Annonse

Kjendisstudio

Beck/Depp-konsert i Kristiansund avlyst
KOMMER IKKE: Jeff Beck og Johnny Depp kommer ikke til Kristiansund. Her fra Helsinki søndag. Foto: Ilpo Musto / Shutterstock / NTB

Beck/Depp-konsert i Kristiansund avlyst

Jeff Beck / Johnny Depp-konserten på Tahitifestivalen i Kristiansund lørdag er avlyst, i likhet med Oslo-konserten fredag. Det opplyser festivalsjef Thomas Ingebrigtsen Lem til VG.

Oslo-konserten ble avlyst/utsatt i ettermiddag. Årsaken er at et av bandmedlemmene har pådratt seg covid-19.

Hellbillies stepper inn istedenfor Beck/Depp i Kristiansund. Ifølge festivalsjef Lem skyldes dette en uovertruffen innsats fra store deler av Musikk-Norge på svært kort varsel.

- Musikk-Norge leverer som faen! 15 managere og agenter har ringt alt som kan krype og gå - de har vært utrolig greie og omfavnet festivalen, de vet hvilken dritsituasjon vi er i. Så Hellbillies heiv seg i bilen og kommer - nå blir det festival i 30 grader og sol! sier en overlykkelig festivalsjef til Dagbladet.

Lem sier 10 kilo nå er tatt av skuldrene hans.

- Det var ekstremt med Jeff Beck, men Hellbillies er en god erstatning. Drit skjer, sier han.

Beck/Depp skulle opprinnelig spille fire konserter i Norge: en i Oslo i morgen og en ekstrakonsert 2. juli; den på Tahitifestivalen, som nå er avlyst; og en på Bergen Live 3. juli.

I Oslo har Rockefeller / Sentrum Scene løst problemet ved å sette opp enda en konsert 2. juli.

- Hvis man har kjøpt billetter til i morgen, gjelder de også 2. juli. Hvis man ikke kan komme, blir billettene refundert, opplyser Mona Helleland Varpe, PR- og markedsansvarlig for Rockefeller / Sentrum Scene, til Dagbladet.

Les hele saken

Kjendisstudio - Beck/Depp-konserten flyttet på grunn av corona

Annonse
Deler bilde av datteren
Foto: Tore Skaar/Se og Hør

Deler bilde av datteren

Sanger og tidligere «Stjernekamp» og «Kompani Lauritzen»-deltaker Emil Solli-Tangen (31) og kjæresten Cecilie Wangen ble nylig foreldre for første gang.

Nå deler paret kjønn og navn til deres nye familietilskudd.

I et Instagram-innlegg røper nå 31-åringen at de ønsket velkommen til en liten datter. Hun har også blitt tildelt navnet Veslemøy.

Bildet viser den nybakte faren med datteren tett inntil brystet. Under bildet skriver han:

«'Jeg kom utav far og jeg kom utav mor, og de kom fra dem som gikk før dem.' Hils på min datter, hun heter Veslemøy», etterfulgt av et hjerte

Svensk skuespiller er død
Foto: Mats Andersson / SCANPIX / NTB

Svensk skuespiller er død

Skuespilleren Rolf Skoglund døde i en alder av 81 år. Det melder blant annet Expressen.

I vår fikk den folkekjære skuespilleren behandling for ondartet prostatakreft. Her var han innlagt på Sabbatsbergs sykehus med store smerter.

- Jeg har så jævlig vondt i nedre delen av buken og så sprer det seg ned til beina. Ingen vet hva det er, fortalte han til Aftonbladet i april.

- Jeg får en sprøyte hver tredje måned som holder det i sjakk.

Skoglund er kanskje aller best kjent fra den svenske filmklassikeren «Vi hade i alla fall tur med vädret» og oppfølgeren «Vi hade i alla fall tur med vädret - igjen».

Den svenske skuespilleren har også medvirket i «Chess» og tv-serien «Hem til Midgård».

Annonse
Kongelig par havnet i ulykke
Foto: Tim Rooke/REX/NTB

Kongelig par havnet i ulykke

Prins Gustav (53) og prinsesse Carina (53) var søndag involvert i en ulykke med hestevogn i Tyskland. Det melder flere tyske medier, deriblant Bild. Det lokale politiet bekrefter også hendelsen.

Ulykken fant sted i Bernried am Starnberger See i Bayern. Her skulle det nygifte paret på en romantisk tur i hestevogn, men underveis ble en av de to hestene redd og endte med å kaste av seg selen. Det er hittil ikke kjent hva som skremte hesten.

Ifølge Bild klarte prins Gustav å hoppe av vognen, men prinsesse Carina og kusken ble sittende i vognen, som til slutt veltet.

I forbindelse med ulykken ble både prins Gustav og prinsesse Carina lettere skadet. Ulykken forårsaket også en rekke materielle skader.

I en uttalelse til danske Ekstra Bladet bekrefter parets talsmann Ralf Beke-Bramkamp at både prins Gustav, prinsesse Carina og kusken kom til skade ved ulykken, men at de ikke får noe varige mén.

- Prins Gustav og prinsesse Carina har kommet gjennom ulykken med hestevogn i Bayern uten varige mén. De takker kusken som taklet den vanskelige situasjonen på en bra måte. De er også glad for at det ikke skjedde noe med kusken og hestene, heter det i uttalelsen.

Prins Gustav og prinsesse Carina giftet seg 4. juni i et romantisk kirkebryllup i Berleburg.

I bryllupet deltok blant annet kronprins Frederik og kronprinsesse Mary.

Dødsårsaken er klar
Foto: NTB

Dødsårsaken er klar

I mai kom nyheten om at Andy «Fletch» Fletcher i Depeche Mode er død, 60 år gammel. Det meldte bandet på Twitter og Facebook.

- Vi er sjokkert og fulle av overveldende sorg med den utimelige bortgangen av vår kjære venn, familiemedlem og bandkamerat Andy «Fletch» Fletcher, skrev bandet på Facebook den gang.

Nå tar bandet igjen til Facebook, og deler at Fletcher døde av sprekkdannelse i hovedpulsåren - aortadisseksjon. Det skriver de mandag kveld.

«For noen uker siden mottok vi resultatet fra den medisinske undersøkelsen, som Andys familie har bedt oss om å dele med dere nå. Andy fikk aortadisseksjon i sitt eget hjem 16. mai. Så, selv om det var altfor tidlig, døde han en naturlig død uten langvarig smerte».

I innlegget skriver bandet at de feiret stjernas liv i Englands hovedstad London forrige uke.

«Det var en vakker seremoni og samling med litt tårer, men også fylt av de gode minnene av hvem Andy var, historier om tiden vi hadde sammen og god latter. Andy ble feiret i et rom fullt av hans venner og familie, vår nærmeste DM-familie, og så mange andre mennesker som har påvirket Andys og vårt liv gjennom årene».

Bandet takker også for all kjærlighet til Andy og hans familie og venner den siste tida.

Annonse
VG: Dømt til fire år i fengsel i lagmannsretten
Foto: Rød Løper

VG: Dømt til fire år i fengsel i lagmannsretten

Tidligere Paradise Hotel-vinner Markus Grønberg (23) ble tidligere dømt i tingretten for voldtekt av en mindreårig jente. Det samme ble han i lagmannsretten, i tillegg til til et høyere erstatningskrav, skriver VG på mandag.

- Min klient er dypt skuffet over dommen og uenig i resultatet da det i stor grad bygger på en troverdighetsvurdering. Vi vil nå gå grundig gjennom dommen for å vurdere om det er grunnlag for anke til Høyesterett, sier forsvarer Heidi Reisvang til avisa.

I januar ble Grønberg, dømt til fire år og fem måneder fengsel for voldtekt av en 14 år gammel jente.

Grønberg har hele veien nektet straffskyld, og anket saken. Onsdag 15. juni møtte han i Hålogaland lagmannsrett for en tredagers ny rettssak.

Lagmannsretten dømte samme straffeutmåling, men erstatningskravet ble på 250.000 kroner.