Annonse

Sportsstudio

Dukket plutselig opp
Foto: Skjermdump / TV 2

Dukket plutselig opp

HOLMENKOLLEN (Dagbladet): Marte Olsbu Røiseland (32) havnet langt utenfor pallen i karrierens nest siste renn, men det var en annen som overrasket i Kollen.

Tiril Eckhoff har vært borte fra skiskytterløypa lenge, og annonserte denne uka at hun legger opp etter sesongen.

Lørdag var hun ikke å finne i løypa, men TV-kameraene plukket henne opp med kikkerten på standplass. Kan det være en ny rolle?

- Se på sjefen med kikkerten her, sier TV 2s ekspert Ole Kristian Stoltenberg.

- Det er morsomt. Tiril Eckhoff smiler, følger Marius Skjelbæk opp med.

Ingrid Landmark Tandrevold (26) fikk ikke med seg at lagvenninna sto på standplass før etter målgang.

- Jeg håper bare ikke hun sto og plottet inn min serie, for da vet jeg ikke hva hun sa. Det kan ikke ha vært så bra, sier Tandrevold til Dagbladet.

Med to bom på stående endte 26-åringen på 27.- plass.

- Jeg merket at jeg ikke hadde min beste dag i løypa i dag. Jeg måtte prøve å gå for det. Jeg fikk litt ladekluss og mistet flyten på stående. Da klarer jeg ikke å fullføre så godt som jeg skal, sier hun.

Tyske Denise Hermann-Wick tok seieren foran den svenske duoen Hanna Öberg og Anna Magnusson. Karoline Knotten ble beste norske med en 12.-plass.

Se verdenscupen i skiskyting fra Holmenkollen torsdag til søndag på TV 2 Direkte og TV 2 Play.

Annonse
Full forvirring rundt Høgmo
RYKTES KLAR: Per Mathias Høgmo skal ifølge Herning Folkeblad være klar for FC Midtjylland. Foto: NTB

Full forvirring rundt Høgmo

Svenske Aftonbladet siterte tidligere i dag den danske avisa Herning Folkeblad som skrev at Per Mathias Høgmo forlater Häcken til fordel for FC Midtjylland.

Avisa hevdet å vite at forhandlingene hadde pågått i to dager, og at en bekreftelse var nært forestående. De skriver også at det er innkalt til pressekonferanse klokka 15.00 der en ny hovedtrener vil presenteres.

Det virker til å være full forvirrig. I 8.30 tida skriver Herning Folkeblad:

- Tidligere i dag sa andre kilder til Folkebladet at Per Mathias Høgmo var på vei til FC Midtjylland. Men nå skal det være sikkert: Det blir Thomas Thomasberg.

Dagbladet har ikke lyktes i å komme i kontakt med Høgmo.

Seinest i slutten av januar forlenget Høgmo kontrakten sin med Häcken, som han ledet til seriegull forrige sesong. Den nye kontrakten har en varighet ut 2024-sesongen.

- Jeg er veldig glad for å forlenge kontrakten. Det føles veldig bra og motiverende. Jeg trives godt her, og sammen har vi tatt store steg i løpet av tiden jeg har vært her, sa den tidligere landslagssjefen.

Annonse
NM-utforen på Trysil avlyst
NEDSLÅENDE BESKJED: Aleksander Aamodt Kilde får ikke muligheten til å ta NM-gull i utfor. Dagens NM-utfor er avlyst. Foto: NTB

NM-utforen på Trysil avlyst

Alpinistenes NM-utfor og -superkombinasjon på Trysil måtte nok en gang avlyses. Torsdag var grunnen dårlige snøforhold.

- Det blir ikke noe konkurranse i dag grunnet snøforholdene. Vi holder oss til morgendagens plan med super-G, sier pressesjef Kjell Aurmo.

Etter planen skulle utforrennet opprinnelig blitt kjørt allerede på onsdag, men rennet ble flyttet til torsdag grunnet tåke.

Dermed skulle det blitt kjørt både utfor og superkombinasjon for både kvinner og menn torsdag formiddag. Nå har alle fire rennene blitt avlyst grunnet snøforholdene.

Fartsrennenes største attraksjon, Aleksander Aamodt Kilde blir likevel i Trysil fram til fredag og kjører super-G-rennet.

Det skal også kjøres om NM-gull i storslalåm lørdag, før NM-slalåmen avslutter mesterskapet søndag.

(NTB)

Annonse
Fortviler: - Som en fange
GIFT: Corinna Schumacher og Michael Schumacher giftet seg i 1995. Foto: NTB

Fortviler: - Som en fange

Det har snart gått ti år siden Michael Schumacher (54) var involvert i en svært avorlig skiulykke i de franske alpene. I ettertid har det kommet fram at tyskeren brukte hjelm, men fikk alvorlige hodeskader i skiulykken. I flere dager var han i en livstruende tilstand.

Lite har vært kjent om Schumachers tilstand i åra etter ulykken, men på slutten av Netflix-dokumentaren fra 2021 kom det noen drypp med ny informasjon.

- Vi bor sammen hjemme, vi driver med terapi og alt vi kan for at Michael skal ha det bedre og at han føler familiens medfølelse, sa kona Corinna Schumacher i dokumentaren.

I et intervju med tabloidavisa The Sun, sitert av svenske Aftonbladet, har nå den tidligere Formel 1-sjefen Eddie Jordan satt noen ord på hvordan det må være for Corinna den dag i dag.

- Det har nesten gått ti år siden og Corinna har ikke kunne gå på fest, lunsj eller noe annet. Hun er som en fange ettersom alle ønsker å prate med henne om Michael, sier Jordan til The Sun.

Videre forteller Jordan at han kort tid etter ulykken ønsket å møte Schumacher, men at Corinna nektet ham.

Jordan var mannen som ga Schumacher sjansen i Formel 1 i Belgia Grand Prix i 1991. Totalt har tyskeren blitt verdensmester sju ganger.

- Jeg følte så mye for Michael, jeg gjorde alt jeg kunne for å hente ham og gi ham sin første sjanse i Formel 1. Kjærligheten for ham varer fortsatt og vil alltid gjøre det mens jeg fortsatt puster, sa Jordan i et nylig gjort intervju.


Les hele saken

Hva skjedde med Michael Schumacher?

Annonse