Annonse

Sportsstudio

Dramatisk utvikling etter skrekkscener

Lørdag kveld ble El Salvador rammet av en tragedie. Tolv tilskuere mistet livet og flere titalls ble skadd da supportere stormet porten for å komme inn på stadion.

Det oppsto panikk før mange mennesker ble tråkket ned, opplyste politiet. Flere titalls tilskuere ble sendt til sykehus, to av dem med kritiske skader, opplyser politiet på Twitter.

Nå, seks dager seinere, melder Insidethegames at fem personer er arrestert. Nettstedet skriver at påtalemyndigheten i El Salvador har beordret at blant annet klubbpresidenten i Alianza FC, Pedro Hernàndez, klubbens sikkerhetssjef og økonomisjef skal siktes for uaktsomt drap.

- Uaktsomheten i organisasjonen førte til et kaos som forsårsaket tap av menneskeliv, samt skader som satte lagene i fare. De vil bli stilt for retten i de kommende dagene, heter det i en uttalelse.

Ifølge lokale medier skal politiet ha uttalt at noen supportere hadde solgt falske billetter, noe som førte til at tribunene ble stappfulle.

Hendelsen skjedde under kvartfinalen i en ligakamp mellom Alianza og FAS på Cuscatlan-stadionet i hovedstaden San Salvador lørdag kveld lokal tid.

Ifølge foreløpige opplysninger skyldtes ulykken at mange fotballtilhengere forsøkte å ta seg inn på stadionet, opplyser politiet.

- Det var et skred av fans som stormet porten. Noen av dem lå fortsatt under metallet i tunnelen. Andre klarte å ta seg fram til tribunene og banen, men ble kvalt, sa en ikke navngitt frivillig i en førstehjelpsgruppe på stedet.

Dramatisk utvikling etter skrekkscener
TRAGEDIE: 12 personer mistet livet da det brøt ut kaos under en fotballkamp i El Salvador. Foto: NTB
Annonse
- Idiotisk urettferdig
Foto: NTB

- Idiotisk urettferdig

Viktor Hovland liker ikke endringene golflegenden Jack Nicklaus har gjort på sin bane foran Memorial Tournament på PGA-touren denne uken.

Hull 16 og 17 har blitt gjort mye vanskeligere foran årets utgave av turneringen, som har fått flere spillere til å reagere. Banen i Columbus er det legenden Nicklaus som står bak.

– Jeg har aldri vært fan av den banen her. Jeg tror Jack bare har lyst til at vi skal se ut som idioter til tider. Jeg tror rett og slett det er bakgrunnen. Det er en utrolig eiendom, men mange av hullene er ikke gode golfhull, sier Hovland til Discovery foran turneringsstart torsdag.

Han er spesielt misfornøyd med at man kan bli straffet for gode slag. Det synes ikke verdens sjuende beste golfer noe om.

– Til tider blir det litt idiotisk urettferdig. Det er likt for alle sammen, men det er litt for små marginer til at man kan slå et perfekt slag og plutselig ende opp med dobbeltbogey. Slikt er jeg ikke fan av.

(NTB)

Annonse
- Enig med Manchester United
Foto: NTB

- Enig med Manchester United

Troverdige The Telegraph skriver at Chelsea-spiller Mason Mount er enig med Manchester United om en overgang. Manchester Evening News bekrefter det samme.

Nå gjenstår det at de to klubbene skal bli enige om en pris for 24-åringen, som har igjen ett år av kontrakten på Stamford Bridge.

Arsenal og Liverpool har også siklet på midtbanespilleren.

Les hele saken

Innrømmer alt

Annonse
Gikk amok
Foto: NTB

Gikk amok

José Mourinhos Roma tapte Europa League-finalen mot Sevilla onsdag kveld. I etterkant raste den portugisiske manageren. Først stormet han ut av medaljeseremonien, kastet sølvmedaljen til fansen før han forduftet ned i katakombene.

I løpet av kampen hadde Mourinho gjentatte ganger frest mot dommeren, men han var ikke ferdig.

Corriere dello Sport har delt en video hvor Mourinho målbevisst finner en bil i garasjen under stadion, og der skjeller han også ut den britiske dommeren.

- Du er en jævla skam, gjentok Mourinho til Taylor, før han mumlet ut noen «fucking crooks», fortsatte å lange ut på italiensk og la til:

- Gratulerer, du er en skam.

Mourinho kom også med en sjokkbeskjed. 60-åringen sår tvil om Roma-framtiden.

- Jeg har lyst til å bli, men spillerne fortjener mer. Jeg fortjener mer. Jeg vil ikke slåss mot det mer. Jeg skal på ferie på mandag og deretter skal jeg snakke med eierne. Jeg vil si det til dem hvis jeg snakker med en annen klubb, men akkurat nå har ingen tatt kontakt.

Annonse