Annonse

Sportsstudio

Forstår ikke Ødegaard-kritikk


Martin Ødegaards innsats på landslaget er igjen blitt kritisert. Landslagssjef Ståle Solbakken forstår ikke helt kritikken.

– Martin er sterk. Selv om Norge har verdens dårligste presse, har han nok vært ute i hardere farvann. Han har vært ute i Madrid og i den engelske pressen, sa landslagssjefen med glimt i øyet på lørdagens pressekonferanse.

Han stilte seg uforstående til kritikken av Ødegaard, som ble framført av Kjetil Rekdal i VGs studio etter kampen mot Tyrkia.

– Han blir kanskje oppfattet som en litt annen spiller enn han er. For meg er han en deilig blanding av det å være playmaker og det å være en hardtarbeidende midtbanespiller, sa Solbakken.

– Jeg er veldig fornøyd med Martin og klarer ikke å ta den diskusjonen med meg. Hvis lista er der at det skal være assist og mål i hver kamp, da vil de aller fleste rive.

(NTB)

Forstår ikke Ødegaard-kritikk
Foto: NTB
Annonse
Se Haalands scoring
Foto: AP

Se Haalands scoring

Kilde mot seier - knuser konkurrentene
Foto: AP

Kilde mot seier - knuser konkurrentene

Aleksander Aamodt Kilde leverte en fantastisk utfor i Beaver Creak lørdag kveld. Nordmannen satte utfor med startnummer 19 og leverte en strålende prestasjon.

I mål er han hele 0,66 sekunder foran andremann Matthias Mayer.

- Det er helt fantastisk. Han kjører raskere og raskere nedover. Han er seks hundredeler bak bakkerekorden. Han smasher de andre, utbrøt kommentator Andreas Toft da Kilde gikk i mål.

- Seieren er i boks, følger kommentatoren opp.

Annonse
Krasjet i dramatisk Formel 1-kvalifisering
Foto: Reuters

Krasjet i dramatisk Formel 1-kvalifisering

Lewis Hamilton får beste startposisjon i Saudi-Arabias Grand Prix i Formel 1 søndag. I den samme kvalifiseringen kjørte VM-leder Max Verstappen i veggen.

Hamilton ligger åtte poeng bak Verstappen i sammendraget og kan knappe nærmere innpå søndag.

Verstappen kjørte i veggen i sitt siste forsøk på å slå Hamiltons tid i lørdagens kvalifisering. Dermed starter nederlenderen som nummer tre i søndagens løp, og han har også Hamiltons stallkamerat Valtteri Bottas foran seg.

Krasjen i kvalifiseringen kan gi ytterligere problemer for Verstappen. Dersom girkassen hans må erstattes, kan det bety straff. 23-åringen jakter på sin første VM-tittel i Formel 1.

Hamilton jager på sin side sin åttende VM-tittel. Skulle han lykkes, vil det gjøre at engelskmannen står alene med rekorden for flest VM-triumfer. I dag deler 36-åringen bestenoteringen med Formel 1-legenden Michael Schumacher.

To løp gjenstår av sesongen.

(NTB)

Viaplay opplever problemer: - Jobber på spreng
Skjermdump: Viaplay.no

Viaplay opplever problemer: - Jobber på spreng

Flere personer melder om problemer med streamingplatformen Viaplay midt under storkampen mellom Erling Braut Haalands Dortmund og Bayern Munchen.

Viaplay forteller selv at de jobber med en løsning.

Vi opplever akkurat nå problemer tilknyttet avspilling av noe av vårt sportsinnhold på Viaplay. Vi jobber naturligvis på spreng med å løse problemet, skriver de på Twitter.

På Viaplays Facebooksside er det flere frustrerte sportsfans som klager over at de ikke får sett verken Haaland eller avslutningen på Formel 1-kvalifiseringen.

Annonse

Xavi med første Barca-tap

Barcelona var uten poengtap i La Liga etter at Xavi tok over som trener, men røk 0-1 hjemme mot Betis lørdag. Stortalentet Gavi måtte ut på båre før pause.

Med ett øye på en skjebnesvanger kamp i mesterligaen mot Bayern München onsdag ble det ingen festaften hjemme på Camp Nou for Xavi og hans Barcelona.

Bortelaget fra Sevilla hadde all verdens tid da de spilte ut Barcelona-forsvaret i det 79. minutt. Juanmi satte inn 1-0.

Før det hadde Barcelona allerede fått et skudd for baugen. Den 17 år gamle spanske landslagsspilleren Gavi måtte byttes ut etter 36 minutter. Stortalentet ble truffet hardt i ansiktet da Betis klarerte ballen.

Unggutten følte seg såpass svimmel at han ikke klarte å spille mer og måtte kjøres ut av banen på båre.

Betis drar dermed ifra Barcelona på tabellen og står med 30 poeng etter 16 runder. Barcelona har 23 poeng med én kamp mindre spilt.

Til midtuken venter en avgjørende kamp for Xavis mannskap i mesterligaen.

Katalanerne bør helst slå Bayern München borte for å gå videre. Ved uavgjort kan de bli tatt igjen dersom Benfica slår tabelljumbo Dynamo Kiev i den siste runden av gruppespillet.

(©NTB)