Annonse

Sportsstudio

Selger luksusleiligheten
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB

Selger luksusleiligheten

Den tidligere Brann-treneren Kåre Ingebrigtsen har lagt ut luksusleiligheten i Bergen for salg.

Hjørneleiligheten på Skjoldnes, som han og kona kjøpte i 2021, har en prisantydning på like under 12 millioner kroner.

På spørsmål fra Bergensavisen, som først omtalte saken, om han nå kvitter seg med restene av livet i Bergen, svarer Ingebrigtsen:

- Ja, jeg er nok i ferd med det, sier Ingebrigtsen til avisa.

Ingebrigtsen, som over en fireårsperiode ledet Rosenborg til tre seriegull og to NM-gull, overtok i forkant av årets sesong som ny hovedtrener i OBOS-laget Ranheim.

- Jeg hadde det bra i Bergen, men det var godt å komme hjem. I løpet av ett og et halvt år fikk jeg tre barnebarn, så det var bare å skynde seg til Trondheim, forteller 57-åringen til Bergensavisen.

Ingebrigtsen ber ifølge avisa om 900 000 kroner mindre for den 160 kvadratmeter store leiligheten, enn hva han og kona kjøpte den for.

Annonse
Svak avslutning av Hovland
Foto: NTB

Svak avslutning av Hovland

Golfprofilen Viktor Hovland kjempet i teten på den siste runden av PGA-turneringen i Fort Worth i Texas, men en svak avslutning sendte ham nedover på listene.

Hovland spilte de seks siste hullene fem slag over par og var på delt 16.-plass da han hadde spilt ferdig, seks slag bak lederne.

Med seks hull igjen å spille var nordmannen to slag under par for dagen og sju slag under totalt. Da skilte bare tre slag opp til lederen, og Hovland var på vei mot en plassering blant de aller beste.

Så begynte problemene. På 13. hull slo han i vannet og pådro seg dagens første bogey.

På 14. hull gikk det enda verre. De to første slagene havnet begge i roughen, og så slo han forbi greenen. Det endte med dobbelbogey, og med ett var han over par for dagen.

Nye bogeyer på 16. og 17. hull sendte ham ytterligere nedover på listene. Begge ganger puttet han for dårlig.

Han avsluttet dagen med par. Emiliano Grillo, som han gikk runden sammen med, mestret det hullet dårligere. Han hadde to slags ledelse inntil det ble dobbeltbogey på det 18. hullet.

(NTB)

Annonse
Sjokkbeskjed: - Ferdig
Foto: NTB

Sjokkbeskjed: - Ferdig

Flere italienske medier siterer Napoli-president Aurelio De Laurentis på at suksesstrener Luciano Spalletti er ferdig i klubben.

Ryktene har de siste ukene gått på at Spalletti ønsker å ta et friår.

De Laurentis siteres på at Spalletti ønsker dette, og at klubben har gitt sin tillatelse til at han kan gi seg.

- Han kom til meg og sa han har gitt alt han har og ønsker å ta seg ett år fri. Kunne jeg si nei? Han har gitt meg så mye, jeg takket ham, sier De Laurentis.

Spalletti ledet Napoli, med Leo Skiri Østigård i troppe, seriemesterskap i Serie A denne sesongen. Klubbens første siden 1990, da Diego Maradona var i klubben.

64-åringen har ledet Napoli i to sesonger, med stor suksess. Han har tidligere trent klubber som Roma, Zenit St. Petersburg og Inter.

Årets triumf var han første serietittel som manager i Italia. Han har tidligere vunnet ligaen i Russland, samt den italienske cupen med Roma.

Annonse
Fortviler: - Jeg orker ikke
DÅRLIG AVSLUTNING: Viktor Hovland kjempet om seieren. Foto: NTB

Fortviler: - Jeg orker ikke

Viktor Hovland var lenge med å kjempe om seieren i Charles Schwab Challenge-turneringen i Texas. Nordmannen var på det nærmeste tre slag bak teten, men med bogey på hull 13 og dobbeltbogey på hull 14, ble det tøft.

Ekeberg-gutten endte til slutt på en delt 16.- plass. Nordmannen kjempet lenge helt i toppen, men en svak avslutning gjorde at Hovland spilte seg ut av det.

På det 13-hullet slo Hovland utslaget i vannet, til full fortvilelse fra Discoverys kommentatorer.

- Jeg orker ikke! Den er midtfjords. Han har ikke råd til det. Uvanlig miss av Viktor. Han er jo normalt bunnsolid, kommenterer Discoverys Per Haugsrud.

På det 14. hullet røk Hovland på en dobbeltbogey. Det førte til full forvrring i kommentatorbua. Inne på PGAs sider sto det at Hovland tre-puttet fra tre meter.

- Det er nesten så man ikke tror det man leser. Vi har ikke fått sett det. Det er uforklarlig hvordan det går an, sier Henrik Bjørnstad.

Det viste seg at Hovland ikke hadde treputtet, men måtte notere en dobbeltbogey og se vinnerhåpet svinne hen.

Med bogey på både 16. og 17. hullet endte Hovland på -2. Emiliano Grillo vant turneringen med en vinnerscore på -8. Seieren var argentinerens første på sju år.


Annonse