Annonse

Nyhetsstudio Trondheim

Politiet: Falt ut av russebil i fart

Onsdag kveld rykket nødetatene ut til fylkesvei 30 mellom Støren og Rørosen etter melding om at en person - trolig en russ - har falt ut av en russebuss i fart.

I 19.45-tida melder politiet at den skadde personen er sendt til St. Olavs hospital i Trondheim for behandling.

- Vi tar avhør på stedet, og tar hånd om de som var vitner til hendelsen, skriver politiet på Twitter.

Arnt-Harald Aaslund, operasjonsleder i Trøndelag politidistrikt, har ingen informasjon om helsetilstnanden til personen som falt ut av bussen.

- Dette skal ha skjedd da vedkommende åpnet en sidedør, sier Aaslund til Dagbladet.

Politiet er ikke sikre på hastighet da ulykken skjedde.

- Det er litt sprik i forklaringene fra de som var til stede, fra høy hastighet opp under fartsgrensen, til lav hastighet, sier Aaslund.

Sjåføren, ifølge politiet var edru, er blitt med til lensmannskontoret på Stølen for avhør, opplyser operasjonslederen videre.

Annonse
Aftonbladet: Kobler kidnappingssak til svensk gjengleder
Foto: Gorm Kallestad / NTB

Aftonbladet: Kobler kidnappingssak til svensk gjengleder

Fire menn i alderen 17 til 18 år ble denne uka pågrepet siktet for frihetsberøvelse etter at en person natt til 9. mai skal ha blitt dyttet inn i en bil i Trondheim.

Nå kobler svenske Aftonbladet kidnappingssaken til et svensk kriminelt nettverk - det såkalte Foxtrot-nettverket. Saken er basert på opplysninger fra anonyme kilder.

Avisa skriver at den fornærmede, en ung mann, er sønnen til en kjent norsk artist. Han hadde en avtale om å møte en annen person, men ble møtt av flere unge menn som dyttet han inn i en bil, skriver Aftonbladet videre.

Seinere mottok fornærmedes far, den norske artisten, trusler og et stort pengekrav over telefon, ifølge avisa. Det er denne delen av saken som knyttes til Foxtrot-nettverket og gjenglederen som går under navnet «Den kurdiske reven».

Han står helt sentralt i den pågående voldsbølgen i Sverige, skriver Aftenposten. Gjengoppgjørene skal ifølge avisa ha startet med at «Den kurdiske reven» forsøkte å ta over markedet i Sundsvall i Västernorrlands län nord i Sverige.

Annonse
Tente på Nav-kontor - alle evakuerte
Dette er Nav-kontoret. Bildet er hentet fra Google maps.

Tente på Nav-kontor - alle evakuerte

Nødetatene er på vei til Nav Falkenberg i Trondheim, hvor det brenner.

- Noen har tent på der inne og det er røykutvikling, skriver politiet på Twitter.

De jakter to gjerningspersoner, og gir følgende signalement: En mann med afrikansk utseende, skallet og iført mørk jakke, sort bukse og hvite sko. Den andre personen er en kvinne med afrikansk utseende, sort langt hår, iført en sort jakke med en hvit detalj på skuldrene, mørkeblå dongeribukse og hvite joggesko.

- Politiet ønsker tilbakemelding om disse personene, skriver de på Twitter.

Alle ansatte er evakuerte.

Oppdateres.

Har du video, bilder eller tips? Send til Dagbladet her eller ring oss på 24 00 00 00!

Annonse
Returnerer til Rosenborg
Foto: Ole Martin Wold / NTB

Returnerer til Rosenborg

Adam Andersson returner til Rosenborg når sesongen er over i Danmark. Det bekrefter den danske klubben Randers FC på sin hjemmeside fredag.

Den svenske 26-åringen kom til Rosenborg fra Häcken i forkant av 2021-sesongen. Etter bare 129 minutter med spilletid, fordelt over fem kamper, ble høyrebacken i fjor sommer lånt ut til den danske Superliga-klubben. Der har svensken fått langt mer spilletid, og notert seg for to scoringer og tre målgivende på 26 kamper.

Den danske klubben ligger på en foreløpig 5. plass i Superligaens sluttspill. Klubben avslutter sesongen borte mot serieleder FC København 4. juni.

Les hele saken

Sportsstudio - Møtt av protester

Annonse