Annonse

Sportsstudio

Juventus-spiller testet positivt

Juventus-spiller testet positivt

Juventus-spilleren Daniele Rugani er coronasmittet. Det skriver Juventus i en pressemelding onsdag kveld.

- Juventus innfører for øyeblikket alle isolasjonsprosedyrene som er lovpålagt, inkludert en kartlegging av alle som har vært i kontakt med ham, heter det i pressemeldingen.

Rugani har spilt få kamper for Juventus denne sesongen, men det kommer likevel til å få store konsekvenser for klubben.

Italia er det landet i Europa som er hardest rammet av det verdensomspennende koronaviruset. På litt over to uker er det registrert 827 dødsfall i landet som følge av viruset, skriver NTB.

Annonse
Hauge i Frankfurt til 2026
Foto: NTB

Hauge i Frankfurt til 2026

Jens Petter Hauges permanente overgang til Eintracht Frankfurt er i boks. Bodøværingen har forpliktet seg til Bundesliga-klubben til sommeren 2026.

(NTB)

Bekrefter Chelsea-salg
Foto: NTB

Bekrefter Chelsea-salg

I en pressemelding lørdag bekrefter Chelsea at de har gjennomført salget av klubben til Todd Boehly/Clearlake Capital.

Milliard-avtalen, som The Telegraph hevder å være på cirka 50 milliarder kroner - ble mer eller mindre bekreftet tidligere i mai, men først nå er de siste punktene i avtalen signert.

- Vi forventer at transaksjonen blir gjennomført mandag, skriver Chelsea i pressemeldingen.

Russiske Roman Abramovitsj har eid Chelsea siden 2003, men han ble tvunget til å selge på grunn av Storbritannias sanksjoner mot Russland i kjølvannet av Ukraina-krigen.

Annonse
Kan bli historisk
Foto: NTB

Kan bli historisk

Real Madrid-trener Carlo Ancelotti blir historisk som den eneste manageren til å vinne fire mesterligatitler om hans lag slår Liverpool i kveld.

Real Madrid har vunnet den gjeveste europacupen 13 ganger, og Liverpool er i årets utgave av turneringen siste hinder for den neste. De hvitkledde har ikke tapt en finale i mesterligaen siden nederlaget for nettopp Liverpool i Paris i 1981.

Med seier vil Ancelotti bli den eneste hovedtreneren med fire mesterligatitler. Han har fra før to seirer med Milan (2003 og 2007) og én med Real Madrid (2014).

Han har muligheten til å dra fra den legendariske Liverpool-manageren Bob Paisley, som vant med de rødkledde i 1977, 1978 og 1981. Tidligere Real Madrid-manager Zinédine Zidane er den tredje som har triumfert tre ganger i mesterligaen som hovedtrener.

Dyster spådom

Dyster spådom

I går kom nyheten om at Jelena Välbe ikke ble gjenvalgt i FIS-styret.

Det var enda en dårlig nyhet for russisk langrenn, som fortsatt lever i uvisshet om hvordan neste sesong blir. Landet ble kastet ut fra de siste verdenscuphelgene forrige sesong på grunn av krigen i Ukraina.

Det internasjonale Skiforbundet har opplyst til Dagbladet at en avgjørelse først blir tatt i høst.

Flere russiske aviser er nå svært bekymret for framtida:

- Langrenn er på vei mot fullstendig selvdestruksjon. Hvert eneste nye skritt de tar er en katastrofe, skriver Championat-kommentator Mikhail Chesalin.

Han kommer med en dyster spådom om framtida:

- Det neste steget nå blir nok å utestenge Russland neste sesong. Det ville passet perfekt til FIS-ledernes logikk. Det er fantastisk å se hvordan de graver sin egen grav, fortsetter han ironisk og påpeker at langrenn og annen sport trenger duelleringen og rivaliseringen mellom de beste utøverne for å tiltrekke seg publikum.

Alexander Govorov i R Sport påpeker også at livet uten Russland i verdenscupen blir trist og kjedelig for de andre nasjonene:

- Husker dere da de norske herrene nektet å bli med i verdenscupen på grunn av kulden? (Ruka i fjor). De russiske utøverne fikk alle premiepengene, men det så rart ut for nøytrale. Russerne var fornøyde, men for langrenn er det trist. Neste år vil det etter all sannsynlighet bli et norske mesterskap.

Les hele saken

Russerne raser: - Diskriminering

Annonse
 Boikotter nasjonalsangen etter masseskytingen
Foto: AFP

Boikotter nasjonalsangen etter masseskytingen

Tirsdag ble barneskolen Robb Elementary School i Texas rammet av en masseskyting. Totalt ble 19 elever og to lærere drept i angrepet.

San Francisco Giants-manager, Gabe Kapler, sier han ikke liker USAs «tilstand». Nå vil han ikke stille opp når nasjonalsangen spilles før lagets kamper, melder ESPN. Det kommer han til å fortsette med til han føler landet «går i riktig retning».

Kapler legger til at han angrer på at han ikke «boikottet» nasjonalsangen før onsdagens oppgjør mot New York Mets.

- Jeg liker ikke tilstanden til dette landet. Jeg skulle ønske jeg ikke lot ubehaget kompromittere integriteten min. Jeg skulle ønske at jeg demonstrerte slik jeg lærte av faren min. Når du er misfornøyd med landet ditt skal du markere det, sa baseballtreren.