Annonse

Nyhetsstudio

Riksvei 7: Lange køer etter trafikkulykke
Foto: Statens vegvesen

Riksvei 7: Lange køer etter trafikkulykke

Onsdag ettermiddag er det lange køer på riksvei 7 ved ved Nesbyen, ettere at en bil har snurret og truffet autovernet.

Ifølge politiet var det en person i bilen, som har kommet seg ut ikke virker alvorlig skadet.


Klokka 14.16 sier operasjonsleder Marianne Mørch i Sør-Øst politidistrikt at veien er åpnet igjen.

- Det er antageligvis bare litt etterslep i trafikken nå.

Annonse

Fredrikstad-mann siktet for drapsforsøk på kona

Mannen som lørdag ble siktet for drapsforsøk i Fredrikstad, skal ha prøvd å ta livet av kona si, ifølge politiet. Han nekter straffskyld.

- Fornærmede er påført stikkskader, men jeg kan ikke gå inn på detaljene. Vi jobber fortsatt taktisk opp mot vitner. Per nå har vi kun gjennomført innledende avhør, sier jourhavende jurist Mohsen Latif i Øst politidistrikt til NTB.

De involverte i saken er godt voksne. Fornærmede er utenfor livstruende fare, ifølge juristen.

- Hun er operert, og har gjennomført et kort avhør, sier han.

Politiet fikk melding fra sykehuset ved 13-tiden lørdag om det som nå er bakgrunn for siktelsen. Fornærmede oppsøkte ifølge politiet selv legehjelp.

Siktedes forsvarer Vigdis Brandstorp bekrefter at klienten nekter straffskyld for drapsforsøk, og sier fengslingskjennelsen vil bli anket.

- Han begjærte seg løslatt og samtykket ikke til fengsling. Kjennelsen ble anket til lagmannsretten på stedet, sier hun til Fredriksstad Blad.

Anken behandles ifølge Fredriksstad Blad trolig av lagmannsretten mandag.

(NTB)

Redusert framkommelighet på E18
Foto: Therese Doksheim Skaug / Dagbladet

Redusert framkommelighet på E18

Sør-Øst politidistrikt melder på Twitter at det har vært et trafikkuhell i nordgående løp på E18 ved Drammensbrua. Det framstår ikke som alvorlig personskade.

Vegtrafikksentralen melder at trafikkuhellet fører til redusert framkommelighet.

- Trafikken går forbi i ett felt.

I en oppdatering skriver Vegtrafikksentralen at E18 er åpnet for trafikk, men at det fortsatt er kø i området.

Annonse

Våpenhvile på Gazastripen fra søndag kveld

En våpenhvile på Gazastripen vil tre i kraft klokka 20 lokal tid søndag (klokken 19 norsk tid). Det melder en egyptisk kilde til AFP.

Det er egyptiske meklere som har foreslått våpenhvilen mellom Israel og Islamsk hellig fred (Jihad), og Israel skal ha takket ja ifølge en palestinsk embetsmann. Det skriver flere medier, blant annet NRK , som siterer Reuters.

Avtalen om våpenhvile skal etter planen formelt kunngjøres av Egypt, skriver Al Jazeera.

Våpenhvilen har foreløpig ikke blitt bekreftet av Islamsk hellig krig (Jihad), som de siste dagene har utvekslet angrep med Israel.

Minst 24 personer er drept som følge av angrepene i Gaza de siste dagene, ifølge palestinske helsemyndigheter.

(NTB)

Henger utfor veien
Foto: Vest politidistrikt

Henger utfor veien

Vest politidistrikt skriver i en pressemelding at nødetatene har sikret en tysk campingbil som henger utfor veien som går fra Aurland mot utsiktspunktet Stegastein ved Aurlandsfjorden, på sørsida av Sognefjorden i Vestland fylke.

Det er ikke meldt om personskade, og politiet mistenker heller ikke rus/promille. Veien er stengt som følge av hendelsen.

- Det er ikke meldt om personskade, opplyser politiet.

Uhellet er skjedd i den første 180-graders-svingen etter bebyggelsen på vei oppover. Politiet skriver at det i sommer har vært flere uhell langs denne veien, men uten alvorlige personskader.

Vest politidistrikt skriver i en oppdatering kl 15.44 at veien er åpnet for normal trafikk. De involverte personene er uskadd.

Annonse
Nordmann frastjålet luksusklokke til 500 000
SPANSK STORBY: Det var i Barcelona klokketyveriet skjedde. Foto: NTB

Nordmann frastjålet luksusklokke til 500 000

Det er Flysmart24.no som serverer den smått utrolige historien. I en sak der Gjensidige gir tre eksempler der nordmenn har blitt frastjålet verdier på tur i utlandet, er både en sparkesykkel og et klokketyveri blant eksemplene.

Det var utenfor et hotell i Barcelona at klokketyveriet fant sted. Flysmart24 skriver at en nordmann fikk mobilen slått ut av hånda, men da han skulle plukke opp mobilen fra bakken, fikk han hjelp av en fremmed person som tilsynelatende var veldig hjelpsom.

Like etter "hjelpen" oppdaget nordmannen at luksusklokka med en verdi på 500 000 kroner var borte vekk.

- I tillegg til den voldsomme økningen opplever vi også at tyvene ofte opererer flere sammen og er enda frekkere og tar større sjanser enn tidligere, sier kommunikasjonssjef i Gjensidige, Bjarne Aani Rysstad, til Flysmart24.no

Et annet eksempel er en mann som ble overrasket av to personer på sparkesykkel. Ifølge Gjensidige skal de to personene ha klippet over reimene på en sekk. Både PC, mobil og verdipapirer skal ha blitt stjålet.

Arne Voll i Gjensidige ber folk ha øynene åpne på ferie.

- Mange opererer i team og er flere sammen. Samtidig er noen av tyvene så utspekulert at de nesten kan trylle, sier Voll.