Annonse

Nyhetsstudio

Finn Remen fra Unit Five er død
Foto: Knut Falch / NTB

Finn Remen fra Unit Five er død

Finn Remen fra Hammerfest-bandet Unit Five døde natt til torsdag. Musikeren ble 64 år gammel.

Det var iFinnmark som først omtalte saken.

Finn Remen var den sist gjenlevende at originalbesetningen i bandet. Gitarist Tore «Totto» Knutsen døde i 2003. Trommeslager Rune Akselsen døde i 2007. Vokalist Tore Hansen døde i 2013 og Kjell Arnesen på keyboard og piano døde i 2015.

Remen ble diagnostisert med kreft i sommer, uten at det dempet optimismen.

- Jeg skal ikke gi opp. Det lover jeg deg, sa Remen til iFinnmarks journalist Trond Ivar Lunga.

(NTB)

Annonse

Russland: Angrep i Moskva

Ifølge ordfører Sergej Sobjanin i Moskva er det tirsdag morgen bekreftet mindre skader på flere bygninger i den russiske hovedstaden, etter et droneangrep.

Han sier ifølge Reuters at ingen er alvorlig skadd i forbindelse med angrepet.

Annonse

Trafikken i gang igjen på Nordlandsbanen

Nordlandsbanen er igjen åpnet for trafikk mellom Trofors og Mosjøen etter at et ras søndag gjorde at strekningen måtte stenges.

- Trafikken er i gang igjen, men du må fortsatt regne med forsinkelser og innstillinger, melder Bane Nor tidlig tirsdag morgen.

(NTB)

Annonse

Morgennytt

Nye russiske angrep i Kyiv
Også i natt ble Ukrainas hovedstad Kyiv angrepet av russiske raketter og droner. En person ble drept, en er fraktet til sykehus og minst to andre ble såret i angrepet.
Skyting ved strand i Florida
Ni personer, deriblant tre barn, er såret i en skyteepisode ved en strand i Florida i USA. En antatt gjerningsperson er pågrepet, mens det letes etter en annen.
Eirik fikk håret tilbake: - Helt vilt
For Eirik var det beintøft å miste den tykke manken. Så fant han superløsningen som ga ham håret tilbake. - Får en helt annen oppmerksomhet, sier han fornøyd.

Annonse