Ryktebørsen

Fredrik A. Netskar Filtvedt

- Solskjær er frustrert:

Ole Gunnar Solskjær, som hittil i sommer har signert Donny van de Beek fra Ajax, skal ha vært frustrert over klubbens manglende fremgang på overgangsmarkedet.

Men etter det Dagbladet erfarer, skal Manchester United nå føle seg trygge på at en overgang for Sancho skal være mulig å gjennomføre.

Dette til tross for at Dortmund flere ganger har uttalt at Sancho ikke lenger er til salgs etter at den uttalte fristen for overgang angivelig gikk ut 10. august. United-manager Solskjær skal, etter det Dagbladet erfarer, ha hatt flere samtaler med Dortmund-stjerna Jadon Sancho. I disse samtalene skal den tidligere City-spilleren ha uttrykt ønske om å ikle seg den røde trøya.

Solskjær skal etter samtalene med Sancho ha bedt Ed Woodward og ledelsen om å ordne overgangen.

Onsdag skrev den anerkjente italienske journalisten Fabrizio Romano på Twitter at Manchester United skal ha vært enig med Jadon Sancho om de personlige betingelsene i lengre tid, og Dagbladet erfarer at klubben har ambisjoner om at Sancho skal være spilleklar til serieåpningen mot Crystal Palace allerede 19. september.

Dagbladet følger overgangssagaen tett videre.

FOTO: NTB Scanpix
Studioet fortsetter under annonsen

På vei til Liverpool:

Den 18 år gamle høyrebacken Ki-Jana Hoever skifter beite fra Liverpool til Wolverhampton. Alt tyder på at Diogo Jota snart går motsatt vei.

Overgangen til Jota er bare en bekreftelse unna, men på Wolverhamptons hjemmesider bekrefter klubben at Hoever skal ikle seg deres oransje drakter.

18-åringen fikk sin debut for Liverpool mot nettopp Wolverhampton i en FA-cup-kamp i Januar 2019, men har enda ikke debutert i Premier League.

Det har Jota, som på sine 67 kamper for Wolverhampton i Premier League står med 16 mål. Det er nok til at Liverpool angivelig skal være villig til å bla opp over 450 millioner kroner for den Portugisiske landslagsspilleren.

Overgangen ble nærmest bekreftet av Wolverhamptons trener Nuno Espírito Santo lørdag.

– Liverpool kommer til å få en god spiller og god gutt, sier Espírito Santo ifølge blant annet Goal.(NTB)

Foto: NTB

Skal være enig med Manchester United:

Porto-stjerna Alex Telles, som leverte vanvittige 19 målpoeng på 28 kamper som meget offensiv sideback forrige sesong, skal være på vei til Manchester United.

Redaktør i RMCsport, Mohamed Bouhafsi, skriver på Twitter at Telles angivelig skal være enig med en femårskontrakt med Ole Gunnar Solskjær og co.

Enighet om overgangssummen er ifølge Bouhafsi - som er ansett som troverdig - det siste som gjenstår før overgangen kan fullbyrdes.

PSG skal også være interessert. Wolverhampton har tidligere også blitt koblet til Telles, som potensiell erstatter for Matt Doherty.

Manchester United skjøt gullfuglen fra portugisisk fotball i Bruno Fernandes senest i januar. Cristiano Ronaldo ble også hentet til Old Trafford fra portugisisk fotball med eventyrlig suksess.

Telles er brasilianer, men har spilt i Porto de siste fire sesongene. 27-åringen kan spille både venstreback og venstrekant.

Foto: NTB scanpix

Klar for Beckhams klubb:

Den argentinske fotballspilleren Gonzalo Higuaín forlater Juventus og har signert for David Beckhams MLS-klubb Inter Miami.

Det bekreftet MLS-klubben på sine nettsider fredag.

Vår ambisjon er ikke bare bringe elitespillere til Inter Miami, men også gode mennesker som deler vår ambisjon og ambisjon om å lage historie i Nord-Amerikansk fotball, og vi er sikre på at vi har funnet det i Gonzalo, skriver klubben.

Higuaín ble hentet til Juventus fra Napoli for 90 millioner euro i 2016. Han er blitt seriemester med klubben tre ganger, men har også hatt relativt mislykkede utlån til Milan og Chelsea i løpet av perioden.

Før denne sesongen fikk den 32 år gamle spissen beskjed om at han ikke er en del av Juventus-trener Andrea Pirlos planer.

(©NTB)

Hyllet av fansen:

Gareth Bale har de siste dagene virket klar for Tottenham etter å ha blitt linket bort fra Real Madrid over ganske lang tid. I dag ankom waliseren treningsfeltet til sin gamleklubb for å signere en låneavtale.

Der ble han møtt av jublende fans som fikk en smakebit av mannen som sannsynligvis skal spille for deres klubb det neste året.

Det samme gjorde hans lagkamerat i Real Madrid Sergio Reguilon. Det ventes at de to stjernene blir offisielt klare i løpet av dagen. Reguilon kommer på sin side til å signere en permanent avtale med Spurs.

Bale ble i 2013 hentet til Real Madrid for en sum på i underkant av 1 milliard. Det var en verdensrekord på den tida, og ble etter hvert slått av spillere som Paul Pogba og Neymar.

Sju år seinere er Spurs-fansens gamle helt tilbake.

Foto: NTB

Snakker om Sørloth-ryktene:

Julian Nagelsmann ville ikke bekrefte eller avkrefte om Alexander Sørloth er klar for RB Leipzig. Han fikk spørsmål fra en norsk reporter på dagens pressekonferanse.

- Jeg vet ikke hvor han er, det må dere spørre ham om. Jeg er ikke faren hans, og vet ikke hvor han er. Men han er ikke her, sier Nagelsmann på spørsmål fra TV 2.

- Han er en god og interessant spiller, og vi prøver å forsterke oss på spissplass. Han er en av to-tre kandidater. Om han blir den ene, vet vi ikke ennå. Det er ikke slik at vi kan presentere ham nå med navn på drakta, sier Nagelsmann videre.

Foto: NTB

- Signerer i dag:

Alt tyder på at Alexander Sørloth blir RB Leipzig-spiller i løpet av kort tid. Avisen Nidaros skriver at han kan gjennomføre den medisinske testen torsdag.

Sørloths Leipzig-kobling har vært kjent i en lengre periode, men det tok noe tid før eierklubben Crystal Palace og utlånsklubben Trabzonspor ble enige om fordelingen av pengene den tyske klubben skal betale for ham.

Nå synes det klart at Palace og Trabzonspor deler overgangssummen likt. Den skal ligge på drøyt 250 millioner kroner, ifølge britiske og tyske medier.

Avisen Nidaros skriver at Sørloth er på plass i Leipzig sammen med sin agent Morten Wivestad, og at det ligger an til at han gjennomfører den obligatoriske legesjekken og skriver under på kontrakten i løpet av torsdagen.

Også den tyske storavisen Kicker rapporterer at bare detaljer gjenstår før overgangen er i boks. Det mest essensielle som mangler, er at Trabzonspor-president Ahmet Agaoglu signerer papirene, ifølge Nidaros. (NTB)

Foto: NTB

- Snart Liverpool-klar:

Bayern München-stjerna Thiago Alcantara er snart klar for Liverpool. Det melder The Athletic, som vanligvis er troverdige. Overgangssummen skal ligge på i overkant av 300 millioner kroner.

Samtalene mellom Bayern og Liverpool skal ha holdt på en stund, men de skal ha akselerert siden mandag. Bayern er visstnok interessert i å få i stand en avtale før Bundesliga starter til helga.

Få timer etter de nevnte Thiago-rapportene bekreftet Bayern-sjef Karl-Heinz Rummenigge at en avtale er på plass.

Det betyr at Jürgen Klopp signerer sin andre spiller for sesongen. Hans første var Konstantis Tsimikas fra Olympiacos. Det antas at Thiago vil gå nesten rett inn i laget.

Foto: NTB Scanpix

- Klar i løpet av uka:

Tottenham har Gareth Bale og Real Madrid, og waliseren hentes trolig på en låneavtale fra sistnevnte klubb i løpet av uka. Det skriver The Guardian torsdag.

Selv om flere detaljer gjenstår, beskriver avisa det slik at det vil være en stor overraskelse om Bale ikke drar tilbake til London og Tottenham.

Foto: NTB Scanpix

Jaktes av Solskjær:

Manchester Evening News melder at Manchester United prøver å signere 18 år gamle Amad Traore fra Atalanta.

Traore har kun fått 30 minutters spilletid i Serie A, men ble den yngste målscoreren i ligaens historie, da han scoret i en alder av 17 år og 109 dager.

Amad Traore til venstre. Foto: Martin Rickett/Pa Photos/NTB

Har gitt Sancho beskjed:

Ole Gunnar Solskjær skal nylig ha hatt en samtale med Borussia Dortmund-spiller Jadon Sancho. Der skal nordmannen ha fortalt at han tror at overgangen til Manchester United snart er i boks, får Dagbladet opplyst.

Sancho skal i tidligere samtaler med Solskjær ha gitt uttrykk for at han er lysten på en overgang til United.

Dortmund har gang på gang gitt beskjed om at Sancho blir værende, og United erkjenner at overgangen er vanskelig å få i boks. Likevel skal klubben være optimistiske til at overgangen går i orden.

Dagbladet erfarer også at United - i tillegg til nyervervelsen Donny van de Beek - håper å signere to spillere før vinduet stenger 5. oktober. Sancho skal være én av disse.

Det kommer til å koke på overgangsmarkedet fram til Deadline Day.

I dette studioet tar Dagbladet for seg de mest aktuelle og spektakulære overgangene og ryktene rundt i fotballverden.

Annonsørinnhold