Annonse

Nyhetsstudio

Hardangervidda stengt
Skjermdump: Statens Vegvesen

Hardangervidda stengt

Vegtrafikksentralen skriver på Twitter at Hardangervidda, Rv 7, er stengt grunnet uvær. Det vil tas en ny vurdering klokka 09.00 fredag morgen.

Annonse

Lørenskog: Brann i enebolig

Nødetatene har rykket ut til brann i enebolig, melder politiet på Twitter.

- Usikkert om det er folk inne i boligen, skriver politiet.

Kort tid etter skriver brannvesenet at de er fremme på stedet. Det er snakk om en mindre brann og den er under kontroll.

Annonse

Kø etter trafikkuhell på E39

Politiet i Agder melder om kø på E39 etter et trafikkuhell ved Fidjane. Hendelsen har skjedd i vestgående felt, men det er kø i begge retninger.

To biler med én person i hvert kjøretøy var involvert i uhellet. Det skal ikke være snakk om personskade, men den ene av de involverte er sendt til legevakt for sjekk.

- Det er kødannelse på stedet. Trafikken dirigeres og bergingsbil er på vei, melder politiet på Twitter.

Annonse
Tre europeere løslatt i fangeutveksling med Iran
Belgias statsminister Alexander De Croo Foto: NTB / AFP

Tre europeere løslatt i fangeutveksling med Iran

Ytterligere tre europeere er blitt løslatt av Iran i bytte mot den iranske diplomaten Assadollah Assadi, opplyser Belgias statsminister Alexander De Croo.

I forrige uke ble det kjent at den belgiske hjelpearbeideren Olivier Vandecasteele er blitt satt på frifot.

De tre som ble utvekslet fredag, er to østerrikske og en dansk statsborger. De ble satt fri etter medvirkning fra Oman. De Croo opplyste at han har informert regjeringene i Østerrike og Danmark.

Assadi ble dømt i Belgia i 2021 for å ha medvirket til et mislykket bombeattentat mot en iransk opposisjonsgruppe i eksil i Frankrike. Han fikk en dom på 20 års fengsel.

(NTB)

Annonse