Annonse

Kjendisstudio

Svensk skuespiller er død
Foto: Mats Andersson / SCANPIX / NTB

Svensk skuespiller er død

Skuespilleren Rolf Skoglund døde i en alder av 81 år. Det melder blant annet Expressen.

I vår fikk den folkekjære skuespilleren behandling for ondartet prostatakreft. Her var han innlagt på Sabbatsbergs sykehus med store smerter.

- Jeg har så jævlig vondt i nedre delen av buken og så sprer det seg ned til beina. Ingen vet hva det er, fortalte han til Aftonbladet i april.

- Jeg får en sprøyte hver tredje måned som holder det i sjakk.

Skoglund er kanskje aller best kjent fra den svenske filmklassikeren «Vi hade i alla fall tur med vädret» og oppfølgeren «Vi hade i alla fall tur med vädret - igjen».

Den svenske skuespilleren har også medvirket i «Chess» og tv-serien «Hem til Midgård».

Annonse
Susanne Sundfør har giftet seg

Susanne Sundfør har giftet seg

Den norske artisten Susanne Sundfør (36) er en av landets mest anerkjente musikere. Femmere og seksere trilles ofte når hun gir ut musikk og gjør liveshow.

Artisten er kjent for å verne godt om privatlivet sitt, men nå kan hun imidlertid avsløre på Instagram at hun har giftet seg.

- Jeg sa ja, skrev hun under bildet av seg selv i brudekjole.

I 2020 ble Sundfør mamma for første gang. Også den gang kom avsløringen i sosiale medier, i et svar til en følger som lurte på hva hennes favorittserie på Netflix var.

«Siden jeg nettopp fikk en baby, så har jeg sett mye på det programmet om det første året i livet. Husker ikke tittelen», skrev hun den gang.

- Alec Baldwin må ha trykket på avtrekkeren

- Alec Baldwin må ha trykket på avtrekkeren

En filmfotograf døde og regissøren ble skadd da Alec Baldwin avfyrte et rekvisittvåpen under innspillingen av filmen «Rust» i oktober ifjor.

I etterkant har det vært usikkerhet rundt hva som har skjedd.

Nå har FBI konkludert med at Baldwin har måttet trykket på avtrekkeren på revolveren, som drepte Halyna Hutchins, skriver ABC News, som viser til en FBI-rapport de har fått tilgang på.

Ifølge ABC, som siterer FBI-rapporten, fant FBI ut at den aktuelle revolveren ikke kunne ha blitt avfyrt uten at noen hadde trykket på avtrekkeren.

En beslutning de kom til etter å ha utført flere tester og undersøkelser.

Det er uklart om de utførte testene med revolveren Baldwin brukte, eller om det var en av samme type.

I rapportene står det at revolveren, når den fungerer som den skal, ikke vil avfyre et skudd om man kun fikler med den - som skuespilleren sa han gjorde da skyteepisoden skjedde.

FBIs funn er sent over til det lokale politiet i New Mexico i USA, som fortsatt etterforsker saken.

Annonse
Steve Martin legger opp
Foto: NTB

Steve Martin legger opp

Etter mer enn 60 år i bransjen er det stopp for komikeren og skuespilleren Steve Martin (77). Det avslører han i et intervju med The Hollywood Reporter.

Martin er for tiden aktuell i serien «Only Murders in the Building», hvor han spiller mot blant andre Selena Gomez. Det skal ifølge han selv være det siste han gjør.

- Når denne serien er over, skal jeg ikke gjøre mer. Jeg vil ikke oppsøke nye filmer. Jeg vil ikke gjøre flere gjesteopptredener. Dette er den siste, noe som føles veldig merkelig for meg.

Steve Martin slo gjennom som standup-komiker, før han gikk over til filmens verden. Han er kanskje best kjent for rollen i filmene «The Pink Panther».

Han har også vært ledet Oscar-utdelingen hele tre ganger.

J.K. Rowling drapstruet etter Rushdie-støtte

J.K. Rowling drapstruet etter Rushdie-støtte

Harry Potter-forfatter J.K. Rowling (57) delte skjermbilder på Twitter av en melding fra en bruker som skrev følgende:

«Ikke bekymre deg, du er neste».

Det kom etter at Rowling tvitret at hun følte seg «veldig uvell» etter å ha hørt nyheten om angrepet på forfatter Salman Rushdies i New York, skriver det engelske nyhetsbyrået PA

I Twittermeldingen Rowling delte, tagget hun Twitters hjelpesenter, og skrev:

«Er det mulig å få litt hjelp?»

Harry Potter-forfatteren har senere oppdaterte følgerne om at politiet nå er involvert i saken.

Rowling er blant forfatterne og andre kjente ansikt som har uttrykt sin vantro etter at Rushdie ble knivstukket på scenen i New York.

Annonse
James Hetfield skilles

James Hetfield skilles

Frontmann i Metallica, James Hetfield (59), og kona Francesca Hetfield (52) skilles etter 25 år som mann og kone, det forteller kilder nær paret til TMZ.

Rockeren møtte kona i 1992, og giftet seg i 1997. De har tre barn sammen, to jenter og en gutt.

Skilsmissepapirene skal, ifølge kildene, blitt sendt inn tidligere i år, men aldri blitt gjort offentlig, slik at paret kunne holde det utenfor rampelyset.

I et intervju har 59-åringen tidligere uttalt at kona en gang gang truet med å ta barna og forlate han, hvis han ikke kunne få temperamentet under kontroll.

James Hetfield er mest kjent som gitarist og vokalist i metal-bandet Metallica. Han dannet Metallica sammen med den danske trommeslageren Lars Ulrich i 1981.