Annonse

Sportsstudio

Raser: - Dusjet i egen dritt
Foto: NTB

Raser: - Dusjet i egen dritt

Chile-spiller Alexis Sanchez (34) raste nylig på en pressekonferanse i forbindelse med en landskamp mot Paraguay (0-0).

Kampen ble spilt på stadionanlegget til klubblaget Colo Colo, men fasilitetene i garderoben var visst ikke så gode.

- På stadion til Colo-Colo så satt jeg og strakk ut og avføring fra oss kom ut av rørene i dusjen, hevder Sanchez, som la til:

- Er dette et landslag eller hva?

Han hevder det er tre dusjer på anlegget som fungerer og at spillerne må vente på tur for å dusje.

Annonse
Fredriksstad Blad: Elyounoussi ferdig i japansk fotball
Foto: NTB

Fredriksstad Blad: Elyounoussi ferdig i japansk fotball

Japan-proffen Tarik Elyounoussi gir seg i J-ligaklubben Shonan Bellmare, melder Fredriksstad Blad.

Beslutningen ble tatt mandag.

- Jeg snakket med klubbens sportssjef og president, hvor vi synes det var greit å gå hver til sitt, sier 35-åringen til Fredriksstad Blad.

35-åringen reiser nå hjem til Norge med familien. Hvor fotballkarrieren fortsetter vet han ikke.

Elyounoussi har hatt en innholdsrik fotballkarriere i sine elleve år som utenlandsproff. Han var i Fredrikstad, Lillestrøm og Rosenborg i hjemlig serie før han dro til Heerenveen (Nederland).

Deretter har det blitt opphold i Hoffenheim (Tyskland), Olympiakos (Hellas), Qarabag (Aserbajdsjan) og AIK (Sverige), før turen gikk til Japan.

Elyounoussi har også spil 60 A-landskamper og scoret ti mål. (NTB)

Morten Konradsen klar for Haugesund
Foto: NTB

Morten Konradsen klar for Haugesund

Midtbanespilleren Morten Konradsen forlater Bodø/Glimt til fordel for spill Haugesund neste sesong. 29-åringen har signert en treårskontrakt.

Haugesund bekrefter overgangen tirsdag. Konradsen kommer gratis.

- Jeg følte at jeg og FK Haugesund var en veldig god match etter å ha snakket med både sportslig leder og trener. De virket veldig sultne på å få til noe og jeg er veldig sulten på det samme, så det var lysten til å bidra i det spennende som skjer her som var grunnen til at jeg bestemte meg for å komme hit, sier Konradsen til klubbens hjemmesider.

Konradsen har spilt for årets seriemester siden 2018. Totalt ble det 169 kamper for Glimt. (NTB)

Annonse
Tatt ut til verdenscup etter coronasykdom
TILBAKE: Frida Karlsson. Foto: NTB

Tatt ut til verdenscup etter coronasykdom

Frida Karlsson og Linn Svahn er tilbake i Sveriges verdenscuptropp til rennene i Östersund til helgen. Sprintstjernene Jonna Sundling og Johanna Hagström mangler.

En rekke svenske langrennsprofiler har slitt med koronasykdom den siste tiden. Linn Svahn, Frida Karlsson, Johanna Hagström og William Poromaa gikk alle glipp av Gällivare-rennene sist helg.

Til kommende helgs renn på hjemmebane er Karlsson, Svahn og Poromaa tilbake i det svenske forbundets uttak, men sikkert er det ikke at de kommer til start.

- Vi får forhåpentligvis tilbake noen av de som gikk glipp av konkurransene i Gällivare, men det er usikkerhet rundt flere av dem, og vi må vente nærmere helgen før vi vet om de kan stille som planlagt, sier landslagssjef Anders Byström.

Johanna Hagström og Jonna Sundling stiller definitivt ikke i Östersund. De er fortsatt ikke friske.

Det gjør derimot juvelen Alvar Myhlback, som fikk sin verdenscupdebut i Gällivare. Kommende helg skal han gå 10 kilometer i fri teknikk. (NTB)

Stabæks daglige leder Jon Tunold gir seg
Foto: NTB

Stabæks daglige leder Jon Tunold gir seg

Jon Tunold gir seg som daglig leder i Stabæk to dager etter nedrykket fra Eliteserien. Beslutningen skal ha blitt tatt for flere uker siden.

Tunolds avgang bekreftes av klubben på egne nettsider.

Der heter det at Tunold har sagt opp sin stilling og takket ja til en stilling i et tannlegefirma. Han trer over i næringslivet ved utgangen av februar.

- Det er vemodig å slutte i en jobb som på mange måter har definert livet mitt de siste åtte årene. Det er ekstra tungt å forlate klubben når nedrykket var et faktum. Jeg skulle veldig gjerne overlatt stafettpinnen til en ny leder i øverste divisjon, sier Tunold selv om situasjonen.

Tunold har vært daglig leder i klubben over to perioder og takker denne gang av etter åtte år i sjefsstolen. (NTB)

Annonse