Annonse

Nyhetsstudio

Nytt spor funnet

Søket etter Madeleine McCann ble gjenopptatt tirsdag.

Store politiressurser leita rundtinnsjøen Barragem do Arade, et område som ligger omkring 50 kilometer unna Praia da Luz. Det var der jenta, som var tre år da hun forsvant sporløst under familiens ferie i Portugal, sist ble sett.

Den hovedmistenkte i saken, Christian Brueckner, pleide å ferdes på stedet samme år som treåringen forsvant.

Torsdag ettermiddag ble søkene avsluttet. Nå skriver Daily Mail, som siterer den portugisiske avisa Correio da Manha, at politiet har funnet et relevant spor. Det førte til at politiet kun fokuserte på et spesifikt område rundt innsjøen.

Det nye funnet har blitt sendt til rettsmedisinsk og DNA-testing i Tyskland. Forskerne forventer å ha det første resultatet klart allerede neste uke, skriver avisa, som også opplyser at det kan ta måneder før et fullstendig analysesvar er klart.

Brueckner, som for tida sitter fengslet i Tyskland, har hele veien nektet for å ha noe som helst med McCanns forsvinning å gjøre.

Nytt spor funnet
SØKER: Poliet søkte rundt demningen som ligger omkring 50 kilometer unna Praia da Luz i tre dager. Foto: Yui Mok / Pa / NTB

Les hele saken

Besøkte innsjøen dager etter forsvinningen

Annonse

Togulykken i India: Antall døde har steget til 80 – flere enn 850 er skadd

Ylykken skjedde da minst fire vogner sporet av etter at Coromandel Express-toget på vei fra Shalimar til Chennai kolliderte med et godstog fredag kveld.

Saken oppdateres.

Annonse

Slagsmål i Oslo - skal ha sett kniv

Politiet i Oslo har rykket ut til Trosterud etter melding om slagsmål.

- Framstår som to grupperinger. Melding inn til politiet går på at det skal være observert kniv eller liknende, skriver politiet.

Ingen skal være skadd.

Annonse

Spanske medier: Tre svensker pågrepet for voldtekt av to norske kvinner

Det melder VG, som siterer spanske medier.

Ifølge spanske La Vanguardia er de tre svenskene alle tenåringer, på 17 og 18 år.

De to norske kvinnene, som er i 20-åra, skal angivelig ha møtt svenskene på Snapchat for så å ha blitt med de svenske guttene til leiligheten de leide i Elviria-området i Marbella, ifølge spanske medier.

Hendelsen skal ha skjedd i morgentimene forrige søndag, skriver avisa. La Opinión de Málaga skriver på sin side at hendelsen fant sted torsdag.

De to kvinnene skal ha oppsøkt det lokale sykehuset for undersøkelser like etterpå.

VG har vært i kontakt med det norske Utenriksdepartementet, som opplyser om at de vil komme tilbake med informasjon når de har fått undersøkt saken nærmere.

Annonse