Annonse

Sportsstudio

Rett til EM-finalen
Foto: NTB

Rett til EM-finalen

Birgit Skarstein var best i sitt forsøkesheat og tok seg rett til lørdagens parafinale i singelsculler i ro-EM i Bled.

34-åringen var i heat én torsdag morgen og vant det på tiden 10.17,04. Hun var nesten fire sekunder bedre enn Israels Moran Samuel på annenplass.

Tyske Manuela Diening ble nummer tre med 10.30,41. Alle de antatt tre beste stilte i det første forsøksheatet.

Heat nummer to ble vunnet franske Nathalie Benoit på 10.41,89.

(NTB)

Annonse
Sjokkbeskjed: - Ferdig
Foto: NTB

Sjokkbeskjed: - Ferdig

Flere italienske medier siterer Napoli-president Aurelio De Laurentis på at suksesstrener Luciano Spalletti er ferdig i klubben.

Ryktene har de siste ukene gått på at Spalletti ønsker å ta et friår.

De Laurentis siteres på at Spalletti ønsker dette, og at klubben har gitt sin tillatelse til at han kan gi seg.

- Han kom til meg og sa han har gitt alt han har og ønsker å ta seg ett år fri. Kunne jeg si nei? Han har gitt meg så mye, jeg takket ham, sier De Laurentis.

Spalletti ledet Napoli, med Leo Skiri Østigård i troppe, seriemesterskap i Serie A denne sesongen. Klubbens første siden 1990, da Diego Maradona var i klubben.

64-åringen har ledet Napoli i to sesonger, med stor suksess. Han har tidligere trent klubber som Roma, Zenit St. Petersburg og Inter.

Årets triumf var han første serietittel som manager i Italia. Han har tidligere vunnet ligaen i Russland, samt den italienske cupen med Roma.

Annonse
Fortviler: - Jeg orker ikke
DÅRLIG AVSLUTNING: Viktor Hovland kjempet om seieren. Foto: NTB

Fortviler: - Jeg orker ikke

Viktor Hovland var lenge med å kjempe om seieren i Charles Schwab Challenge-turneringen i Texas. Nordmannen var på det nærmeste tre slag bak teten, men med bogey på hull 13 og dobbeltbogey på hull 14, ble det tøft.

Ekeberg-gutten endte til slutt på en delt 16.- plass. Nordmannen kjempet lenge helt i toppen, men en svak avslutning gjorde at Hovland spilte seg ut av det.

På det 13-hullet slo Hovland utslaget i vannet, til full fortvilelse fra Discoverys kommentatorer.

- Jeg orker ikke! Den er midtfjords. Han har ikke råd til det. Uvanlig miss av Viktor. Han er jo normalt bunnsolid, kommenterer Discoverys Per Haugsrud.

På det 14. hullet røk Hovland på en dobbeltbogey. Det førte til full forvrring i kommentatorbua. Inne på PGAs sider sto det at Hovland tre-puttet fra tre meter.

- Det er nesten så man ikke tror det man leser. Vi har ikke fått sett det. Det er uforklarlig hvordan det går an, sier Henrik Bjørnstad.

Det viste seg at Hovland ikke hadde treputtet, men måtte notere en dobbeltbogey og se vinnerhåpet svinne hen.

Med bogey på både 16. og 17. hullet endte Hovland på -2. Emiliano Grillo vant turneringen med en vinnerscore på -8. Seieren var argentinerens første på sju år.


Annonse
Gladmelding
Foto: NTB

Gladmelding

Det svenske langrennsparet Emil og Anna Jönsson Haag venter barn nummer tre. De deler nyheten på Instagram.

- Det føles helt fantastisk. Vi er halvveis nå, så skjer det i oktober. Jeg har alltid hatt en drøm om tre barn, det føles som en herlig trippel, sier Anna Jönsson Haag til Aftonbladet.

Hun deler videre at formen har vært god under graviditeten, i motsetning til de foregående gangene.

De to la begge opp som langrennsløpere etter 2018-sesongen.

Annonse