Annonse

Kjendisstudio

Beck/Depp-konserten flyttet på grunn av corona
PÅ TURNÉ: Jeff Beck og Johnny Depp er for tida på europaturné. Her fra Helsinki søndag. Fot: Ilpo Musto / Shutterstock / NTB

Beck/Depp-konserten flyttet på grunn av corona

Oslo-konserten med Jeff Beck og Johnny Depp i morgen er flyttet på grunn av coronasmitte i bandet, melder Rockefeller / Sentrum Scene på sine hjemmesider.

Det er ikke spesifisert hvem i bandet som er smittet. Foruten Beck og Depp teller besetningen på denne turneen fire musikere.

PR- og markedsansvarlig ved Rockefeller / Sentrum Scene, Mona Helleland Varpe, opplyser at avlysningen kom brått på.

- Jeg fikk beskjed for en time siden. Nå skriver jeg melding til alle, det er mange som skal få informasjon - men vi prøver så godt vi kan, sier Varpe til Dagbladet klokka 19.15.

Rockefeller / Sentrum Scene løser problemet ved å kjøre enda en Oslo-konsert på samme dag som den allerede oppsatte ekstrakonserten 2. juli.

- Hvis man har kjøpt billetter til i morgen, gjelder de også 2. juli. Hvis man ikke kan komme, blir billettene refundert, opplyser Varpe.

Beck og Depp skal etter planen spille på Tahitifestivalen i Kristiansund lørdag, og på Bergen Live 3. juli.

Konserten på Tahitifestivalen har foreløpig en høyst uklar skjebne.

- Jeg vet ingenting ennå. For å være helt ærlig er det ganske uoversiktlig for øyeblikket, men jeg regner med å få en beskjed i kveld. Enten så ordner det seg, eller så må vi finne en erstatter. Akkurat nå har jeg litt vondt i magen på vegne av alle som har gledet seg til denne konserten, sier festivalsjef Thomas Ingebrigtsen Lem til Dagbladet.

Annonse

Harry Styles kommenterer Oslo-skytingen

Harry Styles kommenterer Oslo-skytingen :- Dette betyr mer for dere enn noen gang før, sier Harry Styles mens han henter frem et stort Pride-flagg og tar det bak hodet.
Harry Styles holder konsert på Telenor Arena i Oslo fredag kveld.

- Jeg håper alle føler seg trygge her med hverandre. Det jeg er mest stolt av er å kunne få lov å spille for en så elskverdig gjeng hver kveld.

- Aldri vær redd for å være den dere er, elsk den dere elsker. Jeg elsker dere, sier Styles også fra scena under konserten.

Mediene var i mange år svært opptatt av artistens legning, i et intervju i vår tok han omsider et oppgjør med pressen.

- Jeg har vært veldig åpen med vennene mine.... Hele poenget med retningen vi bør være på vei mot, som er at alle aksepterer alle og er mer åpen, er at det ikke har noe å si. Det handler ikke om å sette en merkelapp på alt, eller å må klargjøre hvile bokser man krysser av på, sa han til Better Homes & Gardens.

Det har vært lange køer for å se artisen opptre i Oslo fredag, og Styles spiller for en fullstappet sal.

Harry Styles kommenterer Oslo-skytingen
Foto: NTB

- Smertene er uutholdelige

Tidligere denne uka ble det kjent at realityprofil og artist Adrian Sellevoll (24) hadde skadet seg kraftig i en alvorlig fallulykke.

Ulykken endte med flere skader, blant annet brudd i nakken, samt tre brudd i kjeven på høyre side. På grunn av kjeveskadene har han nå kjevelås, som betyr at kjeven låses sammen med tennene ved hjelp av gummistrikk eller ståltråd. Låsen gjør det vanskelig både å spise og å snakke.

Nå deler 24-åringen, som har blitt rådet av legene til å ikke snakke så mye, en ny oppdatering fra sykesenga. I en lengre tekst på Instagram Story skriver han blant annet at det har vært «tungt».

«Nettene som er verst», innleder han.

«Ensomheten og smertene er uutholdelige, og det faktum at jeg har vært så heldig er tungt å ta innover seg».

Videre skriver han at man skal prise seg lykkelig over hver dag for at man bor i et land hvor man blir så godt tatt vare på.

«Sykepleiere og helsepersonell er en 'selvfølge', og jeg må igjen få lov til ¨å takke alle og enhver som sender varme tanker eller passer på meg på Haukeland. Tusen takk, jeg er dypt takknemlig».

- Smertene er uutholdelige
Foto: Instagram
Annonse
- Hjertet på utsiden

- Hjertet på utsiden

«Beverly Hills 90210»-stjerna Brian Austin Green (48) og kjæresten Sharna Burgess (37) kan fredag dele en gledelig oppdatering med fansen. De har nemlig fått sitt første barn sammen - en liten gutt. Det melder People.

Green delte et bilde av at han holdt babyens hånd, og kunne i bildeteksten røpe at sønnen ble født tirsdag denne uka og at han hadde fått navnet Zane Walker Green.

Burgess har delt det samme bildet, og la også til en kjærlig bildetekst:

«Hjertet mitt vil fra nå av alltid være på utsiden av kroppen».

48-åringen har fra før av barna Journey River (5), Bodhi Ransom (8) og Noah Shannon (9), som han har med ekskona Megan Fox (36), samt 20 år gamle Kassius som han har med Vanessa Marcil (53).

Green er nå fembarnsfar. Tidligere denne måneden fortalte han til People
at barna hans gledet seg veldig mye til å møte familiens siste lille tilskudd.

- De passer på Sharna hver dag og koser med magen hennes og snakker med babyen. De teller ned dagene!

Venter barn
Foto: Tolga Akmen/AFP/NTB

Venter barn

Skuespiller Tom Hiddleston og forloveden Zawe Ashton kunne bekrefte at de ventet sitt første barn sammen da Ashton dukket opp med babymage på premierefesten til «Mr. Malcolm's List». Det melder E Online.

Også Ashtons stylist, Sabina Bilenko, delte nyheten på sin Instagram-profil. Blinko delte nemlig et bilde av stjerna, som hun kalte en «glødende kommende mor».

Nyheten kommer rundt to uker etter paret bekreftet forlovelsen.

Annonse
- I reell fare
Foto: Vianney Le Caer/AP/NTB

- I reell fare

I retten kom det fram at «The Crown»-skuespiller Claire Foy skal ha vært i «en reell fare». Det melder BBC.

Foy skal ha blitt forfulgt av en 39 år gammel mann i november og desember i fjor.

På vegne av Metropolitan-politiet, forklarte Rosa Bennathan at skuespilleren har mottatt over 1000 e-poster på én månded, der 39-åringen utga seg for å være en filmregissør og produsent som ønsket at Foy skulle jobbe for ham.

I tillegg kom det fram i rettssalen at mannen har kontaktet Foys søster, agent og talsperson, og har også oppsøkt skuespillerens hjem og konstant ringt på døra.

Foy har nå fått beskyttelse. En høring vil finne sted 22. juli.