Annonse

Sportsstudio

Haaland med språktabbe: - Ro ned
Foto: NTB

Haaland med språktabbe: - Ro ned

Erling Braut Haaland dominerte i Premier League-debuten. Nordmannen scoret to mål, og sendet West Ham på egenhånd.

Likevel glapp hattricket for nordmannen. Det frustrerer han.

- Kunne du fått hat-trick i dag?

- Jeg kunne nok det, Gündogan var i god posisjon og jeg skulle vært der. Det var litt «shit».

- Ro ned språket nå.

- Oi sorry! Jeg glemte det at «shit» er ikke et bra ord i dette landet.

Til tross for at hattricket ikke kom, ble det tre poeng for City.

- Det var en god start og det er ikke mye mer enn det å si. God start med 2-0 ja, fortalte Haaland på Viaplay-sendingen etter kamp.

Pappa Alfie Haaland forteller til Viaplay at han var lettet etter det første målet.

- Alt rundt kampen har bygget seg så fint opp. Det er en stor arena, mye folk, flott vær og kanonstemning. Det er fantastisk at han får den starten!

Han innrømmer at han var spent før dagens kamp.

- Jeg sitter med City-fansen og alle så på meg da han skulle ta straffa. Jeg var mer letta enn glad på en måte. Det viktigste er at City vinner, men for gutten var det en god start. De første ukene har vært bra og han har gledet seg til kampen i dag, sier Alfie Haaland.

Annonse
Ronaldos kone snakker ut: - Hjertet mitt brast
Foto: AFP

Ronaldos kone snakker ut: - Hjertet mitt brast

I april i år mistet Manchester United-stjerna Cristiano Ronaldo og hans spanske kone Georgina Rodriguez én sønn, etter en spontanabort.

Rodriguez og Ronaldo har vært sammen siden 2017 og ventet tvillinger, men den ene overlevde altså ikke. Bare jenta Bella Esmeralda overlevde fødselen.

Rodriguez, som jobber som modell, snakker nå ut om tragedien i Netflix-dokumentaren «I am Georgina».

- I år opplevde jeg det beste og det verste øyeblikket i mitt liv på bare ett øyeblikk. En stor del av hjertet mitt brast på den tiden, og jeg lurte på hvordan jeg skulle fortsette, sier hun i dokumentaren og fortsetter:

- Jeg så inn i mine barns øyne. Den eneste måten å komme gjennom dette på var at vi alle sto sterkt sammen.

Det er uklart hvorvidt dødsfallet skjedde under fødsel eller i svangerskapet. Ronaldo selv er far til fire barn. Hans førstefødte, Cristiano Jr,. ble født i 2010. Identiteten til moren er ikke kjent, og Ronaldo har full foreldrerett til sønnen.

Froome i komisk krasj - fløy over bildør
Foto: Shutterstock

Froome i komisk krasj - fløy over bildør

Sykkelstjernen Chris Froome gikk hodestups i asfalten etter å ha kjørt på en bildør under en treningstur søndag. Utfallet ble til alt hell kun skrubbsår.

Briten forteller selv om episoden i en oppdatering på Tiktok. Der viser han fram en bandasjert arm, skriver Velonews.

Froome skal ha vært ute på en restitusjonsøkt da uhellet var ute søndag.

«I går dro jeg ut på en herlig søndagstur. Det var fantastisk, nydelig vær, fantastisk utsikt, men like før jeg kom hjem, 500 meter før inngangsdøren min, ble jeg truffet av en dør. Mens jeg kjørte langs noen parkerte biler, åpnet noen døren sin rett foran meg. Det var bokstavelig talt en meter foran meg. Jeg nådde ikke engang bremsene mine. Jeg traff døren og fløy over den», skriver Froome.

Han skal kun ha pådratt seg skrubbsår.

Den meritterte briten har trolig konkurrert for siste gang i Europa denne sesongen.

Annonse
Barca-stjerne kan miste VM
Foto: Shutterstock

Barca-stjerne kan miste VM

Barcelonas Ronald Araujo må gjennom et inngrep etter at han pådro seg en lårskade nylig. Dermed er han etter alle solemerker uaktuell for VM-spill for Uruguay.

Barcelona bekreftet mandag at Araujo skal opereres. Skaden oppsto helt i starten av Uruguays privatlandskamp mot Iran i forrige uke.

Ifølge spanske medier blir Araujo plassert på sidelinjen imellom to og tre måneder. Det betyr i så fall at han ikke får med seg det kommende VM-sluttspillet i Qatar.

Araujo skal i samråd med Barcelonas medisinske støtteapparat ha valgt operasjon framfor det som beskrives som en mer konservativ behandling av lårskaden.

Inngrepet vil bli gjennomført i finske Åbo, melder den spanske fotballgiganten. Det varsles også en ny oppdatering på lengden på Araujos skadeavbrekk etter at operasjonen har funnet sted.

Midtstopperen signerte nylig en forlenget kontrakt med Barcelona. Den nye avtalen strekker seg fram til 2026 og inneholder blant annet en utkjøpsklausul på over én milliard norske kroner.

(NTB)

Sammenlikner Haaland med Serbia-stjerne
FOTO: NTB

Sammenlikner Haaland med Serbia-stjerne

Serbias landslagssjef Dragan Stojković og lagkaptein Dušan Tadić ble pepret med spørsmål om Erling Braut Haaland da de møtte mediene i Oslo mandag.

– Jeg kan repetere ting om Haaland, en fantastisk spiller på et av de mest verdifulle lagene (Manchester City). Det er vanskelig å stoppe ham, men det er ikke umulig, sa Stojković under en pressekonferanse på Ullevaal stadion mandag.

– Hvis du måtte velge mellom Aleksandar Mitrović eller Haaland?

– Begge er fantastiske spillere. De kan score omtrent fra garderoben. Begge er store personligheter. Jeg er veldig glad for å se hva de gjør i klubbene sine hver helg, svarte Stojković på NTBs spørsmål.

Dusan Tadić vil ha revansje for 0-1-tapet mot Norge i lagenes første møte i nasjonsligaen.

– Jeg synes vi var bedre enn Norge i den første kampen, men vi tapte. Jeg håper vi kan få et bedre resultat denne gangen, sa Tadić mandag.

– Det blir ikke lett å stoppe Erling Braut Haaland og noen andre norske spillere, tilføyde han.

(NTB)

Annonse

Tregt dansk billettsalg før Qatar-VM

Det danske herrelandslaget i fotball er populært, men foreløpig er det kun solgt 2000 billetter til danske fans før det omstridte VM-sluttspillet i Qatar.

Det gir et snitt på færre enn 700 billetter fordelt på de tre gruppespillskampene til Danmark. Direktør Jakob Jensen i Det danske fotballforbundet (DBU) opplyser om billettsalget til Ekstra Bladet.

– Vi gir gjerne danskene veiledning om oppholdet, men vi arrangerer ingen fanzoner eller har andre aktiviteter i Qatar, for vi ønsker ikke å støtte opp om landet, sier Jensen til avisen.

Det er under to måneder til fotball-VM. Kritikken av Qatar, i tillegg til dyre hotellpriser, har vært med på å skremme vekk danske supportere, skriver nyhetsbyrået Ritzau.

Ifølge Ekstra Bladet kan danske supportere i teorien legge beslag på mellom 3000 og 5000 billetter til hver kamp. DBU har frasagt seg rettighetene til å distribuere billettene.

– Hvis vi kvalifiserer oss til EM 2024 i Tyskland, forventer jeg at vi igjen vil distribuere billetter til danske fans. Vi har i dette tilfellet et ønske om å ta avstand fra Qatar, for det er ikke et sted vi kan forene oss med, sier Jensen.

(NTB)