Annonse

Nyhetsstudio

Nytt skred i Loen
Foto: Sindre Reed

Nytt skred i Loen

Rundt klokka 16.00 fredag ettermiddag har det gått et nytt skred ved Kjenndalen i Loen, like i nærheten av et rundt 400 meter skred som gikk tidligere i dag.

Rundt 20 personer skal være sperret inne i skredet som gikk tidligere i dag. Ingen er savnet eller hardt skadd i det opprinnelige skredet, men rundt 20 personer skal stå fast i nærheten av skredområdet.

Dagbladets fotograf på stedet observerte skredet rundt klokka 16.

Fotograf Thomas Thaule i Fjordingen bekrefter at det har gått et nytt skred på andre siden av Kjenndalstova.

- Det er mye snø i fjellet og mye helikopteraktivitet her akkurat nå.

Hovedredningssentralen har vist til politiet om informasjon om det nye skredet. Kommunikasjonsavdelingen i Vest politidistrikt opplyser til Dagbladet at de straks vil sende ut en ny pressemelding om situasjonen.

Annonse

Person alvorlig skadd etter ulykke

En person er alvorlig skadd etter trafikkulykke mellom bil og moped i Oslo, opplyser politiet på Twitter.

Alle nødetater er på stedet. Ulykken har skjedd i bydel St.hanshaugen.

Operasjonsleder Gjermund Stokkli opplyser at det er mopedisten som er skadd. Vedkommende er fraktet til Ullevål sykehus.

- Han er alvorlig skadd, men ikke kritisk, sier Stokkli.

Politiet vet ikke mye om hendelsesforløpet per nå, men ulykken har skjedd i krysset mellom Uelands gate og Telthusbakken.

Voldsepisode på dagligvarebutikk

Politiet fikk melding fredag ettermiddag om en voldsepisode på en dagligvarebutikk i Nittedal.

- En mann er pågrepet, mens en annen mann har blitt kjørt til legevakt av ambulanse med lettere skader, skriver politiet på Twitter.

Annonse

Kjedekollisjon på E134 ved Drammen

Politiet har rykket ut etter melding om en kjedekollisjon som involverer tre biler og seks personer på E134 ved Drammen. Det skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter.

I en oppdatering skriver politiet at ingen er alvorlig skadd.

En bil har store skader i front og må fjernes av bilberger. Klokka 16.12 er bilberger på stedet, opplyser operasjonsleder Øystein Eikedalen.

- Det er kanskje noe kø på grunn av det, legger han til.

Kreml: Putin og Macron enige om å holde kontakten

Russlands president Vladimir Putin og Frankrikes president Emmanuel Macron er enige om å holde kontakten etter en samtale fredag. Det uttaler Kreml ifølge nyhetsbyåret Reuters.

Annonse

Marin: Har tatt narkotest

Finlands statsminister Sanna Marin sier fredag at hun har tatt en narkotest i etterkant av videoene som har fått sterke reaksjoner både i Finland og utlandet. Det sier hun under en pressekonferanse fredag ettermiddag.

- Jeg har aldri tatt narkotika, sier Marin under pressekonferansen.