Annonse

Nyhetsstudio

Stormkaos i England: 55 000 uten strøm, 120 lastebiler snøfast
En lastebil blåste over ende i Hartlepool, nordøst i England. Foto: NTB

Stormkaos i England: 55 000 uten strøm, 120 lastebiler snøfast

Stormen «Arwen» herjer nord i England, i Nord-Irland og Skottland.

I Nord-Irland omkom én mann etter at et tre falt over bilen hans, som følge av den kraftige vinden.

Nord i England er 55 000 husstander uten strøm, og langs motorveien M62, som går mellom Liverpool i nordvest og Hull i nordøst, sto det på et tidspunkt 120 lastebiler snøfast.

Det melder Sky News.

Enkelte lastebiler har også blåst over ende.

I Northumberland, nordøst i England, har de målt vindkast med orkan styrke.

Annonse

Oslo: Voldshendelse på pub

Politiet rykket i natt ut til Bøkkerveien på Løren i Oslo.

- Politiet er på vei til Bøkkerveien etter en voldshendelse ved en pub. En person skal ha hodeskade, gjerningspersonen skal ha løpt fra stedet, opplyser politiet på X klokka 00.45.

En time seinere har politiet foretatt undersøkelser på stedet og opprettet sak.

- Mannen som er utsatt for vold, har blitt slått, deretter falt og slått hodet i en trapp, sier politiet og opplyser at han reiste til legevakt på egenhånd.

Oslo: Kvinne påkjørt
TRAFIKK: En kvinne ble påkjørt i Maridalsveien i Oslo lørdag. Det skapte trafikale utfordringer. Foto: Bendik Hansen

Oslo: Kvinne påkjørt

En kvinne ble påkjørt av en bil nederst i Maridalsveien i Oslo sentrum seint lørdag kveld.

- Hun er bevisst, har smerter i en fot og blir ivaretatt av ambulanse. Vi undersøker forholdene på stedet. Dette skaper noe trafikale utfordringer i området, opplyser Oslo politidistrikt på X klokka 00.30.

En halvtime seinere melder politiet at veien er åpnet igjen.

- En kvinne er kjørt til sykehus med skader i foten og hodet. Det framstår som at kvinnen løp ut i veien og ble truffet av bilen da denne ikke klarte å stanse i tide. Vi har kontakt med fører av bilen, opplyser politiet.

Annonse

Politiet: Vrakrester etter båt funnet

En 40 fots fritidsbåt gikk ned i Bunnefjorden lørdag kveld. Mannen om bord tok seg til land i en jolle. Søket i området ble avsluttet like før midnatt.

Nødetatene fikk den første meldingen om havariet ved Storeflu i Bunnefjorden kom klokken 22.10 lørdag kveld etter at flere hadde sett lyssignaler i området.

– Det ble først meldt om en båt som muligens har gått ned. Det fikk vi bekreftet. Nå har det meldt seg en mann som har forklart at han eide båten, og at han tok seg i land i en jolle, forteller vakthavende redningsleder Andreas Bull ved Hovedredningssentralen Sør-Norge til NTB.

Mannen har forklart at han var alene i båten, og han er i god behold.

HRS opplyser at søket etter andre personer ble avsluttet like før midnatt natt til søndag.

Både redningshelikopter, politihelikopter, politibåt og redningsskøyte deltok i søket lørdag kveld. Politibåten fant vrakrester i området ved 23-tiden.

Storeflu ligger midt mellom Ingierstrand og Nesodden, ved innløpet til Bunnefjorden.

(NTB)

En drept og en såret i knivangrep i Paris

En person er drept og en såret i et knivangrep i Paris, sier innenriksministeren. En politikilde sier at gjerningsmannen «Allahu akbar» før han ble pågrepet.

Knivstikkingen skjedde sent lørdag kveld rundt Quai de Grenelle ved Seinen i sentrum i den franske hovedstaden. Ifølge innenriksminister Gérald Darmanin var det tilfeldig forbipasserende som ble angrepet.

Den antatte gjerningsmannen er pågrepet. Like før pågripelsen ropte han «Allahu akbar» («Gud er størst»), ifølge en politikilde som nyhetsbyrået AFP har snakket med.

Den pågrepne mannen er født i Frankrike og er fransk statsborger, ifølge politikilden. Tilstanden for den sårede er ukjent, men vedkommende får behandling, opplyses det.


(NTB)

Annonse