Premier League-studio

Christian Monge Hugsted

Liverpool krever svar:


Flere engelske medier, deriblant Independent, skriver at Liverpool har bedt Premier League vurdere bruken av VAR i derbyet mot Everton tidligere lørdag.

Jordan Pickford taklet Virgil van Dijk stygt uten å få rødt kort, tilsynelatende fordi det ble blåst offside i forkant.

Det ble meldt at dommerne i VAR-bussen aldri vurderte om det skulle vært rødt kort til Evertons keeper, fordi de var for fokusert på å avgjøre om det var offside på van Dijk før taklingen.

Dersom van Dijk hadde vært onside, ville det trolig blitt straffespark og rødt kort.

Liverpool ønsker også å få klarhet i hvilken del av Sadio Mané som var i offside før 3-2-scoringen til de røde, som ble annullert for offside. Bilder som er spredt i sosale medier antyder at det kun var albuen til Sadio Mané som var på feil side. Liverpool vil ha klarhet i hvorfor det ble dømt offside.

Foto: NTB
Studioet fortsetter under annonsen

Helomvending for James:

Everton skal forsøke å fortsette den gode rekka med seire. Denne gangen er det Southampton som står på motsatt banehalvdel.

Everton-manager Carlo Ancelotti har varslet at James Rodriguez ikke blir klar for dagens kamp. Men nå snur han og starter med stjerna.

De Bruyne benket:

NÅ: Slo tilbake:

Sander Berge starter for Sheffield United mot Fulham søndag. Følg kampen her:

Foto: NTB

TV-sending:


Dagbladet hadde TV-sending med kommentator Morten Pedersen og VIF-helt Thomas Holm. De fulgte Newcastle-Manchester United 1-4.

Det så lenge stygt ut for Manchester United og Ole Gunnar Solskjær, men så satte de røde inn turboen og scoret tre mål fra det 86. minuttet og ut.

- Dette er en viktig seier, sier Pedersen.

- Nå demper all støyen seg, sier Pedersen om presset på Solskjær.

Han mener det hadde vært krav om avgang ved tap for United i dag.

Kroppsspråket til Solskjær endret seg også naturligvis i takt med scoringene til de røde.

- Det ser ut som han var død i stad, sier Holm om Solskjær.

Panelet var særlig imponert over 2-1-scoringen til Bruno Fernandes.

- Oj, oj, oj. Det er en strålende scoring, sier Pedersen.

Se oppsummeringen her:

United avgjør rett før slutt!:


Dagbladet har TV-sending med kommentator Morten Pedersen og VIF-helt Thomas Holm, som følger United-kampen direkte.

Bruno Fernandes gjør opp for straffebommen. Han sender ballen helt oppe i vinkelen etter et vakkert angrep. Perlescoring!

Ikke lenge etterpå hamrer Aaron Wan-Bissaka ballen høyt i mål. En lettelse for Solskjær! På overtid setter de røde inn 4-1.

Følg løpende oppdatering her:


Foto: NTB

Klopp om skaden: - Ikke bra:


SISTE: beIN Sport melder i kveld at van Dijk har skadet fremre korsbånd. I så fall kan midtstopperen være ute i 7-8 måneder. Dette er ikke bekreftet.

Virgil van Dijk måtte ut med en skade etter å ha blitt klippet ned av Jordan Pickford i Merseyside-derbyet tidligere lørdag. Everton-keeperen slapp unna uten konsekvenser, men nå virker det som konsekvensene potensielt kan bli store for Liverpool.

Den nederlandske stopperen har spilt over 90 kamper på rad for rødtrøyene og har vært klippen i Jürgen Klopps mesterlag. Etter lørdagens uavgjort kom Klopp med en liten oppdatering på Van Dijks skade til The Atheltics-journalist James Pearce.

- Det er ikke bra. Virgil kan spille med smerter, men han klarte ikke fortsette. Ikke bra, konkluderer Klopp, ifølge Pearce.

Derbyet endte 2-2 etter en høydramatisk affære på Goodison Park. Så blir det spennende å se hvor lenge Van Dijk blir ute med skade.

Foto: Laurence Griffiths/PA

Mål:


Etter noen jevne åpningsminutter tok Manchester City ledelsen på Etihad. Phil Foden kommer til avslutning, men Bernd Leno redder. På returen dukket Raheem Sterling opp og mannen som var usikker før start, satte enkelt inn ledermålet.

Kampen følger du her.

Chelsea - Southampton:

Foto: NTB

Smell:

Liverpool tok en tidlig ledelse, kort tid etter måtte Virgil van Dijk ut med skade, etter å ha blitt meid ned av Jordan Pickford. Mens TV 2-ekspert Brede Hangeland hevder det er det styggeste han har sett på en fotballbane, sier programleder Jon Hartvig Børrestad:

- Livsfarlig!

Så svarte Everton.

Dagbladets kommentator Morten Pedersen mener det kan ha stor betydning for kampen at Liverpool mister sin pillar i midtforsvaret.

- Du så hvor shaky Liverpool ble da han gikk ut, han har vel snart startet hundre ligakamper på rad. Det er verre for Liverpool at Allison Becker ikke er på banen. Adrian er enda en versjon av en keeper uten armer, sier Pedersen.

Les om kampen i lenka under.

Foto: NTB
Høydramatisk derby: - Livsfarlig!

Høydramatisk derby: - Livsfarlig!

dagbladet

Annonsørinnhold