Annonse

Sportsstudio

Raste under sjokkintervju
Foto: NTB

Raste under sjokkintervju

Tottenham-manager Antonio Conte hamret løs mot sine egne, særlig spillerne, på pressekonferansen etter 3-3 mot Southampton lørdag.

- Vi er profesjonelle. Klubben betalte oss mye penger. Spillerne fikk penger, jeg fikk penger. Forstår du? Ikke for å finne på unnskyldninger eller ikke vise glød eller ansvar. For vi viser ikke det, og det er uakseptabelt for meg, sa Conte, etter at mannskapet hans hadde gitt bort en 3-1-ledelse.

Etterpå snakket italieneren om alle managerne klubben har hatt de siste 20 årene, og at de likevel har feilet.

- De ønsker ikke å spille under press eller stress. Det er lett på den måten. Det er Tottenhams historie. I 20 år har de aldri vunnet noe. Hvorfor? spurte Conte.

- Jeg er ikke vant til å se dette. Jeg ser mange egoistiske spillere og jeg ser ikke et lag, sa Conte også.

Contes kontrakt går ut etter denne sesongen, men det spørs om han får beholde jobben lenge etter den eksplosive pressekonferansen.

Jamie Carragher mener Conte ønsker å få sparken med disse uttalelsene. Petter Veland er inne på det samme.

- Det høres ikke ut som han har så lyst å være der, sier Petter Veland på Viaplay-sendingen.

- Jeg stusser over at han drar fram klubbens historie, trenerne som er der og de oppover i systemet, sier han videre.

Annonse
Tok ingen sjanser med Haaland
Foto: NTB

Tok ingen sjanser med Haaland

Erling Braut Haaland (22) er ikke i troppen til storkampen mot Liverpool. Angriperen har slitt med en lyskeskade og ble ikke klar i tide.

- Han er mye, mye bedre, men det gikk ikke i dag. Han følte seg ikke bra, vi tok ingen sjanser, sier City-manager Pep Guardiola til BT Sport.

Haaland hadde smerter i lysken etter FA-cupkampen mot Burnley, der angriperen scoret tre mål før han ble byttet ut etter 62 minutter.

Han ble likevel med resten av landslaget på samlingen i spanske Marbella, men allerede dagen etter første trening kom den nedslående beskjeden om at Haaland ville miste EM-kvaliken mot Spania og Georgia.

Liverpool-manager Jürgen Klopp fikk også spørsmål om nordmannen på en pressekonferanse dagen før storkampen.

- Når du forbereder deg på en kamp, så forbereder du deg på alt for å forhindre den siste pasningen, hvor Erling utgjør den store forskjellen. Om han ikke spiller så gjør det City annerledes, men ikke svakere. De er vant til å spille uten spiss, sa Klopp.

Annonse
Nyenget med sin annen strake seier i Reistadløpet
Foto: NTB

Nyenget med sin annen strake seier i Reistadløpet

Martin Løwstrøm Nyenget forsvarte seieren fra i fjor da han vant Reistadløpet i Ski Classics lørdag. Eirik Sverdrup Augdal tok annenplassen.

Nyenget avgjorde med å være best i utforkjøringene de siste fire-fem kilometerne. Han hadde en forsiktig åpning av de tradisjonsrike løpet over fire mil fra Setermoen til Bardufoss.

- Jeg slet i den første stigningen, men hadde etter hvert mye å gå med. Det er veldig gøy å gå alene i mål. Det lugget litt for oss med festesmurning og det var problemer i utforkjøringene, sa Nyenget.

Eirik Sverdrup Augdal, sammen med Ole Jørgen Bruvoll, hadde fått rundt 50 sekunder til Tord Asle Gjerdalen, Erik Valnes, Martin Løwstrøm Nyenget, Andrew Musgrave og Thomas Ødegaarden. Sistnevnte gikk uten festesmurning opp stigningen til Orta.

Ved Kampenhytta etter 21 kilometer hadde Nyenget tatt seg opp i teten. Med en mil igjen var det fire løpere igjen i toppen. Nyenget, Ødegaard, Augdal og Musgrave. Musgrave og Ødegaard hadde et fall som gjorde at Nyenget stakk ifra.

Rennet arrangeres til ære for oberst Ole Reistad. Det var en litt lettere løype denne gangen enn i fjor og rundt en mil kortere.

Ski Classics avsluttes med Senja Summit 2 fra Bardufoss til Finnsnes.

(NTB)

Annonse
LIVE: Manchester City - Liverpool: Haaland ute
Foto: NTB

LIVE: Manchester City - Liverpool: Haaland ute

Erling Braut Haaland er ikke i troppen til storkampen mot Liverpool. Angriperen har slitt med en lyskeskade og ble ikke klar i tide.

- Han er mye, mye bedre, men det gikk ikke i dag. Han følte seg ikke bra, vi tok ingen sjanser, sier City-manager Pep Guardiola til BT Sport.

Manchester City:
Ederson, Aké, Rúben Dias, Akanji, Stones, Gündogan, Rodri, De Bruyne, Grealish, Álvarez, Mahrez.

Liverpool:
Becker, van Dijk, Alexander-Arnold, Konaté, Robertson, Elliott, Fabinho, Henderson, Diogo Jota, Salah, Gakpo.

Få hyppige oppdateringer fra storkampen her fra 13.30:

Annonse