Annonse

Sportsstudio

Liverpool-bussen angrepet
Foto: NTB

Liverpool-bussen angrepet

Manchester City skriver i en pressemelding at Liverpools spillerbuss ble angrepet på vei ut av Etihad etter lørdagens kamp mellom lagene.

- Vi forstår det ble skader på Liverpools buss på reisen hjem etter at gjenstander skal ha blitt kastet på bussen. Hendelser som dette er totalt uakseptabelt, og vi fordømmer dette på det sterkeste, skriver Manchester City i pressemeldingen.

Annonse
Støre gratulerer Erling Braut Haaland: - Kom hjem
Foto: NTB

Støre gratulerer Erling Braut Haaland: - Kom hjem

- Gratulerer Erling Braut Haaland! Nok et trofé og toppscorer i Champions League, imponerende! Kom hjem og lag mål for Norge i de neste landskampene på Ullevål, skriver statsminister Jonas Gahr Støre på Twitter lørdag kveld.

Erling Braut Haaland scoret ingen mål i sesongens siste klubbkamp, men Rodri scoret målet som ordnet Manchester Citys første mesterligatittel med 1-0 over Inter.

Dermed er Manchester City vinnerne av Champions League, og de er det tidene langet som har vunnet mesterliga, serie og cup i samme sesong.

Annonse
Så Haaland vinne Champions League
Foto: Shutterstock

Så Haaland vinne Champions League

Isabel Haugseng Johansen, som er utpekt som Erling Braut Haalands kjæreste av britiske medier, var til stede på Atatürk Olympic Stadium da nevnte Haaland og Manchester City vant en historisk Champions League-finale.

Hun var å se på tribunen sammen med Alfie Haaland og hans kone Anita Haaland Strømsvold.

Johansen var også å se på Etihad da Haaland og City vant Premier League. Da ble hun også avbildet inne på banen med Haalands familie og troféet.

Johansen blir av britisk presse og norske Se og Hør omtalt som Haalands kjæreste. Forholdet er ikke bekreftet av partene.

Annonse

Tre menn bortvist fra Bryne torg: - Stor ståhei

Tre menn er bortvist fra Bryne torg på grunn av beruselse og ufin oppførsel, melder Sør-Vest politidistrikt på Twitter.

To av mennene etterkom ikke politiets pålegg og blir anmeldt.

En mann i 30-åra blir også anmeldt for drikking på offentlig sted.

Det har rigget seg til Haaland- og fotballfest på torget, i forbindelse med Champions League-finalen.

- Det er stor ståhei på torget i forbindelse med finalen, han Haaland er jo herfra, fra Bryne på Jæren, så mange har samlet seg for å se kampen. TV 2 har livesending og alt. Og hvis folk ikke klarer å oppføre seg, får det konsekvenser, sier operasjonsleder i Sør-Vest politidistrikt, Olaug Bjørnsen, til Dagbladet.

Hun sier at folk stort sett oppfører seg, men at det er en del ungdommer der og - som nevnt - stor ståhei.

Annonse