Annonse

Nyhetsstudio

Oslo: Hund under isen

Nødetatene er ved Myraløkka etter et en person og en hund har falt i Akerselva, melder politiet i Oslo på X.

- Personen er oppe og trygg. Hunden er fortsatt under isen. Det jobbes med å forsøke å redde hunden.

Politiet legger til:

- Hunden er ikke lokalisert og vi tror den ligger fast under isen et sted.

Annonse
På vei til flyplassen
Foto: Ralf Lofstad/Dagbladet

På vei til flyplassen

LANGKAWI/OSLO (Daglbadet): Mannskapet som skal frakte kong Harald hjem til Norge er på vei til flyplassen på Langkawi, rapporterer Dagbladets reporter på stedet.

Mannskapet er på i overkant av 20 personer.

Det har ikke kommet en bekreftelse på nøyaktig når hjemreisen vil finne sted.

På flyplassen gjøres flyet nå tilsynelatende klart.

- De kjørte trappa bort til flyet nå, forteller Dagbladets reporter.

Gjorde søk etter observasjon av nødrakett

KLokka 00:37 fikk hovedredningssentralen i Sør-Norge melding om en observasjon av en nødrakett. Det ble satt i gang et omfattende søk i området rundt Sæbøvik og Halsnøya

Rett før 03:00 opplyser sentralen at søket er avslutet og at det ikke er gjort funn. Det skal ha vært gode søksforhold i området.

Redningsleder Cecilie Øversveen sa til NTB at de ikke har mottatt mayday fra et eventuelt fartøy i havsnød. Det er kun meldingen om nødraketten som er bakgrunnen for søket.

Hun sier de ikke vet om nødraketten ble skutt opp fra havs eller fra land, men at de er nødt til å iverksette tiltak på bakgrunn av meldingen.

(Dagbladet/NTB)

Annonse

Trump vant i Michigan, Missouri og Idaho

Ekspresident Donald Trump vant soleklart over Nikki Haley i Republikanernes nominasjonsvalg i delstatene Michigan, Missouri og Idaho.

Få dager før supertirsdag har Trumps eneste utfordrer, tidligere FN-ambassadør Nikki Haley, ennå til gode å vinne et valg.

I Michigan slo Trump Haley i alle de 13 distriktene som holdt valgmøter. Han fikk 98 prosent av stemmene – 1575 mot bare 36 til Haley. Dermed kapret Trump alle de 39 delegatene fra Michigan lørdag.

Første del av Republikanernes nominasjonsvalg i Michigan ble avholdt tirsdag, og Trump fikk da 12 av de 16 delegatene som var på valg.

Republikanerne holdt lørdag også nominasjonsvalg gjennom valgmøter i delstaten Idaho. Også de endte i Trumps favør, og han får med seg alle de 32 delegatene fra delstaten.

Trump stakk også av med seieren i Missouri, etter tidligere å ha vunnet nominasjonsvalgene i Iowa, New Hampshire, Nevada, De amerikanske jomfruøyene og South Carolina.

Søndag har Republikanerne nominasjonsvalg i Washington DC, og før det er duket for «supertirsdag», med nominasjonsvalg i 15 delstater og ett territorium.

(NTB)

Mann omkom under trefelling

Klokka 16.21 fikk politiet melding om en ulykke i Sunnfjord.

- En mann omkom i forbindelse med trefelling. Pårørende var til stede, sier operasjonsleder i Vest politidistrikt, Steinar Hausvik, til Bergens Tidende.

Operasjonslederen forteller at politiet har avsluttet på stedet. De har opprettet såkalt undersøkelselssak.

Annonse