Annonse

Sportsstudio

Testet negativt
Ole Morten Iversen. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet

Testet negativt

Mandag ble det bekreftet at sprinttrener Arild Monsen (59) hadde testet positivt for corona. 59-åringen testet positivt på Gardermoen etter hjemreise fra Seiser Alm.

I reisefølge var Ole Morten Iversen (63) som testet negativt på hurtigtestene.

- Jeg har testet negativt på to hurtigtester i går kveld og i dag. Jeg får ikke svar på PCR-testen før i morgen, så jeg lever i spenning nå, var beskjeden til Dagbladet mandag formiddag.

Tirsdag morgen bekrefter landslagstreneren at han har testet negativt på PCR-testen. Dermed kan Iversen reise som planlagt til Beijing.

OL i Beijing går mellom 4. og 20. februar.

Annonse
Zuccarello scoret da Minnesota Wild vant 4-2
Foto: AP

Zuccarello scoret da Minnesota Wild vant 4-2

Edmonton Oilers ble en lett match for Minnesota Wild som var på besøk i Edmonton i Canada fredag. Norske Mats Zuccarello scoret 4-2-målet.

Nordmannen fikk 16 minutter og 46 sekunder på isen i oppgjøret mot Edmonton Oilers på Rogers Place i Edmonton i Alberta fredag.

Matt Boldy scoret to ganger for Wild, som har seks seire, en uavgjort og ett tap de siste åtte kampene.

Boldy ga Wild en 1-0-ledelse med 23 sekunder igjen av første periode. Leon Draisaitl utlignet til 1-1 etter 10.27 av den andre perioden.

Jonas Brodin sendte Wild i ledelsen 2-1, da hans slagskudd fra venstre gikk i mål via keeper Calvin Pickards hanske 9.31 ut i tredje periode. Boldy satte inn 3-1 etter 12.18.

Zach Hyman scoret til 3-2 i powerplay etter 14.51, og Mats Zuccarello satte pucken i tomt mål med 1.27 igjen av kampen. (NTB)

FIS: Super G-renn i Val di Fassa i Italia er avlyst

Super-G-renn i Val di Fassa i Italia lørdag er avlyst på grunn av store mengder snø, opplyser FIS.

På meldingstjenesten X, tidligere Twitter, skriver FIS at det er kommet svært mye snø i området det siste døgnet.

Arbeidet med bakken pågår, og planen er at den skal være klar søndag. (NTB)

Annonse
Ruud til finale
Foto: Terje Pedersen / NTB

Ruud til finale

Casper Ruud er klar for sin første ATP-finale på sju måneder etter at han slo ut Stefanos Tsitsipas av ATP-turneringen i Mexico natt til lørdag.

Ruud sikret karrierens 19. finalebillett med settsifrene 6-4, 7–6.

Snarøyaguttens siste ATP-finale var helt tilbake til 23. juli i fjor. Den endte imidlertid i tap for Andrej Rubljov. Hans siste turneringsseier kom i Estoril 9. april.

Før nattens oppgjør hadde Ruud og Tsitsipas møttes to ganger, hvor de stakk av med én seier hver.

I finalen venter vinneren av oppgjøret mellom tyske Alexander Zverev og australske Jordan Thompson. De skulle møtes klokken 5 norsk tid lørdag morgen.

Thompson skal også møte Ruud senere natt til lørdag. Da er det duket for semifinale i double, hvor nordmannen har paret opp med amerikanske William Blumberg. Thompson har på sin side med seg landsmannen Max Purcell.

Det er den første ATP-turneringen Ruud spiller i år ved siden av Australian Open, hvor gikk til 3. runde der det sa stopp for Cameron Norrie. Han har etter Australia spilt Davis Cup for Norge og UTS-turneringen på Fornebu forrige helg.

(NTB)

Klare for OL i Paris
Foto: REUTERS/Marcelo Del Pozo / NTB

Klare for OL i Paris

Regjerende verdensmester Spania slo Nederland 3-0 og tok seg til finale på A-nivået i nasjonsligaen. Dermed kan de også forberede seg på OL-spill i Paris.

I nasjonsligasluttspillet på A-nivået skal det deles ut to billetter til lekene i den franske hovedstaden. Frankrike, som fredag slo Tyskland i den andre semifinalen, er allerede sikret plass som vertsnasjon. Dermed skal Tyskland og Nederland spille om den siste OL-billetten onsdag.

Jennifer Hermoso, Gullballen-vinner Aitana Bonmatí og Ona Batlle sørget for triumfen mot Nederland.

Fjorårets VM-gull i Australia og New Zealand ble raskt overskygget av kysseskandalen som involverte tidligere fotballpresident Luis Rubiales. Han kysset Hermoso på munnen da laget fikk utdelt gullmedaljene, noe som førte til at flere spillere fra VM-laget boikottet landslaget.

Rubiales trakk seg til slutt fra stillingen selv om han benektet å ha gjort noe galt og hevdet at kysset var gjort med samtykke. I oktober ble det gjort kjent at Det internasjonale fotballforbundet besluttet å utestenge Rubiales fra all fotball i tre år. 46-åringen anket avgjørelsen, men i slutten av januar i år avslo Fifa den.

(NTB)

Annonse