Annonse

Sportsstudio

E-sport-stjerne (20) døde

Den talentfulle Overwatch-spilleren Kim «Alarm» Kyeong-Bo er død. Det opplyser laget hans Philadelphia Fusion på Twitter. Kyeong-Bo ble bare 20 år gammel.

- Vi er knust over å høre om Kim «Alarm» Kyeong-Bos bortgang. «Alarm» var hjertet og sjelen til organisasjonen vår, og våre tanker er med hans familie og venner mens vi sørger over dette tragiske tapet, skriver Fusion og forteller at familien og laget ønsker ro.

I Overwatch-ligaen gjorde han seg umiddelbart bemerket allerede i sin første sesong. Han ble blant annet kåret til årets nykommer i 2020, skriver nettstedet Kotaku.

Flere andre Overwatch spillere har uttrykt sine kondolanser, deriblant «Poku».

- «Alarm» var som en lillebror for meg. Han oppriktig veldig god i Overwatch og en utrolig lagkamerat. Jeg har så mange gode minner med deg. Jeg kommer til å savne ditt gode sinn og treningsøktene våre sammen, skriver «Poku» på Twitter.

Annonse
Lionel Messi ferdig i PSG
Foto: NTB

Lionel Messi ferdig i PSG

Det bekrefter Christophe Galtier, trener for den franske klubben.

Den argentinske stjerna spiller sin siste kamp for PSG lørdag. Da spiller PSG hjemmekamp mot Clermont.

- Jeg har hatt privilegiet det er å trene fotballhistoriens beste spiller. Dette blir hans siste kamp på Parc des Princes, og jeg håper han får en varmest mulig velkomst, sa Galtier foran serieavslutningen hjemme mot Clermont.

Messi har vært i den franske klubben siden sommeren 2021, og har blitt ryktet tilbake til gamleklubben Barcelona, USA eller Saudi-Arabia den siste tida.

Annonse
Herjer
Foto: NTB

Herjer

Casper Ruud gikk rett i strupen på italienske Giulio Zeppieri i French Opens 2.runde. Nordmannen tok de tre første gamene i det første settet, og cruiset kontrollert til 6-3 i første settet.

Også i det andre settet hadde Ruud full kontroll, og vant 6-2.

Zeppieri har hevet seg i det tredje settet. Akkurat nå står det 3-3.

Annonse
Vekker oppsikt
Foto: NTB

Vekker oppsikt

Da Anna Karolina Schmiedlova møtte russiske Veronika Kudermetova fra Russland i 1. runde av French Open, tok kvinnen fra Slovakia grep.

Hun stilte opp i gul overdel og et blått skjørt.

I etterkant er det blitt spekulert i om det var en støtteerklæring til Ukraina og et stikk til den russiske motstanderen og Russland, skriver Iltalethi.

Hovedpersonen selv har ikke kommentert bekledningen, men etter seieren la hun ut et bilde av seg selv med to hjerter på Instagram.

Ett blått. Ett gult.

Annonse