Annonse

Kjendisstudio

Røper babynyhet
Foto: Instagram

Røper babynyhet

«Farmen kjendis»-programleder Tiril Sjåstad Christiansen (27) og forloveden Stian Lauritzen (34) venter barn nummer to. Det røper hun selv på Instagram.

«60 % ferdig bakt bolle i ovnen. Nå skal det bli livat i heimen fra høsten av @stian_lauritzen! Godt det blir utligning denne gangen her da, så vi damene ikke tar fullstendig knekken på deg», skriver hun under et bilde av seg selv i leopard-badedrakt hvor hun holder seg på den voksende magen.

I en SMS til Dagbladet skriver den kommende tobarnsmora at hun for tida er i utlandet, men at de ser fram til å bli en familie på fire.

- Vi gleder oss kjempemye til å få en gutt, det blir liv og røre i heimen. Er jo bare å kjøre på når man først er inne i babybobla.

For halvannet år siden, i november 2020, ble paret foreldre for første gang. Den lille jenta fikk navnet Vega.

«Endelig var hun her, lille Vega. Vi nyter hvert eneste sekund med vår nye hjerteknuser som allerede er blitt en uke gammel! Klokka har vi for lengst slutte å se på mellom bæsjebleier, amming, gulping, soving og kos og verden utenfor våre fire vegger er nesten glemt», skrev hun på Instagram den gang.

Nå skal Vega altså bli storesøster, og i magen venter en lillebror.

Annonse
Får nettet til å koke

Får nettet til å koke

Iført et Spider-Man kostyme sendte prins harry en overraskelseshilsen til den veldedige organisasjonen Scotty's Little Soldiers, skriver Independent.

Den britiske organisasjonen jobber med barn som har en foreldre som har dødd mens de tjenestegjorde i forsvaret, og det var i anledning den årlige julefesten prinsen sendte hilsenen.


- Julen er en tid da vi savner våre kjære virkelig, virkelig mye. Og det er greit. Samtidig er det mange som sitter med skyldfølelse for å ha det gøy uten foreldrene sine også. Men jeg er her for å forsikre dere om at foreldrene våre alltid vil at vi skal ha det gøy, ok?, sa Harry i videoen.

Det var ikke før mot slutten av videoen den britiske prinsen tok av seg maska, og videoen får sosiale medier til å koke.

På Twitter får prinsen ros for stuntet.

«Jeg vil ha en underskriftskampanje for at prins Spider-Man får en liten rolle i den neste Spider-Man filmen», skriver en bruker.

«Han er ikke en som prøver å virke sympatisk, han vet hvordan det er å vokse opp uten en forelder», skriver en annen

Kommentarfeltet under videoen på YouTube er også fult av hyllester av hertugen av Sussex.

«En prins med et stort hjerte», skriver en bruker.

«Du fikk meg til å smile, og gråte av glede», skriver en annen.

Annonse
Overrasket med sjokkdonasjon: - Hjerteskjærende
Foto: James Veysey/Shutterstock/NTB

Overrasket med sjokkdonasjon: - Hjerteskjærende

Skuespiller Kate Winslet (47) forteller at hun «ble knust» da hun fikk høre om Carolynne Hunter som mottok en strømregning på over 17 000 pund, som tilsvarer over 200 000 norske kroner. Det skriver Sky News.

Hunters datter, Freya, har alvorlige helseutfordringer, er stum og blind, og trenger utstyr for å holde seg i live. Blant annet er hun avhengig av en maskin som overvåker oksygen og hjertefrekvens.

Kvinnen opprettet en pengeinnsamling på GoFundMe.com, som tilsvarer norske Spleis.no, i håp om å få hjelp til å betale den store summen. Den nådde Winslet.

Pengeinnsamlingen, som hadde et mål på rundt 240 000 kroner, fikk en donasjon på over 200 000 kroner signert «Kate Winslet og familie». Det har blitt bekreftet at donasjonen kommer fra skuespilleren, ifølge Sky News.

- Jeg tenkte: «På hvilken planet kan noen la dette skje?». Dette er fryktelig, fryktelig galt, fortalte hun til BBCs «Sunday with Laura Kuessenberg», ifølge avisa.

- Det er bare så galt i mine øyne, at denne damen lider og på noen som helst måte som mor blir tvunget til å ta en så hjerteskærende beslutning fordi hun ikke har støtten og ikke kunne betale regningene, forlarer Winslet.

- Jeg kunne bare ikke la det skje.

Annonse
Venter sitt første barn

Venter sitt første barn

Skuespiller Keke Palmer (29) venter sitt første barn med kjæresten Darius Jackson, melder People.

Palmer var gjesteprogramleder under lørdagens «Saturday Night Live», og brukte anledningen til å dele den gledelige nyheten med verden.

- Det går noen rykter rundt om meg, og folk har vært sånn: «Keke skal ha barn», «Keke er gravid». Så jeg vil bare si: Ja, det er jeg!, avslørte Palmer, før hun reiv opp den lange grå jakka hun hadde på for anledningen for å vise fram den voksende babymagen.

- Jeg må bare si det, det er fælt når folk sprer rykter om deg på internett, men det er enda verre når de stemmer. Jeg prøvde så hardt og holde det hemmelig, for det er så mye som skjer i livet mitt nå, men vet dere hva? Dette er det strøste som har skjedd meg, og jeg er gleder meg veldig. Jeg skal bli en mamma!

Palmer er nok for mange mest kjent fra filmer som «Hustlers» med Jennifer Lopez fra 2019, og «Alt starter med en A» fra 2006.

Annonse
Flyttet i hemmelighet
Foto: NTB

Flyttet i hemmelighet

Sankt Edward-kronen - som skal settes på hodet til kong Charles III av Storbritannia når han krones - har i all hemmelighet blitt flyttet fra Tower of London i påvente av selv kroningsseremonien 6.mai. Det skriver Sky News.

Ifølge Sky News har britiske monarker benyttet seg av ulike utgaver av kronen siden 1200-tallet.

Den nåværende utgaven av kronen stammer fra 1661, da den forrige ble smeltet ned etter den engelske revolusjonen i 1649.