Sportsstudio

Christian Monge Hugsted

Meldingene strømmer inn til Woods: - Det gjør vondt:


Tirsdag kveld kom meldingen om at golfstjerne Tiger Woods har vært involvert i en bilulykke i nærheten av Los Angeles.

45-åringen skal ikke være livstruende skadd, men opereres etter at han pådro seg omfattende skader i beina. Da ulykken ble kjent, har flere kjente personer kommet med sine meldinger til Woods.

«Ber for TW akkurat nå», skriver ekskjæresten og alpinisten Lindsey Vonn.

De to var kjærester fra 2012 til 2015, og var idrettsverdenens ubestridte stjernepar.

- Jeg føler meg dårlig. Det gjør vondt å se en av mine nærmeste venner i en ulykke. Jeg håper bare han har det bra. Jeg er bekymret for barna hans, jeg er sikker på at de sliter, sier den amerikanske proffgolfer Justin Thomas til SportsCenter.

«Jeg så nettopp de forferdelige nyhetene om Tiger Woods. Vi vet hvor tøff du er, vi har sett det hundre ganger. Håper og ber om at du har det bra min venn», skriver proffgolfer Justin Rose.

«Alle må be for Tiger Woods! Han var nettopp i en stygg bilulykke. La oss håpe han kommer seg raskt», skriver basketprofilen Earvin Magic Johnson.

«Ber for Tiger Woods», skriver sangeren Cher.

«Sender mine tanker og bønner til Tiger Woods. Bli frisk snart, Champ», skriver Spurs-stjerne Gareth Bale.

«Tiger Woods er en del av Augusta National-familien, og nyheten om denne ulykken er opprørende for oss alle. Vi ber for ham, for at han kommer seg gjennom det og for familien hans i denne vanskelige tiden», sier styreformann for The Masters, Fred Ridley.

«Tankene mine går til Tiger Woods. Jeg håper ikke det er så alvorlig som det ser ut», skriver fotballegende Gary Lineker.

«Alle gode tanker og vibber til Tiger Woods. Ønsker deg god og rask bedring!», skriver Norges Suzann 'Tutta' Pettersen.

«God bedring, Tiger! Du er en ekte vinner», skriver USAs tidligere president Donald Trump.