Annonse

Nyhetsstudio

Pågrepet etter grovt ran

Onsdag ble en mann pågrepet og siktet for grovt ran etter et ran mot Apotek 1 i Stange 22. november.

- Det er ransaket på hans bolig og det er gjort funn som styrker mistanken mot ham. Personen er per nå siktet for grovt ran, og det gjennomføres avhør av ham i dag torsdag ettermiddag, skriver politiet i pressemeldingen.

Den siktede mannen er kjent for politiet fra før.

Annonse

Politiet søker vitner etter knivstikking på T-banen

En person ble knivstikket på T-banen i Oslo, mellom Nationalteatret og Jernbanetorget, lørdag mellom klokka 17.55 og 18.15. Nå ber politiet om tips.

Fornærmedes tilstand er stabil, og han anses ikke livstruende skadd.

Politiet søker etter en navngitt mann i 30-åra, som har status som siktet etter hendelsen. Mannen er kjent for politiet fra tidligere, men er ikke pågrepet. Det skal være en relasjon mellom ham og fornærmede, skriver politiet i en pressemelding.

Det er ikke flere mistenkte i saken per nå, opplyser de.

Politiet gjennomfører teknisk og taktisk etterforskning i saken, og jobber med å innhente video og kartlegge hendelseforløpet. De har avhørt flere vitner, men ønsker flere tips fra publikum.

- Etterforskningen har ikke avdekket holdepunkter for at saken knyttes til andre voldshendelser i Oslo den siste tida, eller at saken knyttes til gjengkriminalitet, skriver politiet.

Annonse

Tyskland: Jente død etter knivangrep

Den tyske avisa Schwäbische skriver at en jente døde etter knivangrepet ved en skole i Oberkirchberg mandag morgen.

En mann skal ha angrepet to jenter på vei til skolen. Politiet opplyste tidligere at de to jentene ble kjørt til sykehus med alvorlige, men ikke livstruende skader. Mandag ettermiddag kom meldingen om at en av jentene omkom som følge av skadene.

Annonse

Reuters: Skal være funnet missilfragmenter i Moldova

Nyhetsbyrået Reuters skriver at politiet i Moldova har funnet missilfragmenter nær den ukrainske grensa.

Annonse

Svanemishandlingen i Stavanger ferdig etterforsket

Politiet er ferdige med å etterforske mishandlingen av svaner ved Breiavatnet i Stavanger i sommer. Fire menn har fortsatt status som mistenkt i saken.

- Vi anser etterforskningen av saken som ferdig og den ligger nå til påtalevurdering, sier politifullmektig Lars Christian Hoff ved Sørvest politidistrikt til Stavanger Aftenblad.

Det var på kvelden 3. august i sommer at flere menn angrep svaner ved Breiavatnet i Stavanger sentrum. En video fra hendelsen viste svanene bli dratt etter halsen og sparket gjentatte ganger av to menn.

Senere kom det fram flere videoer, og ytterligere to menn fikk status som mistenkt.

Alle de fire mennene er fremdeles mistenkt i saken.

- Jeg håper å få sendt over påtaleinnstillingen til statsadvokaten før jul. Hvor lang tid de vil bruke, tør jeg ikke ha noen formening om, sier Hoff.

(NTB)