Annonse

Sportsstudio

Åpner opp: - Jeg skalv
Foto: NTB

Åpner opp: - Jeg skalv

Christian Berge sluttet som landslagssjef for håndballgutta etter EM i 2022 for å bli trener for hardtsatsende Kolstad i Trondheim.

Han var landslagstrener i åtte år, og ledet Norge til to VM-sølv og en EM-bronse, men greide aldri å vinne gullet.

I TV 2-podkasten Kommentatorbua åpner han opp om det som skjedde bak fasaden da han valgte å forlate landslagssjefjobben. Han mener det ikke var mulig å kombinere jobbene med den arbeidsmengden landslagssjefjobben har.

- Når jeg tok den endelige beslutninga satt jeg og skalv. Man var ikke komfortabel, jeg ønsket å få til begge ting. Det var virkelig tungt, forklarer Berge i podkasten.

For første gang på mange år måtte han følge VM i januar som TV-seer, han beskriver det som vanskelig å stå på utsiden.

- Jeg synes januar var tung. Det var tøft å se på. Jeg skulle hilse på spillerne da de var i Trondheim før mesterskapet, erkjenner Berge.

Denne sesongen har han ledet Kolstad til serie- og cupgull. Laget er også favoritter til å vinne sluttspillet. Til sommeren får klubben inn stjerner som Sander Sagosen, Gøran Johannessen og Magnus Abelvik Rød.

- Det er vanvittig givende å jobbe med utøvere hver eneste dag. Når jeg måtte velge var det ikke noen tvil om at det var dette jeg ville gå til. Fingerspissfølelsen jeg følte var på vei bort som landslagssjef er nå på vei tilbake, man tar mye hurtigere beslutninger fordi man får trent på det, forklarer Berge.

Annonse
- Idiotisk urettferdig
Foto: NTB

- Idiotisk urettferdig

Viktor Hovland liker ikke endringene golflegenden Jack Nicklaus har gjort på sin bane foran Memorial Tournament på PGA-touren denne uken.

Hull 16 og 17 har blitt gjort mye vanskeligere foran årets utgave av turneringen, som har fått flere spillere til å reagere. Banen i Columbus er det legenden Nicklaus som står bak.

– Jeg har aldri vært fan av den banen her. Jeg tror Jack bare har lyst til at vi skal se ut som idioter til tider. Jeg tror rett og slett det er bakgrunnen. Det er en utrolig eiendom, men mange av hullene er ikke gode golfhull, sier Hovland til Discovery foran turneringsstart torsdag.

Han er spesielt misfornøyd med at man kan bli straffet for gode slag. Det synes ikke verdens sjuende beste golfer noe om.

– Til tider blir det litt idiotisk urettferdig. Det er likt for alle sammen, men det er litt for små marginer til at man kan slå et perfekt slag og plutselig ende opp med dobbeltbogey. Slikt er jeg ikke fan av.

(NTB)

Annonse
- Enig med Manchester United
Foto: NTB

- Enig med Manchester United

Troverdige The Telegraph skriver at Chelsea-spiller Mason Mount er enig med Manchester United om en overgang. Manchester Evening News bekrefter det samme.

Nå gjenstår det at de to klubbene skal bli enige om en pris for 24-åringen, som har igjen ett år av kontrakten på Stamford Bridge.

Arsenal og Liverpool har også siklet på midtbanespilleren.

Les hele saken

Innrømmer alt

Annonse
Gikk amok
Foto: NTB

Gikk amok

José Mourinhos Roma tapte Europa League-finalen mot Sevilla onsdag kveld. I etterkant raste den portugisiske manageren. Først stormet han ut av medaljeseremonien, kastet sølvmedaljen til fansen før han forduftet ned i katakombene.

I løpet av kampen hadde Mourinho gjentatte ganger frest mot dommeren, men han var ikke ferdig.

Corriere dello Sport har delt en video hvor Mourinho målbevisst finner en bil i garasjen under stadion, og der skjeller han også ut den britiske dommeren.

- Du er en jævla skam, gjentok Mourinho til Taylor, før han mumlet ut noen «fucking crooks», fortsatte å lange ut på italiensk og la til:

- Gratulerer, du er en skam.

Mourinho kom også med en sjokkbeskjed. 60-åringen sår tvil om Roma-framtiden.

- Jeg har lyst til å bli, men spillerne fortjener mer. Jeg fortjener mer. Jeg vil ikke slåss mot det mer. Jeg skal på ferie på mandag og deretter skal jeg snakke med eierne. Jeg vil si det til dem hvis jeg snakker med en annen klubb, men akkurat nå har ingen tatt kontakt.

Annonse