Annonse

Nyhetsstudio

Evakuerer utested i Tromsø

Politiet har evakuert et utested i Tromsø etter røykutvikling i kjelleren, skriver de på Twitter.

Samtlige gjester skal være ute av lokalet.

Politiet skriver at det ikke er meldt om personskade, og at brannmannskap undersøker stedet.

Annonse

Tre menn til sykehus etter ATV-ulykke

Natt til søndag rykket sør-øst politidistrikt ut etter melding om en trafikkulykke i Skien hvor en ATV var involvert.

Politiet meldte først at føreren ble fraktet til sykehus med ambulanse, før politiet oppdaterte med at ytterligere to menn ogsp ble fraktet til sykehus for undersøkelser og behandling.

Tidlig søndag morgen skriver politiet på Twitter at de tre personene skal ha sittet på ATVen da den krasjet inn i en jernport.

05.14 skriver politiet at en av de tre mennene blir sendt til Ullevål med luftambulanse for behandling av alvorlige hodeskader.

Annonse

Mulig kappkjøring - målt til 172 km/t i 80-sone

Politiet gir klar beskjed etter at det tre unge sjåfører mistet lappen etter råkjøring på riksvei 7 i Gol rundt midnatt.

- Det er ikke bra. Jeg skal ikke konkludere, men her snakker vi nok om tre personer som vil være uten førerkortet i lang tid, forteller operasjonsleder Jan Kristian Johnsrud i Sørøst politidistrikt til NTB.

Tre unge bilførere ble stanset i en laserkontroll på riksvei 7 i Gol rundt midnatt. To av førerne ble målt til 172 kilometer i timen, mens den siste av førerne ble målt til 131 kilometer i timen. Målingen fant sted i 80-sonen.

- Vi vet ikke hva som har skjedd, men det kan dreie seg om kappkjøring. Alle kan forvente seg en alvorlig reaksjon, sier operasjonslederen.

Operasjonslederen forteller videre at de to raskeste førerne begge var innenfor prøvetiden på sertifikatet, som er to år.

- Det har dessverre vært en trend med mye stygg kjøring i det siste. Ikke bare her, men også i andre politidistrikter. Riksvei 7 er en ulykkesbelastet strekning, og vi kommer til å fortsette med kontroller her, sier Johnsrud.

(NTB)

Annonse

Full fyr i bil - vei stengt

Det er full fyr i en bil på fylkesvei 810 i Rana i Nordland. Det melder politiet på Twitter,

Veien er som følge av brannen helt stengt.

Ifølge 110 Nordland skal bilen befinne seg på ei bru.

Like etter 03.00 melder politiet at vraket av bilen er fjernet og veien åpnet.

Annonse