Ole Gunnar Solskjær holder pressekonferanse

- Uansett hvem som starter i morgen, så vet de at vi ønsker å se at de er i god form.

- Noen av spillerne har fått hvile, det er vel fem som byttet fra onsdag til lørdag. De er restituert. Jeg vet at disse gutta kommer til å løpe til krampa tar dem.

Studioet fortsetter under annonsen

Sterkt Barcelona

- Fotballkamper bestemmes alltid på mentaliteten. Hvis vi scorer først, så er vi plutselig likt. Uavgjort vil passe oss, sier Solskjær.

- Spillernes DNA er å kontrollere kamper. Jeg ser ikke for meg at Barcelona gir oss det lett. Vi må jobbe hardt når vi har ballen, og når vi har den, må vi bruke det bra. Barcelona har sterke kvaliteter.

Han er klar på at de må spille på sitt aller, aller beste for å vinne.

- For å komme oss til en semifinale må vi vinne, og vi må fortjene å vinne, er Solskjær klar på.

- Tro er stort i fotball. Alle har talent, alle har en viss kvalitet, men vi har sett som mot PSG, så klarer vi å slå tilbake. Barcelona er det beste laget de siste ti årene, så vi vet vi må gi alt. Men spillerne har vist det før, og gir vi alt...

- Vi slo oss av et øyeblikk, og da klarte Barcelona å score. Tro er en ting, konsetrasjon og fokus er en annen.

Har tro på snuoperasjon

Solskjær sier at de må unngå å la Barcelona komme til for mange sjanser og presse for intenst utenfor Uniteds 16-meter.

- Vi kan fortsatt være med om vi holder buret reint. Vi er fysisk større enn dem, men det handler alltid om kvalitet. Vi må forsvare oss godt, og vi må score. Om det er i 93. minutt, gjør ingenting. Vi er et sprekt lag, vi blir bedre og bedre, sier Solskjær.

Han får også spørsmål om Paul Pogba, som angivelig skal ha hatt en Real Madrid-flørt.

- Paul har vært fantastisk for oss, og jeg er ikke i tvil om at han kommer til å fortsette med det. Jeg tror ikke fansen skal bekymre seg.

Gode minner

Nordmannen blir spurt om denne legendariske maikvelden i 1999, da han kom inn som innbytter og sikret United Champions League-seieren - på nettopp Camp Nou.

- Det er et fantastisk minne for meg, sist jeg var på banen her på Camp Nou. Jeg så El Clasico med sønnen min i 2016, og jeg var her for ti dager siden. Jeg ser ikke tilbake på den kvelden for så mange år siden nå, vi må fokusere på å spille bedre denne gangen, sier Solskjær.

Sanchez friskmeldt

Alexis Sanchez er klar for spill tirsdag, sier Solskjær.

- Alexis Sanchez har spilt her før. For ham blir det en stor kveld. Han vil nok vise hva han er god for, også overfor oss. Han har vært skadet, og ikke hatt en utrolig sesong så langt. Så får vi håpe at han avslutter sesongen godt for oss. Nå spiller vi for topp fire, og vi spiller for en semifinale. Vi håper at han kan være fornøyd med det han presterer, sier Solskjær.

VAR

- Det er millionspørsmålet. Hvem skal score mål? De beste spissene er de dyreste. Vi har øvd oss på avslutninger. Sist hadde vi noen sjanser, men klarer man ikke å komme rundt keeperen, scorer man jo ikke. Vi skaper sjanser, vi må bare puste og utnytte sjansene, sier Ole Gunnar Solskjær.

Solskjær får nå spørsmål om hva han tenker rundt VAR og dette målet de fikk mot på Old Trafford.

- Det er en diskusjon vi fortsetter å snakke om. Vi forstår hvorfor han ga straffen. VAR brukes for å hindre menneskelige feil, da Barcelona scoret, kunne de faktisk si at han var onside. Vi må bare håpe det går rett vei, og at det ikke tar for mye tid. Fansen vil ha noe å snakke om og feire, det tok jo lang tid sist.

Tror på snuoperasjon

Da er vi i gang.

Solskjær er klar på at målet er å snu til seier, selv om han er klar over at det er vanskelig. PSG-snuoperasjonen blir derimot en inspirasjon.

Pressekonferanse

Ole Gunnar Solskjær møter nå pressen foran returmøtet med Barcelona i Champions League-kvartfinalen.

De røde djevlene tapte første oppgjør 0-1. Nå skal de prøve å snu det.

Ingen flere meldinger
Christian Monge (i Barcelona), Marthe Ihle

Annonsørinnhold