Annonse

Kjendisstudio

Deler helseoppdatering
Foto: Splash News/NTB

Deler helseoppdatering

Det er ingen tvil om at det siste året har vært preget av mye sykdom for fyrstinne Charlene (44) av Monaco.

Sykdomsforløpet har også ført til at hun har måttet være atskilt fra sin ektemann, fyrst Albert (64), og tvillingene Gabriella og Jacques (7) i lange perioder.

Livet til Charlene ble snudd opp ned under et besøk til Sør-Afrika, fyrstinnens hjemland, i mai i fjor. Der ble hun innlagt og operert for en alvorlig øre-nese-hals-infeksjon, noe som hindret henne i å returnere til Monaco.

Etter et år uten å vise seg offentlig, dukket hun lørdag forrige uke opp med hele familien på billøpet Monaco E-Prix, noe som ble fyrstinnens første offentlige opptreden på over ett år.

Torsdag kveld dukket imidlertid fyrst Albert opp i den svenske byen Göteborg i anledning The Arctic Ocean Gala, og her kunne han røpe informasjon om konas helsetilstand.

- Hun har det veldig bra. Hun har gjort offentlige opptredener og kommer til å gjøre flere offentlige opptredener i fremtiden, sa prins Albert til den svenske avisen, Expressen.

Annonse

Røper babylykke

Nå er Alec Baldwin (64) blitt åttebarnsfar. Rett før helga ble han og Hilaria Baldwin (38) nok en gang foreldre, og det til lille Ilaria Catalina Irena. Babynyheten delte de på Instagram.

«Hun er her! Vi er så glade for å kunne introdusere dere for det som er vår lille drøm som går i oppfyllelse. Både hun og jeg (Hilaria red.anm.) er friske og glade».

Paret har nå sju barn sammen. I tillegg har skuespilleren modellen Ireland Baldwin (26) med sin tidligere kone Kim Bassinger.

Premieredato for ny «The Crown»-sesong klar
Skuespilleren Imelda Staunton (t.v) spiller rollen som Dronning Elizabeth i den siste «The Crown»-sesongen. Foto: AP

Premieredato for ny «The Crown»-sesong klar

For to uker siden varslet skaperen av den populære serien «The Crown», som er basert på Dronning Elizabeth IIs liv, ble satt på vent etter dronningens bortgang.

Nå bekrefter imidlertid Netflix at seriens sjette sesong vil slippes på strømmetjenesten Netflix 9. november, skriver The Guardian.

Det blir trolig også den siste sesongen av suksesserien, har produsent Suzanne Mackie tidligere avslørt. Hun har sagt at det er usannsynlig at serien vil strekke seg utover tidlig 2000-tall.

De nyere historiske hendelsene, som blant annet bryllupet mellom Prins William og hertuginne Kate, vil dermed ikke bli en del av sjette sesong.

Annonse
Deler bilder av dronning Elizabeth og prins Philip sin gravplass
Foto: The Royal Family/Twitter

Deler bilder av dronning Elizabeth og prins Philip sin gravplass

Det britiske kongehus delte i dag et bilde av dronning Elizabeth II og Prins Philip sin fellers gravplass i King George VI sitt minnekapell i St George’s Chapel i Windsor.

Røper brudd: - Smertefullt
Foto: Instagram

Røper brudd: - Smertefullt

Den tidligere «Bachelor»-stjerna Clayton Echard (29) og kjæresten Susie Evans (29) har gått hver til sitt.

Bruddnyheten var det paret selv som delte i et felles Instagram-innlegg fredag.

«Med utrolig tunge hjerter ønsker vi å meddele at vi har bestemt oss for å gå hver til vårt. Alle som noen gang har elsket noen vet at dette er en smertefull avgjørelse som ikke har vært lett å ta».

Videre skrev de at de forstår at det trolig vil være mange om har spørsmål rundt avgjørelsen.

«Men vi ønsker å dele dette fordi selv om det siste året sammen har gitt oss så mye glede og latter, så har det også vært en betydelig mengde smerte».

De fortalte at ingen sunne forhold kommer uten kamp, men at de hadde innsett at de ikke var godt nok forberedt eller sterke nok til å overvinne de ytre kreftene som påvirket forholdet.

Videre skal paret fokusere på å jobbe med seg selv.

«Dette er ikke en lett tid for noen av oss, men vi støtter hverandre og ønsker den andre det beste».


Annonse
Jazzlegende død: - Vi er knust
Foto: NTB

Jazzlegende død: - Vi er knust

Den amerikanske jazzsaksofonisten og komponisten Pharoah Sanders er død, 81 år gammel, opplyser plateselskapet hans.

- Vi er knust over at Pharoah Sanders har gått bort. Han døde fredfullt, omringet av kjærlige familiemedlemmer og venner i Los Angeles, sier plateselskapet Luaka Bop i en uttalelse lørdag.

Sanders spilte sammen med John Coltrane på 1960-tallet og utga over 30 album. Sanders omtales som sen svært oppfinnsom saksofonist. Han var en sentral person innen den moderne jazzen svarte musikere i USA sto i spissen for på 1960-tallet.

(©NTB)