Annonse

Sportsstudio

Fikk barn av mannens søster
Foto: NTB

Fikk barn av mannens søster

Den australske basketstjerna Cayla George (33) kan ikke få barn, men ble likevel nylig mamma takket være ektemannens søster.

Fenomenet kalles Kupai Omasker og tillater et barn å bli adoptert av en slektning.

Georges mann er fra Torrestredet, sundet mellom Australia og Ny-Guinea, hvor dette har vært vanlig praksis i lange tider.

- Der min mann kommer fra har dette vært en del av deres kultur i generasjoner, men det har nylig blitt lovlig i Australia. Lovforslaget gikk gjennom i 2020, så det var en god timing, sier George til Sunrise, gjengitt av 7news.

- Kalious vakre søster Serena ga oss babyen Pearl, sier hun videre.

George sier hun «for alltid vil være takknemlig» overfor Kaliou.

Annonse
Ny beskjed om Sørloth
Foto: NTB/Shutterstock

Ny beskjed om Sørloth

Real Sociedad melder i en pressemelding at klubben ønsker å beholde Alexander Sørloth (27), som før den foregående sesongen ble hentet på lån fra RB Leipzig.

En permanent overgang avhenger av at Real Sociedad kommer til enighet med RB Leipzig.

Annonse
Enorm økning: - Rekordstore summer
Foto: NTB/AP

Enorm økning: - Rekordstore summer

En billett til Lionel Messis trolige debutkamp for Inter Miami har økt med 1500 prosent i pris over natten. Klubben har også fått en svært stor følgeskare.

MLS-klubben hadde rundt én million følgere på sin Instagram-konto før Messi onsdag ettermiddag annonserte at han kommer til å skrive under for laget fra Florida. Torsdag morgen har antallet følgere steget til 4,4 millioner, men det er ikke bare i sosiale medier klubben kjenner på å ha signert en av tidenes beste fotballspillere.

Ifølge svenske Aftonbladet har prisen på en billett til det som trolig blir Messis debutkamp 21. juli, steget med 1500 prosent til rundt 5000 kroner.

- Vi så en umiddelbar effekt så fort nyheten om signeringen begynte å komme. Med tanke på Messis status kommer det til å være rekordstore summer hver gang Inter Miami spiller, sier Kyle Zorn, som er sjef i billettselskapet TickPick.

Det hevdes også at David Beckham, som eier Inter Miami, har tjent svært mye på signeringen av Messi. Den tidligere Manchester United- og Real Madrid-stjernen kjøpte klubben for 25 millioner dollar for fem år siden.

Før Messi ble klar var klubben verdt 600 millioner dollar, mens den torsdag skal ha steget så mye som til én milliard dollar. Det er tilsvarende ti milliarder norske kroner.

(NTB)

Annonse
Ny beskjed etter skrekkbildene
Foto: NTB/Reuters

Ny beskjed etter skrekkbildene

UFC-stjerna Chris Weidman (38) har stått utenfor konkurranse etter at han i april 2021 brakk beinet og tapte for Uriah Hall.

Denne uka kom en ny beskjeden fra UFC: Weidman er omsider klar for comeback etter skrekkscenene for drøye to år siden.

Amerikaneren møter Brad Tavares på UFC 292 i august, bekrefter organisasjonen.

Weidman virker å være mer enn klar for returen til det beryktede oktagonet, buret der kampene finner sted.

- Jeg skal sparke hardere enn jeg noen gang har gjort. Jeg mener man må møte sin største frykt, og få det ut av systemet. Det er viktig for meg å få unna det første sparket, slår den tidligere mellomvektsmesteren fast overfor MMA Fighting.

Annonse