Annonse

Nyhetsstudio

Pågrepet etter knivstikking
Foto: NTB

Pågrepet etter knivstikking

Tidligere i dag varslet Oslo-politiet at de hadde mottatt en melding om knivstikking på Skøyen i Oslo.

Politiet hadde da tatt hånd om fire involverte.

Til Dagbladet opplyste operasjonsleder Marita Aune at de hadde kontroll på alle parter, men ikke hvem som hadde gjort hva.

Nå opplyser de at en av de involverte ble besluttet pågrepet og er kjørt til en sjekk på legevakten, men at de per nå ikke kan gi en oppdatert status på vedkommende som ble kjørt til sykehus.

Hendelsesforløpet er heller ikke fullstendig kartlagt. Politiet avhører vitner, og har foretatt kriminaltekniske undersøkelser av åstedet.


Annonse
Huitfeldt: Dypt bekymret for utviklingen i Israel
Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB

Huitfeldt: Dypt bekymret for utviklingen i Israel

Norge følger nøye med på den pågående situasjonen i Israel, sier utenriksminister Anniken Huitfeldt (Ap), som er bekymret over utviklingen.

- Jeg er dypt bekymret for den utviklingen vi nå ser i Israel. Det har gått fra vondt til verre. Norge følger nøye med på de pågående rettsreformene, og israelske myndigheter er godt kjent med vårt syn, sier hun til NTB.

Det har vært store demonstrasjoner i Israel flere måneder, og de tiltok søndag etter at statsminister Benjamin Netanyahu sparket landets forsvarsminister. Forsvarsministeren gikk lørdag ut og ba Netanyahu om å midlertidig stanse den planlagte og omstridte rettsreformen.

- Demonstrasjonene vi så i går kveld, er et uttrykk for den voldsomme motstanden i Israel mot de pågående rettsreformene. Dersom rettsreformene gjennomføres, vil det svekke det israelske demokratiet, sier Huitfeldt.

(NTB)

Annonse

Asker: Trafikktrøbbel på grunn av «glanekø»

Det er store trafikkproblemer på den lokale veien Fekjan i Asker, som går parallelt med E18 på Nesbru/Billingstad. Årsaken er «glanekø» på grunn av en ulykke, melder Budstikka.

Tre kjøretøy er involvert i ulykken ifølge Oslo politidistrikt. Én person er kjørt til legevakta, og bergingsbil er rekvirert.

Annonse

Ras på E18 - veien stengt

E18 ved Lillesand er stengt etter at det har gått et ras med stienblokker i vestgående løp.

Det skriver Agder politidistrikt på Twitter.

Ingen biler skal ha blitt berørt av raset. Politiet er på vei til stedet og Vegtrafikksentralen er varslet.

Det er skiltet for omkjøring på stedet.

Annonse