Annonse

Nyhetsstudio

Sarpsborg: Person knivstukket

Ordensforstyrrelse på et privat sted i natt endte med at en person ble knivstukket på Greåker i Sarpsborg, skriver Politiet i øst på Twitter.

Fornærmede er innlagt på sykehus og tilstand stabil.

To personer er pågrepet for hendelsen. Det er relasjon mellom partene, skriver de videre.

Klokka 7.50 forteller oppdragsleder i Øst politidistrikt, Yvonne Jahrnes til Dagbladet at dern fornærmede personen er operert og utenfor livsfare. Hun vil ikke si noe mer om skadeomfanget.

- Det har vært flere vitner til hendelsen. Disse vil bli avhørt i løpet av dagen, sier Jahrnes.

Annonse

Full overtenning i låve

Nødetatene rykker tidlig onsdag morgen ut til en låve i kvinesdag etter melding om brann.

- Det skal ikke være dyr i bygningen, bare maskiner og utstyr, skriver politiet på X/Twitter like etter klokka 05.

Det skal være full overtenning i bygningen, men er ikke vurdert til å være spredningsfare til andre bygg.

Ingen personer skal ha kommet til skade.

Israel har mottatt liste med flere gisler som skal frigis

Israel har mottatt en liste over gisler som Hamas skal frigi onsdag. Familiene til personene på listen er blitt orientert, uttaler regjeringen i landet.

Personene på listen ventes å bli frigitt av Hamas onsdag, skriver avisen Times of Israel , med henvisning til en uttalelse fra statsminister Benjamin Netanyahus kontor.

Det var imidlertid natt til onsdag uklart hvor mange gisler som skal frigis senere på dagen.

Onsdagens planlagte frigivelser av gisler blir den sjette i rekken på like mange dager med våpenhvile. Hamas har til nå frigitt 81 gisler. Israel har på sin side løslatt 180 fengslede palestinere i samme periode.

Fortsatt er det rundt 160 gisler på Gazastripen. De til sammen rundt 240 personene ble bortført fra Israel da Hamas angrep landet 7. oktober.

Utvekslingen av gisler og fanger er del av våpenhvileavtalen som Israel og Hamas har inngått via mekling fra Qatar, Egypt og USA.

(NTB)

Annonse

Mann viftet med kniv på McDonalds

En mann ble sent tirsdag kveld pågrepet etter meldinger om trusler med kniv flere steder i Oslo sentrum, blant annet på trikken og på McDonalds.

Politiet fikk flere tips fra trikkepassasjerer på 12-trikken mot Storo om at en mann viftet med kniv inne på trikken i Storgata ved 22.30-tiden.

- Vi rykket ut, men fant ikke mannen. Kort etter får vi melding fra McDonalds om en vanskelig gjest som hadde viftet med en kniv etter at han ble nektet servering siden restauranten skulle stenge, forteller operasjonsleder Bjørn Gunnar Nysæter i Oslo politidistrikt.

Mannen ble borte på nytt, men ved 23.30-tiden kom en politipatrulje over en mann i Skippergata som svarte til beskrivelsen politiet hadde fått.

- Han hadde en kniv i bukselinningen som var synlig fra politibilen. Nå sitter han i arresten og det er opprettet sak, forteller Nysæter.

(NTB)

Kraftig brann i enebolig

Nødetatene rykker natt til onsdag ut til en enebolig i Tønsberg etter melding om brann.

Fremme på stedet opplyser politiet om kraftig brann i en stor enebolig.

- Det skal være tre personer som bor på adressen - disse har kommet seg ut av huset og skal være i sikkerhet, skriver politiet på X/Twitter.

Beboerne på adressen blir tilsett av ambulansepersonell.

Annonse