Annonse

Kjendisstudio

Disse kommer på feiringen
Foto: Lise Åserud / NTB

Disse kommer på feiringen

Denne uka er det storslått feiring i anledning prinsesse Ingrid Alexandras 18-årsdag.

Prinsessen, som en dag skal arve den norske tronen, ble myndig allerede 21. januar, men den store feiringen av henne ble som kjent utsatt.

Torsdag denne uka er det imidlertid duket til festarrangement på Deichman Bjørvika i Oslo, og hit kommer det flere kjente fjes for å feire den store dagen.

Blant disse er artist Marie Ulven Ringheim (23), bedre kjent under artistnavnet Girl in red og Hiphop-artist Regina Tucker (27).

«SKAM»-skuespiller Ina Svenningdal (25) og «Hjerteslag»-stjerna Thea Sofie Loch Ness er også invitert til festivitetene.

Flere idrettsstjerner er også invitert til arrangementet, og freestyleutøver Birk Ruud (22), håndballspiller Camilla Herrem (35) og skihopper Maren Lundby (27) står blant annet oppført på gjestelista. Sjakk-sensasjon Magnus Carlsen (31) er også invitert til feiringen på torsdag.

Hele kongefamilien er naturligvis på plass til feiringen av deres kommende tronearving, og statsminister Jonas Gahr Støre er også oppført som gjest.

Kommunikasjonsrådgiver ved statsministerens kontor, Tone Hertzberg, sier til Dagbladet at det foreløpig kan skje endringer i gjestelista.

Fredag inviterer kongen og dronningen til gallamiddag på slottet.

Annonse
Stjerneregissør gått bort
Foto: Shutterstock editorial/NTB

Stjerneregissør gått bort

Den tyske regissøren Wolfgang Petersen (81) er død.

Det melder flere medier, blant annet The Hollywood Reporter.

Petersen gikk bort fredag i sitt eget hjem, melder en talsperson overfor The Hollywood Reporter.

81-åringen døde av bukspyttkjertelkreft.

Petersen sto bak store filmer som «Das Boot», «The Perfect Storm», «The Neverending Story», og «Air Force One». Han regisserte også Brad Pitt-filmen «Troy» i 2004.

Ble funnet død på gata
Foto: Skjermdump Instagram

Ble funnet død på gata

Forrige uke kunne YouTube-stjerna Jaclyn Hill (32) dele med sine 7,7 millioner følgere at eksmannen hennes, Jon Hill, var død. Ungdomskjærestene giftet seg i 2009, før de skilte lag i 2018.

Han ble 33 år gammel.

- Det er med dyp anger og sorg at vi må meddele at vår elskede Andrew Jonathan Hill døde 10. august 2022. Vi er alle knust av den plutselige tragedien. Familien Hill ber om privatliv i denne åpenlyst vanskelige tiden, het det i en uttalelse fra familien.

Det er foreløpig ikke kjent hvordan Hill døde, men rettsmedisineren i Los Angeles bekrefter nå at han ble funnet på gata - hvor han også ble erklært død. Det melder Page Six.

Dødsårsaken er ventet å ta flere måneder å finne ut, ettersom de nå venter på en obduksjonsrapport etter omfattende tester, sier rettsmedisineren videre.

Jon Hill har i flere år vært åpen om at han har slitt med rusproblemer, og fortalt at det var en av grunnene til at paret skilte seg.

Annonse
Funnet død

Funnet død

Den tidligere «Pop Idol»-deltakeren Darius Campbell Danesh (41) er død.

Det melder flere medier, blant andre Sky News og Metro.

Ifølge familien ble han funnet død hjemme i sin egen leilighet.

- Det er med stor sorg at vi annonserer bortgangen til Darius Campbell Danesh. Darius ble funnet livløs i sengen i leiligheten sin i Rochester, Minnesota, 11. august og ble erklært død på ettermiddagen av det lokale legekontoret, heter det i uttalelsen fra familien.

Danesh ble kjent da han deltok i programmet «Popstars» i 2001, og som deltaker i «Pop Idol» året etter.

Røper brudd
Foto: INVISION/NTB

Røper brudd

Skuespillerne Florence Pugh (26) og Zach Braff (47) har gått hver til sitt. Det røper førstnevnte i et intervju med Harper's Bazaar.

«Midsommar»-stjerna forteller magasinet at bruddet skjedde tidligere i år, men at de ville vente med å si det offentlig.

- Vi har prøvd å gå gjennom denne separasjonen uten at hele verden skal vite det, fordi det har vært et forhold alle har hatt mening om, forteller Pugh.

Romansen har skapt flere overskrifter grunnet aldersforskjellen, som er på 21 år.

Braff har hittil ikke kommentert bruddet.

Annonse

«Tindersvindleren»-offer er gravid

Pernilla Sjöholm, kjent fra dokumentarserien «Tindersvindleren» på Netflix, er gravid. Det forteller hun selv på Instagram.

- Vi er så glade for å dele nyheten om at vi venter tvillinger i desember, skriver hun blant annet i et innlegg på Instagram.

TV 2 omtalte saken først.