Annonse

Kjendisstudio

Røper detaljer om sønnen
Foto: Peter Dejong / AP Photo / NTB

Røper detaljer om sønnen

Denne uka overrasket prins Harry (37) og hertuginne Meghan (40) stort, da de endelig tok steget ut i offentligheten igjen - denne gang i Europa.

Det gjør de i forbindelse med sportsarrangementet Invictus Games i Haag i Nederland. Under åpningsseremonien var det duket for tale fra prinsen.

Den åpnet han ved å kysse kona.

Han benyttet imidlertid også anledningen til å snakke om parets to år gamle sønn, Archie, og toåringens karriereambisjoner.

- Når jeg snakker med sønnen min Archie om hva han vil bli når han blir voksen, er det noen ganger astronaut, andre dager er det pilot - helikopterpilot selvfølgelig, eller Kwazii fra «Octonauts» (anomiasjonsserie journ.anm.). Hvis du ler, har du sett det, lo han fra scenen, og fortsatte:

- Men det jeg minner ham på er at uansett hva han ønsker å bli når han blir stor, så er det karakteren hans som betyr mest, og ingenting ville gjort meg og moren hans mer stolte enn å se ham ha karakteren vi ser i dag.

Hertugparet har også den ti måneder gamle dattera Lilibet Diana.

Annonse
Nå er han gift
Foto: Tor Lindseth / Se og Hør

Nå er han gift

Lørdag var det duket for bryllup og fest, da Thor Haavik (29), best kjent fra «Farmen», giftet seg med sin Julie Teige.

Det var VG som omtalte saken først.

Selve bryllupsseremonien fant sted i Egersund kirke, foran venner og familie.

Teige er Haaviks første - og nå trolig siste - kjæreste, og han har ikke lagt skjul på at han føler seg heldig.

Da Dagbladet slo av en prat med Haavik før bryllupet, var det mange tanker og følelser i spill.

- Det har nok ikke helt gått opp for meg hvor stort dette er, erkjente han overfor Dagbladet.

Annonse
«Breaking Bad»-skuespiller (52) død
Foto: Skjermdump Instagram

«Breaking Bad»-skuespiller (52) død

Skuespiller og komiker Mike Batayeh har gått bort. Han ble bare 52 år gammel. Det melder TMZ.

Ifølge familien døde han torsdag sist uke av et hjerteinfarkt mens han sov. Søsteren hans Diana forteller at dødsfallet kom veldig uventet, ettersom han ikke hadde noen forhistorie med hjerteproblemer.

- Han kommer til å bli dypt savnet av de som elsket ham. Han hadde en fantastisk evne til å spre glede og latter til så mange, skriver familien i en pressemelding, ifølge nettstedet.

Batayeh er best kjent som i rollen som Dennis Markowski i den populære TV-serien «Breaking Bad». Her spilte han daglig leder i vaskeriet Lavandería Brillante som fungerte som dekkstedet for meth-laboratoriet til hovedpersonene Walter White og Jesse Pinkman.

Annonse

Sophie Elise kommenterer podkastbrudd

- Det framstilles på en måte som ikke er korrekt, sier Sophie Elise Isachsen til VG.

Tidligere denne uka ble det klart at det er slutt for podkasten «Fetisha og Sophie», men at Fetisha Williams fortsetter med podkast under nytt navn.

I Williams' nye podkast, «Fetisha+1», forklarer Williams at hun sitter alene med en gjeld på 600 000 kroner etter at Isachsen trakk seg fra podkasten.

- Gjelden som jeg snakker om er ikke et forbrukslån. Det er utestående regninger som vi, men nå jeg, må stå for. På grunn av folk ikke har fått betalt det de skal, sa Williams i en episode av podkasten.

Dette stemmer ikke, mener Isachsen til VG.

- Da jeg avsluttet podkasten, var det profesjonelle parter inne for å regne ut hva jeg og Fetisha skulle betale i utgifter. Denne delen har jeg gjort opp for. Utover dette, synes jeg at det er trist at denne saken havner i media og fremstilles på en måte som ikke er korrekt.

Williams’ manager, Wilde Siem, har følgende svar til VG:

- Sophie valgte plutselig å trekke seg og dermed er podkasten i gjeld fordi vi hadde avtale om å signere en større kontrakt med en tredjepart hvor oppstarts- og produksjonsutgifter skulle dekkes.

Annonse