Annonse

Kjendisstudio

TMZ: Rihanna har blitt mamma
Foto: Vianney Le Caer/Invision/AP/NTB

TMZ: Rihanna har blitt mamma

TMZ melder at Rihanna og kjæresten A$AP Rocky har blitt foreldre.

De skriver også at paret har fått en liten gutt.

Kjendisnettstedet skriver at den lille gutten ble født 13. mai, men at det ikke er kjent hva paret har valgt å kalle ham ennå.

Rihanna og rapperen ble sist observert 9. mai, i forbindelse med morsdagen.

Det var i januar at det ble kjent at paret ventet sitt første barn sammen.


Annonse
Hyller avdøde Deborah James

Hyller avdøde Deborah James

Prins William og hertuginne Kate hyller avdøde Deborah James. Det melder Sky News
.

- Deborah James var en inspirerende og urokkelig modig kvinne hvis arv vil leve videre, uttalte hertugparet.

De la videre til at deres tanker er hos barna og familien hennes, og andre hun hadde nært.

Tirsdag kveld norsk tid ble det kjent at podkasteren hadde gått bort i en alder av 40. Podkaster Deborah James har gått bort i en alder av 40. Det fortalte familien i en uttalelse, ifølge blant annet Independent.

I 2016 ble hun diagnostisert med tarmkreft, og siden den gang har hun delt ærlige oppdateringer om sykdommen med sine over 700 000 Instagram-følgere.

Hun etterlater seg barna Hugo (14) og Eloise (12), og ektemannen Sebastian Bowen.

To tiltalt - risikerer fengsel for vold

OSLO TINGHUS (Dagbladet): I oktober i fjor ble det kjent at realityprofil Cristian Brennhovd (22) hadde blitt banket opp og ranet på gata i Oslo av ukjente personer. Det fortalte han selv til Rød Løper.

I etterkant ble to menn tiltalt for en del av hendelsen. Mennene er tiltalt for grov kroppskrenkelse, under straffelovens paragraf 272. I går møtte de to mennene i retten for å forklare seg. Det samme gjorde Brennhovd.

- Det er ikke noe deilig å bli slått og sparket. Jeg følte der og da at jeg skulle dø, for jeg var så stresset. Det var noen som sparket meg på siden og i ansiktet, og da tenkte jeg: «Hvis ikke de slutter snart, så dør jeg». Jeg ble bare utrolig redd, forklarte han i retten tirsdag.

Den ene tiltalte mannen erkjenner ikke straffskyld. Den andre tiltaltes forsvarsadvokat Hilde Marie Ims bekreftet tirsdag overfor Dagbladet at hennes klient erkjenner delvis straffskyld for alminnelig kroppskrenkelse, ikke grov - slik tiltalen sier.

- Han erkjenner å ha slått to ganger, men at det var en foranledning, og det er at fornærmede tok kontakt med ham. Det ble han provosert av, så skjedde det som skjedde. Da trakk han seg ut av situasjonen, sier Ims.

I retten ble det blant annet lagt fram en overvåkningsvideo som bevis.

- De slår begge med kraft, de må begge rives vekk fra fornærmede av vekter, og det vises en hissig stemning på videoen, sier aktor Anniken Heier onsdag.

Nå har påtalemyndigheten lagt ned påstand om 90 dagers fengsel for den ene tiltalte – som erkjenner delvis straffskyld. Mannen er tidligere dømt for vold, noe som har fått betydning fra påtalemyndighetens side. Aktor legger også ned påstand om 90 dagers fengsel for den andre mannen, som ikke erkjenner straffskyld.

Aktor legger også ned påstand om 3200 i erstatning for økonomisk tap, samt rundt 20 000 kroner i oppreisningserstatning. I tillegg legger påtalemyndigheten ned påstand om at de to tiltalte skal betale henholdsvis 3000 kroner og 5000 kroner i saksomkostninger.

To tiltalt - risikerer fengsel for vold
Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
Annonse
Travis Barker på  sykehus
Foto: NTB

Travis Barker på sykehus

Det var tirsdag morgen at Barker dukket opp på West Hills sykehus, hvor han ble overført til Cedars-Sinai Medical Center gjennom ambulanse. Det melder TMZ.

Hans kone, Kourtney Kardashian fulgte like ved.
Alabama Barker, Travis' datter, ber om at fansen ber for dem..

Det er foreløpig uklart hvordan det står til med Barker og hva det var som fikk ham til å oppsøke sykehus, men har har selv tweetet «Gud, hjelp meg».

Deborah James er død
Foto: Ken McKay/ITV/Shutterstock/NTB

Deborah James er død

Podkaster Deborah James har gått bort i en alder av 40. Det forteller familien i en uttalelse, ifølge Independent.

Hun var godt kjent fra podkasten «Bowel Babe» der hun blant annet forteller om den lange kampen mot tarmkreft.

I 2016 ble hun diagnostisert med tarmkreft, og siden den gang har hun delt ærlige oppdateringer om sykdommen med sine over 700 000 Instagram-følgere.

I mai publiserte hun blant annet et innlegg hvor hun tok farvel med følgerne sine, og i samme innlegg oppfordret hun dem til å donere penger til organisasjoner som hjelper kreftpasienter.

Annonse

Renate Reinsve invitert inn som medlem av Oscar-akademiet

Renate Reinsve og flere nordmenn invitert inn som medlemmer av Oscar-akademiet.

(NTB)