Annonse

Nyhetsstudio

Elg avlivet i P-hus

En elg som forvillet seg inn i et parkeringshus i Arendal, er blitt avlivet av Viltnemnda.

Det melder Agder politidistrikt på Twitter.

Det var klokka 18.14 at politiet fikk melding om hendelsen, og rykket ut til stedet. Politet varslet også Viltnemnda, som også dro ut til stedet.

- Viltnemnda anbefalte å avlive elgen, og avlivet elgen inne i parkeringshuset, sier Ole Bjørn Kleivane, operasjonsleder i Agder politidistrikt til Dagbladet.

Annonse

Vil ikke omgjøre Antonsen-henleggelsen

Statsadvokat Ingelin Hauge har besluttet å ikke omgjøre henleggelsen av hatytring-saken mot Atle Antonsen, får NTB bekreftet. Klagene går nå til Riksadvokaten.

Hauge opplyser til NTB at «saken er sendt Riksadvokaten».

NTB får fra andre kilder opplyst at hun ikke vil omgjøre beslutningen om å henlegge saken. Både Sumaya Jirde Ali selv og Antirasistisk Senter har klaget på avgjørelsen og anmodet statsadvokaten om omgjøring.

Dermed er det Riksadvokaten som får det siste ordet i saken.

(NTB)

Annonse

Oslo-politiet har nye telefonproblemer

Oslo-politiet melder igjen om tekniske utfordringer med telefonlinjene deres.

- Vi har problemer med mottak av telefoner på tlf. 02800 og noen andre linjer. Vi har iverksatt løsninger som midlertidig løser problemet for mottak av nødtelefoner, skriver de på Twitter.

Det pågår feilretting.

Annonse

Mann dømt til 18 års fengsel etter mafiaparagrafen

To menn er dømt til henholdsvis 18 og 14 års fengsel for storstilt narkotikaproduksjon og salg i Norge. De dømmes etter den såkalte mafiaparagrafen.

De dømte mennene skal ha anskaffet over 160 kilo amfetamin og 12,6 kilo hasj.

Mannen som har fått den høyeste dommen er en mann i 40-årene. Ifølge dommen skal han være en av bakmennene i et kriminelt miljø, som blant annet har koblinger til Nederland. Han er tidligere domfelt og ble i retten pekt ut som et tidligere medlem av et kriminelt gjengmiljø i Oslo.

Han er også dømt for en rekke tilfeller av hvitvasking og heleri.

- Vi må være tilfreds med at retten kommer til det vi mener er riktig resultat, sier aktor og statsadvokat Carl Fredrik Fari til Aftenposten.

(NTB)

Annonse

Bussulykke i Oslo: - Store materielle skader

Brannvesenet melder fredag formiddag at en buss har kjørt inn i et tre på Ekeberg i Oslo.

- Store materielle skader, melder brannvesenet.

Alle nødetater er på stedet, legger politiet til.

- Det er en god del skader på bussen, og en passasjer er lettere skadd. Det er mye kø på stedet, skriver Oslo politidistrikt.

En bilberger er rekvirert for å rydde veien.