flesvig røper nytt prosjekt
Foto: NTB

Herman Flesvig røper nytt prosjekt

I et Instagram-innlegg forteller Herman Flesvig (30) at han blir aktuell med biografi.

- Har gått i terapi hos Erlend Loe i to år. Det eneste han fikk ut av det var en slags biografi om meg i barnebokform, står det i innlegget som ble publisert torsdag.

Der avslørte han samtidig at boka kommer ut i oktober.

- Herman banket på døra mi en dag og spurte om vi skulle skrive bok. Etter det har han bare fortsatt å komme. Han setter seg ned og snakker. Han er nok endel rarere enn jeg trodde, forteller Loe i en pressemelding fra Bonnier forlag.

- Jeg hadde lyst å skrive ei bok til alle som føler seg annerledes. Det blir både skummelt og gøy å vise fram innsida av det rotete hodet mitt, men jeg håper boka kan være både morsom og nyttig for barn og de som engang har vært barn, legger Flesvig videre til.

Flesvig er blant annet kjent for den populære TV-serien «Førstegangstjenesten», og podkastene «Friminutt» og «Storefri» sammen med Mikkel Niva (34).

Forfatter Erlend Loe (53) har skrevet flere kjente bøker, blant annet Doppler og Naiv- Super. Han har også medvirket til en rekke filmer.

Annonse
Ikonisk designer døde
DØDE: Den japanske designeren Hanae Mori (t.h.) er død 96 år gammel. Her sammen med en annen japansk designer, Yu Amatsu, i 2017. Foto: Toru YAMANAKA / AFP

Ikonisk designer døde

Den ikoniske motedesigneren japanske Hanae Mori, som slo seg opp blant haute couture-eliten i Paris, er død, 96 år gammel, melder japanske medier.

Mori døde i hjemmet sitt i Tokyo 11. august, melder nyhetsbyrået Kyodo, som viser til hennes kontor.

Moris håndlagde kreasjoner ble brukt av blant andre Nancy Reagan, Grace Kelly og utallige medlemmer av den japanske fiffen. Hun var også en pioner for japanske kvinner, og ble en av få som ledet et internasjonalt konsern.

Karrieren tok henne fra Tokyo, der hun startet med å lage filmkostymer, til New York og Paris, der motehuset hennes i 1977 ble det første asiatiske haute couture-motehuset.

Hun pensjonerte seg i 2004, men Hanae Mori-forretningene har fortsatt holdt dørene åpne i Tokyo, og parfymene hennes blir solgt verden over.

(NTB)