Annonse

Sportsstudio

Therese Johaug deler forlovelsesbilde

Therese Johaug deler forlovelsesbilde

Therese Johaug deler fredag kveld bilde på Instagram sammen med kjæresten Nils Jakob Hoff. På bildet viser hun fram en forlovelsesring og skriver: 2021 gjemte det beste til slutt.

Det var i 2014 det ble kjent at Johaug og Hoff hadde blitt kjærester etter å ha holdt en lav offentlig profil. Høsten 2019 tok de forholdet et steg videre og ble samboere etter å ha hatt et avstandsforhold over flere år.

Nils Jakob Hoff har tidligere lettet på sløret om det første møtet med langrennsløperen. Under et besøk hos «P3morgen» i 2016 forklarte Hoff at han møtte sin utkårede for første gang på et fly, etter at han hadde deltatt i en rokonkurranse og Johaug hadde vært på samling med langrennskollegene.

Annonse

Storhamar får tøff motstand i mesterligaen

Storhamar har tøffe kamper i vente i mesterligaen i håndball, mens Vipers slapp med «skrekken». Elverum skal opp mot flere av verdens beste lag.

Vipers er regjerende mestere og slipper å møte de antatt beste lagene i gruppespillet. Det gjør imidlertid ikke Storhamar, som skal opp mot både Györ, Esbjerg og Metz. De var alle i Final4-sluttspillet sist sesong.

Vipers har blant andre Odense og Krim Ljubljana sin gruppe.

Elverum, som til tider imponerte i mesterligaen i fjor, skal opp mot tøffe motstandere i blant andre Barcelona, Kiel og Kielce. De var alle tre i Final4-sluttspillet sist sesong.

I tillegg venter det ungarske laget Pick Szeged og danske Aalborg.

Barcelona er regjerende mestere etter å ha slått Kielce i finalen, mens Kiel tok tredjeplassen foran Veszprém.

Slik er gruppene:

Kvinner:
Gruppe A:

Odense (Danmark), Vipers Kristiansand (Norge), Krim Ljubljana (Slovenia), Bietigheim (Tyskland), Brest (Frankrike), FTC Hungaria (Ungarn), Banik Most (Tsjekkia), CSM Bucuresti (Romania).

Gruppe B:

Györ (Ungarn), Metz (Frankrike), Rapid Bucuresti (Romania), Buducnost (Montenegro), Storhamar (Norge), Team Esbjerg (Danmark), Kastamonu (Tyrkia), Lokomotiva Zagreb (Kroatia).

Menn:
Gruppe A:

Paris Saint-Germain (Frankrike), Magdeburg (Tyskland), GOG (Danmark), Porto (Portugal), Dinamo Bucuresti (Romania), Veszprém (Ungarn), Wisla Plock (Polen), PPD Zagreb (Kroatia).

Gruppe B:

Pick Szeged (Ungarn), Barcelona (Spania), Celje (Slovenia), Kielce (Polen), Kiel (Tyskland), Nantes (Frankrike), Elverum (Norge), Aalborg (Danmark).

(NTB)

Rogne til svensk fotball
Foto: Cornelius Poppe / NTB

Rogne til svensk fotball

Thomas Rogne (32) skal de neste årene spille for svenske Helsingborg. Midtstopperen blir først spilleklar fra 15. juli.

Allsvenskan-klubben opplyser om overgangen på sine nettsider. Rognes kontrakt er på 2,5 år. Han kan trene med sitt nye lag, men må vente til midten av måneden på å gjøre unna debuten.

Forsvarsspilleren har det siste halvåret vært i greske Apollon Smyrnis, mens han før det hadde flere sesonger i Lech Poznan i Polen. Nå fortsetter karrieren i Helsingborg.

- Jeg håper å kunne hjelpe laget så mye som mulig. Først og fremst med profesjonalitet, vinnermentalitet, erfarenhet og lederegenskaper, sier Rogne.

Helsingborg ligger helt sist på tabellen med kun fem poeng på tolv kamper.

- Det har vært en tøff sesong, men jeg har stor tro på at vi kan snu trenden og sikre plassen, sier klubbens norske nyervervelse.

Rogne er gift med Norges stjernespiss Ada Hegerberg.

(NTB)

Annonse
Russisk nettsted: Pågrepet
Foto: Reuters

Russisk nettsted: Pågrepet

Den russiske landslagskeeperen Ivan Fedotov (25) skal angivelig ha blitt pågrepet i Russland. Det skal ha skjedd da han gikk av isen etter en trening med laget sitt CSKA.

Ifølge den uavhengige russiske nettavisa Fontanka, som melder om nyheten, mottok hovedkvarteret i St. Petersburg en forespørsel fra den militære påtalemyndigheten.

De mener at det er grunnlag nok til å «anse Fedotov som en militærnekter». I henhold til artikkel 328 i straffeloven kan han derfor risikere opptil 2 års fengsel.

Anonyme kilder til Fontanka sier at Fedotov skal ha sagt til trenere og den sportslige ledelsen i klubben at han ønsker å forlate laget og landet.

Han skal ikke ha gjort motstand da han ble pågrepet.

Fedotov representerte ROC (Russland) under Vinter-OL 2022 i Beijing, hvor han tok sølv.


Salah forlenger med Liverpool
Foto: Shutterstock editorial

Salah forlenger med Liverpool

Mohamed Salah gir Liverpool-fansen den sommergaven de ønsket seg. Egypteren utvider kontrakten med flere sesonger.

Liverpool bekreftet forlengelsen fredag. Kontraktslengden blir det ikke opplyst om, men ifølge britiske medier dreier det seg om tre år.

Salah hadde én sesong igjen av sin opprinnelige avtale. Forhandlingene med Liverpool pågikk i lang tid, og det ga grobunn for mange spekulasjoner rundt framtiden hans på Merseyside.

- Jeg føler meg veldig bra, og jeg gleder meg til å vinne trofeer med denne klubben. Dette er en god dag for alle. Det tok litt tid å forlenge (avtalen), men nå er alt klart, sier Salah.

30-åringen har vært i Liverpool siden han kom fra Roma i 2017. Angriperen står med 156 mål på 254 kamper for de rødkledde.

Salah har vært en sentral mann i suksessen til Jürgen Klopps lag. Liverpool vant Champions League i 2019 og tok en etterlengtet Premier League-tittel året etter. Sist sesong ble det finaletriumfer i ligacupen og FA-cupen, men tapte på målstreken i serien og i Europa.

- Jeg mener vi er i en god posisjon til å være med i kampen om alt. Vi har hentet nye spillere, og vi må bare fortsette å jobbe hardt, være positive og gå for alt igjen, sier Salah om veien videre.

(NTB)

Annonse

Bøtelegges

Fire spillere straffes økonomisk for dårlig oppførsel under feiringen av Milans titteltriumf i Serie A.

Det melder nyhetsbyrået AP. Theo Hernández (Frankrike), Sandro Tonali (Italia) og Mike Maignan (Frankrike) har alle fått en bot på 4000 euro (42.000 kroner), mens bosniske Rade Krunic er bøtelagt med 5000 euro (52.000 kroner).

I tillegg må Milan ut med 12.000 euro. Det tilsvarer 125.000 kroner.

Straffen kommer som følge av spillernes oppførsel i feiringen av klubbens første ligatttel på elleve år. Hernández og Krunic er bøtelagt for støtende uttalelser og for å ha vist opp et støtende banner i retning bynabo Inter.

Maignan får svi for å ha holdt oppe det samme banneret, mens Tonali hadde på seg en kontroversiell trøye med stikk mot Inter. Milan vant i mai liagaen to poeng foran lokalrivalen.

(NTB)