Annonse

Kjendisstudio

Dramatikk under paraden

Demonstranter ble ført vekk av politiet. Det melder Sky News.

Torsdag er det klart for den fire dager lange feiringen av dronning Elizabeths (96) platinajubileum. Det hele begynner med en militærparade, Trooping the Colour, og det var der dramatikken fant sted.

Et klipp viser demonstranter som blir ført vekk av politinetjemter etter å ha avbrutt starten på paraden.

En av mennene hadde på seg en plastkrone.

Dramatikk under paraden
Annonse
Utestengt
Foto: Skjermdump Instagram

Utestengt

Den omdiskuterte influenseren Andrew Tate (35) har blitt utestengt fra Facebook og Instagram, etter at han har brutt med retningslinjene. Det bekrefter Meta.

Han hadde 4,7 millioner følgere på Instagram før utestengelsen.

Tate har foreløpig ikke kommentert situasjonen, ifølge BBC.

35-åringen har fått mye oppmerksomhet for sine kontroversielle synspunkter i saker som omhandler seksuelt overgrep og seksuell trakassering.

Fra tidligere er han også bannlyst fra Twitter, fordi han skrev på plattformen at kvinner burde ta ansvar når de blir utsatt for seksuelle overgrep. Han blir også omtalt som «TikToks farligste fenomen».

På videdelingstjenesten har emneknaggen #AndrewTate blitt sett av over 12,7 milliarder brukere.

Tate er tidligere kickbokser, men ble for alvor kjent da han deltok i «Big Brother». Den gang ble han kastet ut av programmet, etter at en video viste han angivelig slå en kvinne med et belte.

I en video på YouTube, hvor han ble intervjuet av en annen bruker, omtalte han seg selv som en «kvinnehater», og la til:

- Jeg er realist, og når du er realist er du sexist. Det er ingen måte du kan være forankret i virkeligheten og ikke være sexistisk.

«Høy på pæra»-skuespiller er død
Foto: Peter Brooker/REX/NTB

«Høy på pæra»-skuespiller er død

Den britiske såpeoperastjerna Josephine Tewson er død, 91 år gammel. Det bekrefter agenten hennes overfor Sky News.

- Det er med stor sorg jeg kan bekrefte at Josephine Tewson har gått bort. Josephine døde fredelig i går kveld ved Denville Hall, i en alder av 91 år, sier agenten Jean Diamond.

Denville Hall i London er et aldershjem for profesjonelle skuespillere.

Tewson er best kjent for rollene sine i «Keeping up appearances», bedre kjent som «Høy på pæra» på norsk, og «Last of the summer wine».

Annonse
- Kreften får juling
Foto: Espen Solli/Se og Hør

- Kreften får juling

Det var i april det ble kjent at TV-profil og debattant Shabana Rehman (46) hadde fått bukspyttkjertelkreft med spredning.

Derfor får hun for tida behandling for kreftsykdommen på en klinikk i Tyskland. Da hun tidligere denne uka ville reise hjem til Norge i forbindelse med Arendalsuka, fikk hun nei av legene.

Nå har hun imidlertid fått dra hjem, deler hun på Instagram.

«Hjem, kjære hjem», innleder hun innlegget, og fortsetter:

«Fikk endelig komme hjem til Norge og et fantastisk gjensyn med kjæresten. Legene i Tyskland har bedt meg komme tilbake om tre uker. For en fjerde behandling med lokal kjemoterapi og deretter flere forberedelser til immunterapi. De tre ukene nå skal brukes på å samle styrke. Det er tøffe tak. Kreften får juling, men fortsatt for tidlig å si noe om hvordan dette vil gå».

Hun skriver også at behandlingen til nå har vært livsforlengende, og at hun har fått mange erfaringer den siste tida.

Radioprofil død i Karibien

Røverradion-reporteren Thore er død. Det bekrefter radiokanalen på sine Facebook-sider.

«Det er med uendelig stor sorg vi mottok beskjeden om at vår kjære Røverkollega Thore ikke lenger er med oss», er blant det de skriver.

I innlegget kommer det fram at det er opprettet en Spleis som samler inn penger for å dekke begravelse og kostnader rundt Thores bortgang.

I Spleisen kommer det fram at Thore omkom i en trafikkulykke mens han var på ferie i Karibien med kona si.

Annonse
Røper ny jobb
Foto: Lise Åserud / NTB

Røper ny jobb

Programleder Henriette Bruusgaard har vært et kjent fjes for TV-seere i en årrekke, deriblant som leder for TVNorge-programmene «Alt for Norge» og «Biggest Loser».

De seineste åra har hun jobbet som både reporter i «God morgen Norge» og i flere podkaster.

Nå kan hun imidlertid avsløre at hun tar steget ut av programlederrollen, og kaster seg inn i en annen del av mediebransjen.

Hun skal nemlig begynne i PR-bransjen, nærmere bestemt som kommunikasjonsrådgiver i PR-byrået Apriil Oslo. Det skriver Kampanje.

- Jeg gleder meg masse til å starte i et så spennende byrå som Apriil. De virker veldig sultne på å få til ting og er i stadig vekst, og jeg er happy for å bli en del av dem, sier Bruusgaard.

I Apriil skal hun blant annet gi kommunikasjonsråd til ledere og næringslivet generelt, samt bidra på eksisterende byråportefølje.