Annonse

Nyhetsstudio

Ny hund reddet fra rasområdet

Det er funnet enda en hund i rasområdet på Ask i Gjerdrum, opplyser innsatsleder Håkon Berg til Dagbladet.

- Det er en ny hund som er funnet nylig i rasområdet, ved hjelp av utslag på varme, sier Berg.

Politiet søker i rasområdet med droner og helikoptere, som blant annet bruker varmesøkende kameraer. Hunden ble hentet med redningshelikopter.

- Den ble heist opp med SeaKing og gjenforent med rette vedkommende. Vi kommer ikke til å gå mer detalj, annet enn at hunden er overlevert rette vedkommende, sier Berg til Dagbladet.

Det er nå hjemmeveterinær Stefan Feterik som passer på hunden. Han sier at den heter Milli, og har det etter forholdene bra.

Tidligere nyttårsaften ble dalmatineren Zajka hentet ut av raset. Ti personer er fremdeles savnet. Redningsaksjonen pågår fortsatt etter raset som gikk grytidlig 30. desember.

Les hele saken

Hunden Zajka reddet ut av rasstedet: - Helt fantastisk

Annonse
Hakeem Jeffries valgt til Demokratenes leder i Representantene hus
Foto: Drew Angerer / AFP

Hakeem Jeffries valgt til Demokratenes leder i Representantene hus

Annonse
Drapet på Grønland: - Har dannet seg et bilde
Foto: NTB

Drapet på Grønland: - Har dannet seg et bilde

Natt til søndag ble en mann skutt og drept på Grønland i Oslo. Seinere ble en mann i 30-åra pågrepet og siktet for drap. Nå sier den drapssiktedes forsvarer, Tor Even Gjendem, til Dagbladet at det har dannet seg et bilde av hvordan dette kunne skje.

«Jeg ønsker ikke å kommentere enkeltheter i klientens forklaring, utover at det dannet seg et bilde om hvordan dette ulykksalige kunne skje», sier Gjendem til Dagbladet.

Politiet gikk tidlig ut og sa at det trolig dreier seg om et oppgjør i et kriminelt miljø. Dette sår Gjendem nå tvil om.

«Jeg kan ikke se at det er grunnlag for å hevde at dette er et kriminelt oppgjør, slik også politiadvokat Michelsen vil være avventende fra å kalle det».

Annonse

VG: Fire menn tiltalt etter Tolga-bortføringen

Fire menn i 20-åra er tiltalt for bortføring eller medvirkning til dette, etter bortføringen på Tolga i Innlandet. Det melder VG.

Det var natt til 2. januar i år at to personer tok seg inn i huset til en 20 år gammel mann og foreldrene hans i Tolga. Foreldrene ble utsatt for vold, og det ble avfyrt flere skudd inne i huset.

20-åringen ble truffet av et skudd, men ble ikke alvorlig skadd.

Annonse

Flere biler i ulykke på E18

Sør-Øst politidistrikt melder at flere biler har vært involvert i en ulykke ved Natvallkrysset på E18 ved Sandefjord.

- Ulykken skyldes trolig at en av bilene har kjørt feil vei på E18. Påkjøringsfeltet til sørgående i Natvallkrysset er stengt, og det anmodes om at bilister finner en annen rute ut på E18, skriver politiet på Twitter.

Personene involvert i ulykka blir undersøkt av ambulansepersonell på stedet. Skadeomfanget er ukjent.

Ifølge politiet er det det «i hvert fall fem biler med skader» på stedet, og disse må fjernes med bilberger.

- Trafikken flyter greit via av- og påkjøringsrampa på stedet, men for de som ikke er kommet så langt enda, så er mulig omkjøringsvei Raveien (Gamle E18) mellom Fokserødkrysset og Langåkerkrysset, tipser politiet i en oppdatering.